21/9/18

Ο καθηγητής Παναγιώτης Μπάρκας αντιμέτωπος με ανιστόρητους

7 σχόλια:

  1. Ας τα βλέπουν οι ανθελληνες συριζαιοι που έχουν ταπεινωσει τον λαο !!απορώ που οι ψηφοφόροι τους που δεν τα βλέπουν! !! Ένα ξέρω ότι όλες οι χώρες που συνορεβουν με την χώρα μας όλοι θέλουν να την φάνε !! Και συριζαιοι δεν νοιάζονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο, οι συριζαιοι τρωνε και απο του γειτονες (εκτος απο τον Ελληνικο λαο).

      Διαγραφή
  2. O ευγενης κ Μπαρκας σωστα επραξε και απεχωρησε προφυλασσοντας την αξιοπρεπεια του και την υγεια του ,,,μη αντεχοντας αλλο την εκπεμπουσα (στοματικη και λεκτικη )δυσωδια του Αλβανου συνομιλητη του, φορεα ηπατιτιδας σωματικης και ψυχικης .Λεγει λοιπον ο νταης Αλβανος οτι παγκοσμιως οι Αλβανοι εχουν προβλημα διοτι δεν τους αφηνουν να μιλανε αλβανικα.Συνταγη δοκιμασμενη απο τουρκαλαδες στην κυπρο και απο Ιζερμπεκοβιτς στην Βοσνια.ΔΑοκιμασμενη σας λεω, Κανε το φουκαρα και αμεσως θα λθουν να σε βοηθησουν , απαντες ο καθεις με τον τροπο του, αλλος με εξυπναδα αλλος με βλακεια αλλος για παραδες.
    Δεν μας ειπε ομως ο Αλβανος ,εκτος του οτι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ, διοτι οντως ειναι αλβανια-, ΠΩΣ και ΔΙΑΤΙ εδολοφονηθη ο Βορειοηπειρωτης Γκουμας διοτι ομιλουσε την ελληνικη γλωσσα και που ευρισκονται τωρα οι ανανδροι δολοφονοι του.
    Οι Αλβανοι , προερχονται απο την Κασπια, και ανηκουν σε καυκασια φυλη.Ανεκαθεν ητανε μισθοφοροι.Απλα ποτε δεν κρατουσαν τον λογο τους. Η Β Η πειρος δεν εχει ουδεμια σχεση με Αλβανια.,
    Καλον ειναι να τακτοποιηθει συντομα το θεμα, διοτι θα εχουμε σοβαροτατο ζητημα.Ο Ελληνικος στρατος αργοκινητος με ανυπαρκτη πολιτοφυλακη, εφεδρεια και υποδομες , θα αιφνιδιαστει στην πρωτη φαση σιγουρα απο το ενα εκατομμυριο Αλβανων ευρισκομενων ηδη νομιμως στην Ελλαδα, που δυναται να φερουν οπλα ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.Εαν δεν συγκροτηθουν αμεσα εθνοφυλακες με αποστρατους στρατιωτικους και σωμ ασφαλειας , θα εχουμε ζητημα.Ειναι λαος αδιστακτος αθεος και μπορει καλλιστα να σκοτωσει και την μανα του για παραδες.Περασαν Ιταλοι Γιουγκοσλαυοι, Ρωσοι Κινεζοι Αμερικανοι και απαντες τους εσιχαθησαν.Ζητημα διερευνησης αποτελει Πως αυτοι που δεν ειχαν να βαλουν βρακι στον κ@λο τους , εφτασαν να κανουνε τον νταη.
    Την απαντηση την εδωσε σε με ενας αμερικανος ιστορικος απο Φιλαδελφεια,Προ καιρου περασαν τετρακοσιες οικογενειες Αλβανων με βαρκες απο Αλβανια στην Σικελια, και στην συνεχεια μετεβησαν ως Ιταλοι πλεον στην Αμερικη.Εκτοτε δημιουργησαν δυνατη κοινοτητα , ελεγχοντας την μαφια σε επιπεδο κυβερνωντων των ΗΠΑ)βλεπε βομβαρδισμο Κοσοβου )
    Την Αλβανικη προκλητικ9οτητα δεν εχουμε ακομη αντιληφθει ως θα επρεπε.
    Ν α προσεχετε παντως.Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι εκτιμουν οτι μαλλον απο Αλβανια θα αρχισουν τα προβληματα της ελλαδος.
    Να προσεχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Βαλκάνια έχουν έφορο έδαφος στο οποίο φύονται & ευδοκιμούν η βλακεία (=ως αδυναμία λογικού ειρμού & παραγωγικής σκέψης) και η αποτροπή από την κοινωνική Παιδεία & την ακαδημαϊκή αριστεία (=ως μέσα χειραγώγησης του αμόρφωτου όχλου από κάθε λογής καταφερτζήδες που αναλαμβάνουν κάθε τα ηνία διακυβέρνησης). Δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε περίεργο που εδώ στα Βαλκάνια, στον οχετό της σύγχρονης Ευρώπης, ξεπετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα περίεργες απόψεις και δήθεν θεωρίες εναλλακτικής Ιστορίας που θα έκαναν κάθε λογικό άνθρωπο να αναρωτηθεί εάν αυτό που ζει είναι αλήθεια ή μία φάρσα και να ψάχνει από πού θα εμφανιστούν οι Monty Pythons…

    …ο Κολοκοτρώνης Αλβανός, ο Μεγαλέξανδρος Σλάβος, ο Όμηρος Τούρκος, και ο Χριστός Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε Pointman!!! Άσχετο αλλά ενδιαφέρον. Είδα φέτος μια Σκοπιανή ταινία στον κινηματογράφο. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ λέγεται. Πολύ ενδιαφέρουσα αποτύπωση της βαλκανικής πραγματικότητας που επιβεβαιώνει όσα γράφεις... Κωμικοτραγική!

      Διαγραφή
  4. Τα κολοκυθιά πάντως κολοκυθιά τα λένε κι οι Αλβανοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει και η ιστορία που δεν την μελετάμε ούτε εμείς ούτε οι Αλβανοί, και η οποία λέει ότι μέχρι της αρχές του 19ου αιώνα το Αλφάβητο της Αλβανικής ήταν μόνο το Ελληνικό και οι περισσότεροι κάτοικοι της Αλβανίας γνώριζαν Ελληνικές διαλέκτους. Μέχρι τότε τα λεξικά της αλβανικής γλώσσας ήταν στα Ελληνικά.

    Την Αλβανική γλώσσα όπως την μαθαίνουν σήμερα, και το Αλβανικό αλφάβητο, τα έφτιαξε ο κύριος Leak, αξιωματικός του Βρετανικού στρατού εν υπηρεσία να δημιουργήσει νέες ταυτότητες στα Βαλκάνια. Υπάρχουν τα συγγραμματά του να τα δουν οι Αλβανοί για να καταλάβουν ότι ένας Βρετανός είναι ο πατέρας της νέας εθνικής τους ταυτότητας.

    Σταδιακά οι Βρετανοί, οι Γερμανοί και άλλοι φωστήρες επέβαλαν κάποιες γλώσσες στα Βαλκάνια με σκοπό να φάνε τις Ελληνο-λατινικές διάλεκτους για να σβήσουν για πάντα από Βαλκάνια τον Ελληνο-ρωμαϊκό χαρακτήρα τους, δηλαδή το Βυζάντιο. Χωρίς τις Ελληνικές και Λατινικές λέξεις η Αλβανική γλώσσα δεν μπορεί ούτε να μιληθεί ούτε να γραφτεί. Οι Αλβανοί είναι Ελληνορωμαίοι. Ευτυχώς που έχουν τουλάχιστον το Δικέφαλο σύμβολο να τους μαθαίνει κάτι από ιστορία, αλλά ίσως να τους τον πάρουν και αυτόν τα αφεντικά τους και να τους δώσουν κάτι νέο.

    Όσο μας μαθαίνουν οι ιδιοκτήτες μας να βλέπουμε τον εχθρό στο γείτονά μας τόσο θα βουλιάζει η περιοχή μας.

    Με τις αγάπες και τις καλοσύνες μόνο δεν θα μάθουν ποτέ οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί ποιοί είναι. Πρέπει να μπει η Ελληνική παιδεία και η Ελληνική ιστορία τους στα σχολεία τους για να αποκτήσουν επαφή με τις ρίζες τους. Τώρα είναι φύλλα που θα τα σέρνει ο άνεμος από τους ιστορικούς καραγκιοζισμούς σε καταστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.