28/8/18

Τρελό γλέντι στο Twitter για τον ανασχηματισμό: «Μας τρολάρουν, δεν γίνεται!»

«Πάλι ΠΑΣΟΚΑΡΑ στις καρέκλες» - Την τιμητική τους στα σχόλια έχουν η Κατερίνα Παπακώστα αλλά και το... παλιό ΠΑΣΟΚ!

Γλέντι έχει στηθεί στο Twitter αλλά και γενικότερα στα social media από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός. Ειδικά το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα έχει ερεθίσει τα ένστικτα των χρηστών, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ χιούμορ αλλά και δηλητηριωδών ατακών.
«Πάλι ΠΑΣΟΚΑΡΑ στις καρέκλες σύντροφοι» σχολιάζουν θέλοντας να υπογραμμίσουν την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να στραφεί σε πρόσωπα του παλιού ΠΑΣΟΚ για να να αλλάξει το μκυβερνητικό σχήμα. Κάποιους χρήστες τους έχει σοκάρει τόσο η επιλογή των νέων προσώπων, που πλέον θεωρούν νορμάλ την προηγούμενη επιλογή Κουβέλη, όπως γράφουν χαριτολογώντας!
Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Rouvikonas - Gerovasili & Papakosta. 5-0. I wonder if Rouvikonas sent a cheque to Tsipras to pick those two for the Ministry of citizen protection.
    E re gelio poy tha pesei.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας μέμφονται τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά ανασχηματίζονται με έμψυχο υλικό από τις προηγούμενες!Οπως σε όλα τα θέματα, λογική μηδέν. Δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δουμε λιγο την ουσία.Το σχήμα του Τσιπρα ειναι αριστοτεχνικό ! Έδιωξε όλους τους υπουργούς με τους οποίους είχε ταυτιστεί κατι αρνητικό στο λαό και έκανε άνοιγμα αμφίπλευρο χωρίς να δημιουργεί και μεγάλες εσωκομματικές έχθρες.Επισης έδωσε νευραλγικά υπουργεία σε μη αριστερούς υπουργούς.Ειναι γατονι ο μικρος σε μικροπολιτική ... Μακαρι το μυαλό που εχει σε αυτήν να το είχε και στην πολιτική...Δύσκολος αντίπαλος ακομα και μετα απο τόσες αποτυχίες προβλέπω να ειναι σε ενα χρόνο απο τωρα.Ειδικως αν οι ξένοι του επιτρέψουν να μη μειώσει συντάξεις.Αυτη η απόφαση και αυτοί στο εξωτερικό θα αποφασίσουν τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας το νέο έτος.Εκτος απροόπτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.