21/9/18

Θ. Τοσουνίδης: Ο Ν. Κοτζιάς οφείλει στους ΑΝΕΛ την υπουργική του καρέκλα

Κρίση στις σχέσεις του Νίκου Κοτζιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει προκαλέσει η Συμφωνία των Πρεσπών, μετά και την προαναγγελία  του Υπουργού Εξωτερικών για την υπερψήφιση της από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, όταν αυτή θα έρθει στην Βουλή μετά τον Ιανουάριο. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέμεινε στο ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.
"Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του", τόνισε ο κ. Τοσουνίδης, ενώ αφήνοντας αιχμές εναντίον του Νίκου Κοτζιά είπε ότι δεν δοκιμάστηκε στον στίβο της πολιτικής καθώς δεν είναι εκλεγμένος από τον λαό και τόνισε ότι οφείλει και στους ΑΝΕΛ την υπουργική καρέκλα του.
"Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών", ανάφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή.
Απάντηση Κοτζιά στους ΑΝΕΛ
Όπως ήταν αναμενόμενο, κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας ότι "την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας". 
Πηγή: Capital

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.