22/9/18

Συγκλονιστικό: Τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν δώσουμε το όνομα Μακεδονία

«Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες» (Βίντεο)
Συγκλονιστική ανάλυση για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα αν δώσουμε το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ κάνει ο Σάββας Καλεντερίδης.«Θα μας επιστρέψουν να έχουμε μια περιφέρεια Μακεδονία. Αλλά όταν κάποιος βλέπει στο χάρτη από πάνω ένα κράτος Μακεδονία και κάτω μια περιφέρεια Μακεδονία, αυτομάτως θα σκεφτεί ότι αυτά πρέπει να ενωθούν. Και δεν θα πάει το κράτος στην περιφέρεια αλλά η περιφέρεια στο κράτος. Αρα το όνομα ανεξαρτήτως των δεσμεύσεων της ΠΓΔΜ, θα είναι πηγή αέναου αλυτρωτισμού για τους επόμενους αιώνες.
Αν οι πολιτικοί μας υπογράψουν κόντρα στη βούληση των πολιτών θα είναι σα να έχουμε υπογράψει με σφραγίδες… πάρτε την κυριότητα της Μακεδονίας και από δω και στο εξής, ότι αφορά τη Μακεδονική ιστορία και το Μακεδονικό έθνος, θα το σφραγίζουν και θα το υπογράφουν οι Σκοπιανοί γιατί θα είναι το Μακεδονικό κράτος. Αρα χάνουμε ιστορικό έρμα οι Ελληνες και δίνουμε μήνυμα ότι τα βγάλαμε όλα στο σφυρί, πάμε να πάρουμε και εμείς το Αιγαίο θα πουν οι Τούρκοι. Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Καλεντερίδης.
Ακούστε τη συγκλονιστική ανάλυση στο 32 λεπτό  

Από το: hellas-now.com

8 σχόλια:

  1. >Αλλά όταν κάποιος βλέπει στο χάρτη από πάνω ένα κράτος Μακεδονία και κάτω μια περιφέρεια Μακεδονία, αυτομάτως θα σκεφτεί ότι αυτά πρέπει να ενωθούν<

    Βλέπει κανείς στον χάρτη "Grande-Bretagne" (M. Βρετανία στα γαλλικά) και από κάτω μία περιφέρεια γαλλική "Βretagne". Σκέφτεται αυτομάτως ότι αυτά πρέπει να ενωθούν;

    Για το ότι το όνομα ανεξαρτήτως των δεσμεύσεων της ΠΓΔΜ, θα είναι πηγή αέναου επεκτατισμού (όχι αλυτρωτισμού, διότι δεν υπάρχει τίποτε στην Ελλάδα προς λύτρωση από τα Σκόπια) για τους επόμενους αιώνες, φταίει αυτά που διδάχτηκαν οι Σλάβοι των Σκοπίων εδώ κι 75 χρόνια. Ουδεμία προφορική ή γραπτή εγγύηση μπορεί να εξαλείψει από τον νου και την ψυχή των αυτό που έμαθαν να πιστεύουν. Το όνομα που θα πάρουν, αν το πάρουν τελικά, είναι απλώς το όχημα επεκτατισμού ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, όχι για όποιον το βλέπει στον χάρτη, όπως γράφεις παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Βλέπει κανείς στον χάρτη "Grande-Bretagne" (M. Βρετανία στα γαλλικά) και από κάτω μία περιφέρεια γαλλική "Βretagne". Σκέφτεται αυτομάτως ότι αυτά πρέπει να ενωθούν;" :
      _Βεβαίως, καί γι' αὐτό ὁ Ντέ Γκώλ απαίτησε νά μήν μπῆ "Μεγάλη Βρετανία" στήν Ε.Ο.Κ., ἀλλά τελικά μπῆκε ὡς " United Kingdom" .

      Διαγραφή
    2. Ἄς μποῦν καί τά Σκόπια, ὡς " United ...(κάτι τί)" .
      Θά μποροῦσε γιά τήν ΠΓΔΜ νά βρεθῆ κάποιο ὄνομα ἑνός φυτοῦ ἤ δένδρου πολύ διαδεδομένου στά Σκόπια, ἤ στήν Βαλκανική, ἐπιλογή πραγματικά εἰρήνης καί σταθερότητας,
      ὅπως π.Χ., United Platanos

      Διαγραφή
    3. Η δήθεν απαίτηση τού Ντε Γκωλ είναι ένας αστικός μύθος, διότι απλούστατα τα κράτη μπαίνουν στους διεθνείς οργανισμούς με την πλήρη και επίσημη ονομασία των. Συνεπώς, ουδέποτε ετέθη θέμα η Μ. Βρετανία να μπει στην τότε ΕΟΚ με όνομα διαφορετικό από το Ηνωμένο Βασίλειο τής Μ. Βρετανίας και Β. Ιρλανδίας, ένα όνομα που έχει από το 1927.

      Βλέπε κι εδώ.

      Το παρακάτω έχει επίσης ενδιαφέρον:

      Αλλά μια και πιάσαμε τις κοινοτικές ονομασίες, να θυμίσω μια άλλη περίπτωση από δυο γειτονικές χώρες της ΕΕ, που επίσης αφορά τη χρήση ονομασιών. Ιδρυτικό μέλος της ΕΕ είναι το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, που είναι ανεξάρτητο κράτος, και το οποίο συνορεύει με το Βέλγιο, επίσης ιδρυτικό μέλος της ΕΕ, που είναι αρκετά μεγαλύτερο σε έκταση και πληθυσμό. Η επαρχία του Βελγίου με την οποία συνορεύει το Λουξεμβούργο λέγεται επαρχία Λουξεμβούργου. Αυτή η επαρχία Λουξεμβούργου, με πρωτεύουσα την Αρλόν, είναι αρκετά μεγαλύτερη σε έκταση από το κράτος Λουξεμβούργο (αν και έχουν περίπου ίσο πληθυσμό, γιατί η βελγική επαρχία Λουξεμβούργου έχει πολλά δάση και είναι αραιοκατοικημένη).

      Διαγραφή
  2. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ Κυρία Μπενάκη, Πρόεδρος τῆς Βουλῆς το 2005 τὸ εἶχε πεῖ ξεκάθαρα.

    Χάσιμο ἐδαφῶν γιὰ χάρη τῆς εἰρήνης καὶ τὴς εὐδαιμονίας τῆς Ε.Ε

    Κλαίω ἀπὸ τὰ γέλια ἀκόμα ποὺ κανεὶς δὲν ἀσχολεῖται μὲ αὐτὸ καὶ ὅλοι

    διυλίζουν τὸν κώνωπα καὶ καταπίνουν τὴν κάμηλον.

    Ὅλοι οἱ πολιτικοὶ τὸ ξέρουν ἐδῶ καὶ δεκαετίες. Ποῦ εἶναι τὸ παράξενον.

    Τὸ ὄνειρο τῶν ἀπανταχοῦ Ἑβραίων φτάνει στὴν πραγματοποίησή του,

    ἡ Μακεδονία δική τους μὲ πρωτεύσουσα τὴν Θεσσαλονίκη καὶ τὸν Μ. Ἀλέξανδρο

    νὰ περιμένῃ νὰ τὸν τιμήσουν αὐτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι είδατε τη Μπενάκη για αυτό ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ.. Δεν είδατε τον Soros, τις ΜΚΟ, το ΕΛΙΑΜΕΠ, τους λαθρομετανάστες,τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους Αγανακτισμένους, το Κόσοβο, τον UCK, τις αιρέσεις να περνάνε στα Σχολεία, τον Πατριάρχη να συνλειτουργεί με αλλόθρησκους,τους Μητροπολίτες στις Νέες Χώρες να σιωπούν.
      Η Μπενάκη δεν είπε τίποτε γιατί η Μπενάκη δεν κανονίζει ούτε κανόνιζε τίποτε..
      Κανένας Εβραίος δεν μπορεί να βλάψει τη χώρα μας αν κάνουμε το σωστό.

      Διαγραφή
    2. Ναι ψηφισε και το ΛΑΟΣ του "πατριωτη" και ειδε προκοπη ..... Το οπαιχνιδι εχει χαθει χρονια πριν......

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.