10/8/18

Τί πήγε λάθος;


7 σχόλια:

  1. Η σφαλιάρα ειναι δεξιά και το κεφάλι γυρίζει αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι στην φαση της επιστροφης μετα απο γυρα 360 μοιρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραγε πόσο είναι 0.60λεπτα του έυρω σε τουρκικό νομισμα. Τι... οχι??? Λες να παίρνουν λιγότερα εκει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «0.60 λεπτα του έυρω»; Δηλαδή 0.006 EUR; Με σημερινή αναλογία 0.0439830 Τουρκικές λίρες TRY

      Διαγραφή
  4. Με κάτι τέτοιες καλλιτεχνικές απεικονίσεις χαριεντίζεται το πόπολο - όσο πιο ανόητοι είναι οι ιθαγενείς, τόσο πιο εύκολα πείθονται πως ο δικός τους αρχηγός της φυλής κάνει «ντα» τους κακούς ξένους. Κάτι τέτοια δεν είχαμε κι εμείς πριν μερικά χρόνια, με τον Βαρουφάκη να βατεύει δήθεν την Μέρκελ και τη μισή Ευρώπη; Η συνέχεια βέβαια αποδείχτηκε διαφορετική…

    …πολύ διασκεδάζω τον ευσεβή πόθο των Τούρκων να χαστουκίζουν («Οθωμανικά» όπως αναφέρει και η λεζάντα) τον Αμερικάνο, αλλά επειδή ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η πράξη αναίδειας, έχω ήδη προμηθευτεί ποπ κορν και περιμένω με ενδιαφέρον την δεύτερη σκηνή με τον Recep Tayyip Erdoğan γονυπετή (ο γέρων Καμμένος ο ΑνΕλ-ίτης το είχε προφητεύσει ως «…στα τέσσερα, στα τέσσερα…») με τον Donald Trump στην ώρα «6» να του παραδίδει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής «Οθωμανικού τύπου» (the way he likes it) και να του προσφέρει γενναιόδωρα σκαμπιλάκια (American way) στα τουρλωμένα του καπούλια.

    Ναι, αυτό θέλω να το δω. Το δυσάρεστο είναι πως αρκετά εκατομμύρια Τούρκων που δεν φταίνε θα υποστούν τα Αμερικανικά αντίποινα (όπως τα υπέστη ο Ιρακινός λαός για την αναίδεια του Saddam Hussein), αλλά ξέρετε κάτι; Δεν με νοιάζει καθόλου - Τούρκοι είναι! Κι αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να χαρώ για την ψόφια κατσίκα του γείτονα, στην περίπτωση των Τούρκων, πραγματικά θα το ευχαριστηθώ χωρίς τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.