18/8/18

Ο Εκτουρκισμός του «Αφριν» – «Παλια Μου Τεχνη Κοσκινο»- Τι Να Περιμενει Η Ελλαδα

Η μεγάλη ευκαιρία που έχει δοθεί από τους Ρώσους στον Ερντογάν για να ξεμπερδεύει με τους Κούρδους του Αφρίν, υλοποιώντας την επιχείρηση «κλάδος Ελαίας» είναι βέβαιο ότι δεν την αφήνει να πάει χαμένη.
Μετά την παράνομη λοιπόν εισβολή του κατά της Συρίας, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας και διεθνούς δικαίου, κάτι που οι Ρώσοι ξεχνάνε όταν μιλάνε για κυριαρχία της Συρίας, ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις και τον εκτουρκισμό της περιοχής. Μια τακτική που την ξέρουν καλά οι Τούρκοι και την νοιώσαμε και οι Έλληνες στο μεγαλείο της από τις διώξεις, τις εκκαθαρίσεις και τον εποικισμό των κατεχομένων.
Θέλει λοιπόν ο Ερντογάν να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο Αφρίν και να το εκτουρκίσει πλήρως, ασφαλίζοντας έτσι την Τουρκία από τις δίκαιες διεκδικήσεις των Κούρδων αλλά και γιατί όχι κάνοντας όνειρα για προσάρτηση του, στο μέλλον, με την γνωστή φυσικά μέθοδο …

Για τη συνέχεια  ambassadorsatlarge

1 σχόλιο:

  1. Τώρα κατάλαβα ότι το Αγρίνιο είναι Τουρκία !!!!! Η Ρωσία βοηθά πολύ έντονα την Τουρκία γι αυτό ! Με λίγα λόγια, οι Κουρδοι μια ζωή θα χάνουν !!! Ότι και να κάνουν οι φουκαράδες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν κράτος αλλά και αν κάνουν θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό που φαντάζονται !!! Η Ελλάς ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Τουρκία 400 ... 400 Χρόνια σκλαβιάς !!! Και τότε και τώρα, δεν πρόκειται να βρεθούν Ελληναραδες να νικήσουν και να πολεμήσουν τον Τουρκαλαδες !!! Ραγιάδες μια ζωή !!! Γι αυτό από τα νεύρα μου αποκαλώ τον Έλληνα ... κοπροελληνας !!!! Μη πάρει την απόφαση και εισβάλει Ελλάδα !!!!! Πως θα περάσουν 400 Χρόνια !!! Και όποιος έχει διαφορετική άποψη καλά θα κάνει να δει την αλήθεια! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.