23/9/18

Ο Ρουβίκωνας πίσω από την παρέμβαση σε εκκλησία στα Εξάρχεια

  • Ο Άγιος Νικόλαος (φωτ. αρχείου: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών)
Την ευθύνη για την παρέμβαση μελών του στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην οδό Ασκληπιού, στα Εξάρχεια, την ώρα της λειτουργίας, ανέλαβε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, καταγγέλλοντας «προσπάθεια της ενορίας να πετάξει στο δρόμο, όσους διαμένουν στη στέγη αστέγων».
Το περιστατικό συνέβη σήμερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν περίπου 20-30 άτομα διέκοψαν τη λειτουργία, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» αποχώρησαν, πριν καταφθάσει στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό τους.

5 σχόλια:

  1. "Ρουβίκωνας" το παρακράτος τού συριζα αλλά και ο "λαγός του".... Ο νοών νοείτω... "Το κόκκινο αυγό (όχι πασχαλινό) τού φιδιού" όπως σχολίασε κάποιος αναγνώστης άλλης ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντελώς Καμμένε εξανίστασαι (φαντάζομαι) ... όπως και στο ξεπούλημα τής Μακεδονίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν μαζευτουνε γεγονοτα θλιβερα ..να γινουνε βουνο αβαστακτο και τερατωδες...δεν θα κινηθει τιποτε εδω φαινεται...Ταχει οικονομησει ο Θεος να γινουν ...διοτι δεν ξυπνα αλλιως ο ..πεθαμενος....φαινεται.Αυξανει λοιπον τα δραματα....και θα τα αυξανει...και θα τα αυξανει...μπας κι Λαζαρος αναστηθει.Το τελος και το κοστος ...θαναι τοσο ολεθρια...οσο ακριβως και η αδρανεια...Πολυ φοβαμαι θα μπει σε καθε σπιτι ανεξαιρετως...φτωχο η πλουσιο..Πιο.περα δεν υπαρχει...αν η αφασια εχει παραφρονησει τοσο πολυ...Με αυτη την εννοια ...καλως γινονται ...οσα γινονται...και καλως πληθαινουν τα κακα...κι οι συμφορες..Θαλεγα ..αργουν κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βελτίωση θα αρχίσουμε να βλέπουμε Δημήτρη όταν θα καθαρίσει η Αθήνα από τους αρουραίους της. Και θα καθαρίσει επειδή θα τους φάνε οι εξαθλιωμένοι από την πείνα. Μόνο τότε...

      Διαγραφή
  4. Όταν δεν έχεις Θεό, γιατί λες ότι δεν υπάρχει, (λες και η λέξη 'ύπαρξη' ορίζει πλήρως το Θείο ) τότε γιατί διακόπτεις τη Λειτουργία που κανονικά δε θα έπρεπε να δε ενοχλεί? Γιατί πάσχεις απο παθολογικό ναρκισσισμό και στην πραγματικότητα σε ενοχλεί κάθε τι Ιερό που τραβάει την προσοχή των άλλων άλλων απο πανω σου. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες ενός ασθενή σε άρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.