10/9/18

Ναι, είναι αυτό που νομίζεις - Λέει ότι θα πεθάνουν οι συνταξιούχοι πάνω από 70 ετών και θα "στρώσει" το ασφαλιστικό σύστημα - Δείτε το βίντεο

«Αφορά την προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη ομάδα συνταξιούχων που σήμερα είναι πάνω των 70 ετών. Άρα η όποια περικοπή δαπανών θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου» είπε ο πρωθυπουργός

Με ένα... ανατριχιαστικό επιχείρημα θα επιχειρήσει να πείσει ο Αλέξης Τσίπρας τους δανειστές γιατί δεν θα πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις.
Όπως είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς αφορά συνταξιούχους που σήμερα είναι άνω των 70 ετών «άρα η οποία περικοπή δαπανών θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου». Είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για το τι θα γίνει με τις συντάξεις:
«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα:

Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Tsipras is a genious. Let' s say we have 300,000 illegal immigrants. These fine people love to kill senior Citizens. It's their hobby. I get it. If they kill 1 on average, 300,000 elders will cease being a problem.

    That money saved, will be equally distributed (as communists) among Tsipras' friend and lenders.

    In addition and in similar ways, Tsipras will assure a cut of the money given by the EU and NGO's for keeping all these illegal immigrants in Greece. A perfect cycle of checks and balances communist style and Great infuse of capital to a dying economy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπε δεν ειπε περι ξεκληρισματος των συνταξιουχων..
    εγω ξερω οτι η μακροοικονομικη μελετη των ασφαλιστικων ταμειων της χωρας οπως και του συνταξιοδοτικου γενικοτερα.. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ
    ΜΕΣΩ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTO ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΘΕ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ
    ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΙΝΑΖΙ Ο ΜΕΓΚΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.