24/9/18

Στις 21 Φεβρουαρίου 2012,



 οι εικονιζόμενες Pussy Riot βεβήλωσαν τον εμβληματικό για την ιστορία της Ρωσίας ναό του Σωτήρος στην Μόσχα (τον οποίο οι Μπολσεβίκοι είχαν ανατινάξει το 1936).
 Τις μπουζούριασαν για προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των πιστών και τις έστειλαν φυλακή. 
Τότενες, οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν λυσσάξει για την "παραβίαση των δικαιωμάτων" των μελών αυτού του συγκροτήματος. 

Αν το είχαν κάνει σε καμιά ισλαμική χώρα, σήμερα κάποιοι θα έπιναν τσάι με τα κρανία τους, αλλά ξέχασα οι μουσουλμάνοι είναι φίλοι μας, αφού είναι εχθροί του δυτικού καπιταλισμού.

Χθες, οι φονταμενταλιστές της εγχώριας τρομοκρατίας, βεβήλωσαν το ναό του αγ. Νικολάου στην Ασκληπιού, τρομοκράτησαν τους πιστούς και παρεμπόδισαν την ελεύθερη, ανεμπόδιστη και απρόσκοπτη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των πολιτών. 
Αντιδράσεις; Χλιαρές έως ανύπαρκτες. 
Παιδιά αποφασίστε γιατί μας έχει κουράσει η υποκρισία.



Δημήτρης Τριανταφυλλίδης



13 σχόλια:

  1. ... όλα καλά , τον βλαμμένο - τον "νομπελίστα" ντε- στο τέλος γιατί μας τον κοτσάρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και οι κοινωνίες μπάρμπα, από τι συγκροτούνται, από...μπάμιες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Β.Α, δεν κατάλαβες. Οι κοινωνίες συγκροτούνται από ανθρώπους, από τούς οποίους άλλοι μπορεί να έχουν αξίες και άλλοι όχι, ή μπορεί τα άτομα να έχουν διαφορετικές αξίες. Γι αυτό μία κοινωνία δεν μπορεί να έχει, ή όχι αξίες, όπως ένα άτομο.

      Διαγραφή
  3. Κλασσικά, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η μεγάλη μάστιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρη η Δύση είχε ασχοληθεί τότε με το θέμα, κατακρίνοντας, ως επί το πλείστον, τον "δικτάτορα" Πούτιν. Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα, που προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών στην ελευθέρα άσκηση των θρησκευτικών των καθηκόντων, τι θα είχε συμβεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοινωνία δεν έχει αξίες.

    Οι άνθρωποι έχουν αξίες. Μετρημένες σε δολλάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Andpik.
    Ματαιοπονείς.
    Όσες αναρτήσεις και να κάνεις ο Μίλτον Φρίντμαν δεν πρόκειται να δικαιωθεί για τις θεωρίες του που εφάρμοσε η πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία και προκάλεσε το μίσος των Εγγλέζων.
    Αν θέλεις για το ζήτημα αυτό και κάτι νεώτερο στην Αργεντινή ο πρωθυπουργός εφάρμοσε αρχές του Μίλτον Φρίντμαν και πολύ γρήγορα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)
    Αυτό θέλεις για την Ελλάδα;
    Περιμένω την απάντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Μάργκαρετ Θάτσερ προκάλεσε το μίσος των Εγγλέζων, τότε γιατί είναι η μόνη πρωθυπουργός στην ιστορία του ΗΒ, που εξελέγη τρεις συνεχόμενες φορές και το κόμμα της τέσσερις;

      Διαγραφή
    2. Nativist (25/9/18 9.31 πμ)
      Καλό είναι να ψάξεις τι εφάρμοσε στα οικονομικά θέματα στην πρώτη εκλογή της.
      Καλό είναι επίσης να ψάξεις αν δεν ισχύει αυτό που έγραψα για το μίσος των Εγγλέζων.

      Διαγραφή
    3. Καλύτερο θα ήταν να απαντήσεις στο ερώτημά μου.

      Διαγραφή
  7. Ναι, έχεις δίκιο...και τα άτομα έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα που αρκετές φορές έχει τελείως διαφορετικό αξιακό στίγμα από αυτό που δείχνει ή θέλει να δείξει. και πέσ' μου εσύ που κατάλαβες, στο δικό σου αξιακό σύστημα πόσο επί τοις εκατό πρέπει να "γράψει" μια αξία για να την παρουσιάσεις ως κτήμα και "πιστεύω" σου ;; και τι νόημα έχει μια αξία αν δεν πραγματώνεται σε μια κοινωνία, ή αν δεν ωφελεί την κοινωνία έστω και εν αγνοία της ;; αλλά πεσ' μου από που ο άνθρωπος υιοθετεί τις αξίες του αν όχι από την κοινωνία της οποίας κύτταρο είναι η οικογένεια, αν όχι από το σχολείο, αν όχι από την κοινωνική του παρουσία, δράση, σύγκρουση,αλληλεπίδραση;;;
    Και σκέψου και το 'αλλο: αν η δημοσίευση έγραφε ως αποφθεγματογράφο...εμένα (ας πούμε), θα' δινες καμιά σημασία;; ΟΧΙ και ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ
    (όρεξη που την έχω βραδιάτικα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >όρεξη που την έχω βραδιάτικα...<

      Όντως..., διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί γράφεις σοφιστίες τού τύπου "στο δικό σου αξιακό σύστημα πόσο επί τοις εκατό πρέπει να "γράψει" μια αξία για να την παρουσιάσεις ως κτήμα και "πιστεύω" σου ;;", ... και ειδικά "αν η δημοσίευση έγραφε ως αποφθεγματογράφο...εμένα (ας πούμε), θα' δινες καμιά σημασία;; ΟΧΙ και ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ".
      Μάλλον δεν κατάλαβες τι σού έγραψα, άλλως δεν εξηγούνται το όσα άσχετα γράφεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.