23/9/18

Όσοι πρόδωσαν τη Μακεδονία πρέπει να το πληρώσουν ακριβά - Πανηγυρίζει ο Ζάεφ: Όλοι αναγνωρίζουν έναν «μακεδονικό» λαό και μια «μακεδονική γλώσσα»

  • (Φωτ.: Twitter / Zoran Zaev)
Για διεθνή αναγνώριση του «μακεδονικού» λαού και της «μακεδονικής γλώσσας» κάνει λόγο σε πανηγυρική του ανάρτηση στο Twitter ο Ζόαν Ζάεφ. Μετά την αναδίπλωση για τη δήλωση για μια και μοναδική χώρα που θα λέγεται Μακεδονία, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός επικαλείται τις δηλώσεις των Μάικ Πενς και Εμμανουέλ Μακρόν.

«Τόσο ο Μάικ Πενς όσο και ο Εμμανουέλ Μακρόν επιβεβαίωσαν ότι έχουμε ένα κράτος, έναν ‘μακεδονικό’ λαό και μια ‘μακεδονική γλώσσα’ που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο», ανέφερε.
Ο Ζόραν Ζάεφ μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς, αλλά και μετά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στήριξης του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, φρόντισε να επαναλάβει τις προκλήσεις του, μια εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα για την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Παράλληλα, στο μήνυμά του επανέλαβε το κάλεσμα προς τους πολίτες της πΓΔΜ στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου «για ψήφους υπέρ της Ευρωπαϊκής Μακεδονίας». «Μη μείνετε στο σπίτι σας. Στις 30 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε και γράφουμε ιστορία», επισήμανε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Од Вашингтон дојдов во Богданци. И Пенс и Макрон ни потврдуваат дека имаме држава, македонски народ, македонски јазик признаени од цел свет. На 30 септември не се седи дома, на 30 септември се гласа, се испишува историја, се гласа ЗА европска Македонија! #ИзлезиЗАpic.twitter.com/TPpk6QlZMJ
— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) September 22, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.