7/9/18

Μέχρι χθες κάποιοι έβλεπαν "ακροδεξιούς" και όχι τον αριστερόστροφο φασισμό - Έπιασαν αναρχικούς, καθ' οδόν για Θεσσαλονίκη, με σφυριά, βαριοπούλες, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες και... ασυρμάτους

ΔΕΘ 2018: Συνέλαβαν στην εθνική οδό αναρχικούς που ανέβαιναν Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα

Είχαν στο αυτοκίνητο βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες - Σήμερα πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Δεκάδες αναρχικοί, με διάφορα μέσα, έχουν φύγει τις τελευταίες ώρες για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη ΔΕΘ
Μάλιστα χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας σταμάτησαν αυτοκίνητο στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας όπου μέσα επέβαινε 27χρονος, που φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος αναρχικής ομάδας. Μαζί του ήταν άλλοι τρεις αντιεξουσιαστές ηλικίας 27, 26 και 16 ετών ενώ μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σφυριά, βαριοπούλες, κράνη, ασύρματοι, κουκούλες full face, γάντια, προστατευτικά σώματος, USB και αντιασφυξιογόνες μάσκες.  
Οι αντιεξουσιαστές οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Μάλιστα ο 27χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οπλοκατοχή.  Από έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε επίσης σπρέι πιπεριού, ενώ οι τρεις από τους τέσσερις αρνήθηκαν να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση.

12 σχόλια:

  1. " αρνήθηκαν να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση" ....τς, τς, τς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άρνηση δακτυλοσκόπησης (ή φωτογράφισης ή λήψης δείγματος DNA) είναι πάγια τακτική των αναρχοηλιθίων. Την διδάσκονται από τα πρώϊμα στάδια της μύησής τους από «παλιούς» που νομίζουν πως η ΕΛΑΣ βρίσκεται τεχνολογικά ακόμη στο 1950. Θεωρούν πως έτσι δυσχεραίνουν το έργο των Αρχών, όταν το μόνο που καταφέρνουν είναι να χρεωθούν επιπλέον και το αδίκημα της απείθειας (το οποίο βέβαια είναι μικρής βαρύτητας σε σχέση με άλλες κατηγορίες που ενδέχεται να τους βαρύνουν, αλλά δεν παύει να είναι αδίκημα κατά τον ΠΚ) και στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι μία τρύπα στο νερό αφού τα στελέχη της ΥΕΕ καταφέρνουν να λάβουν δείγμα DNA, φωτογραφίες και δακτυλικά / παλαμικά αποτυπώματα με άλλες έμμεσες (πλην όμως πλήρως νόμιμες) μεθόδους.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ μέσα από μία δημοσίευση στα ΜΜΕ να γνωρίζω ακριβώς τις κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες που σύμφωνα με την ανακοίνωση οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα. Αυτό που γνωρίζω είναι πως η κατοχή βαριοπούλας ή σφυριού ή κράνους ή κουκούλας full face ή ζεύγους γαντιών ή προστατευτικών σώματος ή USB ή αντιασφυξιογόνου μάσκας, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Όσο αφορά τους «ασυρμάτους» η κατοχή τους θα μπορούσε να εγείρει παρέμβαση εφόσον ο κάτοχος δεν φέρει απαραίτητα έγγραφα (άδεια ραδιοερασιτέχνη κλπ) και μόνο εφόσον μιλάμε για μηχανήματα που λαμβάνουν και εκπέμπουν σε στρατιωτικές συχνότητες, σε UHF κλπ - για παιδικά παιχνίδια και φτηνά CB ούτε λόγος.

    Προφανώς τα στελέχη της ΥΚΑ που σταμάτησαν αυτοκίνητο στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας, δεν το έκαναν τυχαία και σίγουρα δεν είναι τόσο ανόητοι ή άπειροι ώστε να τους πάνε στον Εισαγγελέα με μοναδικά τεκμήρια τα ανευρεθέντα ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΜΗ ΚΟΛΑΣΙΜΑ εργαλεία οικοδομής και είδη χειμερινής ένδυσης. Για να συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες, σίγουρα υπάρχουν άλλα πολύ πιο σοβαρά τεκμήρια που δεν κατονομάζονται στο δελτίο Τύπου – τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. What gave them away and made the police to arrest them was the Greek flag. Imagine carrying the flag!!!!!! Death penalty if you ask me.

      Διαγραφή
    2. Σωστα και λογικα...τσογλανια μαο μαο..Ολο το αρχειο πουχουν στο τσιπ εγκεφαλου ειναι δυο τρεις εγγραφες....απο Μικυ Μαους...κι ενα πενταευρο φωτοτυπια...

      Διαγραφή
  3. Μα σε ευνομουμενο προτεκτορατο γινονται αυτα;Σου παιρνουν το δπιτι;Σκασε και κολυμπα.Σου πιανουν τον κωλο;Ολα για το ευρω και την ΕΕ!!Σε χρεωκοπησαν;σε κατακλεψαν τα κομματα και στα χωνουν δτον κωλο; Εσυ να βλεπεις τουρκοκαναλα,ακου τον ΑΡΗ,και μην τον μπερδεψεις με ΑΛΛΟΝ,ΣΚΑΙπαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. All with red anti-American T-shirts at the March. Confuse everybody who will try to label us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρρωτιέμαι αν θα υπάρξουν αστυνομικοί που θα ξεσκεπάσουν το σχέδιο χρήσης μπαχαλάκηδων/ αναρχικών που χρησιμοποιούνται αναλόγως για μεταστροφή της κοινής γνώμης. Τους διαδρόμους συνεργασίας Κουφοντίνα-εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις "παραφυάδες αυτού". Κυρίως με τον σύνδεσμο του ΣΥΡΙΖΑ που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Λάμπρου και μεσολαβεί με τους προαναφερθέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.Ολοι οι ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ την ακόλουθη ΕΙΔΗΣΗ.
    ΑΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 800 ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!
    http://indobserver.blogspot.com/2018/09/800.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι πιστεύουν ότι οι μπαχαλάκιδες έχουν οποιοδήποτε ιδεολογικό προσανατολισμό είναι άξιοι συλλυπητηρίων. Είναι γνωστόν urbi et orbi ότι πρόκειται περί συμμοριών προς ενοικίασιν από οιονδήποτε ενδιαφερόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.