10/9/18

Ο Χαρίλαος Φλωράκης μας εξηγεί γιατί η συμφωνία των Πρεσπών είναι καθαρή προδοσία που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα (βίντεο)

11 σχόλια:

  1. Ποιός ζητάει τα Βαλκάνια ανθελληνισμένα εδώ και χίλια χρόνια;

    Η Σοβιετία υπήρξε Γερμανική αποικία στα πρώτα χρόνια της, και με την καθοδήγηση Γερμανών στήριξε τον Κεμάλ.

    Οι ΓΕρμανοί έχουν πάλι εισβάλει μέσα στη Ρωσία όχι με τάνκς αλλά με μαύρο χρήμα, και τη σέρνουν μαζί τους. Οι ΗΠΑ, οι οποίες πούλησαν μέχρι και τη Μονσάντο στη Μπάγερ, είναι όλο και περισσότερο γερμανικές αποικίες και αυτές. Η Γερμανία επίσης έχει μπει μέσα στην Κίνα περισσότερο από κάθε άλλη δύναμη. Η Αγγλία ζει τρομοκρατημένη. Πάμε για παγκόσμια Γερμανική δικτατορία.

    Φάτε ΕΕ και αγκάλες με το Τέταρτο Ράιχ κύριοι Έλληνες στρατηγιστές.

    Πάρτε τώρα όλοι σας ένα Άριο αφεντικό και γρήγορα στη γραμμή παραγωγής των εργασιών για το ερχόμενο δεκαεξάωρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθεια επηρεασμού & μετατόπισης της δυσαρέσκειας των Ελλήνων από τη ρωσική πλευρά στη γερμανική!( ακόμα και γι΄αυτό που ήταν ξεκάθαρη στρατηγική των Ρώσων...)
      Φυσικά, δεν το καταφέρνεις, Θες πολλά ψωμιά ακόμα...
      Αλλά συνέχισε...

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την άδεια, καλή σου η ώρα.
      Η Γερμανία πήρε την απόφαση το 1914 να οργανώσει τη γενοκτονία των Ελλήνων και Αρμενίων με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαξε στην Τουρκία, ώστε οι Ρώσοι να χάσουν τη δυνατότητα σύνδεσης με αυτούς τους πληθυσμούς στη Μικρά Ασία που την είχαν τότε στο χέρι. Η γενοκτονία συνέχισε με τις ευλογίες Γάλλων, Ιταλών, και αργότερα των Βρετανών. Πήγαμε στο 1922. Το 1941 προσφέρουν οι Γερμανοί Χίο, Σαμο, Μυτιλήνη στην Τουρκία για να είναι φιλική προς τη Γερμανία.

      Παμε αργότερα, οι Γερμανοί τη δεκαετία του 50 όχι μόνο δεν επιστρέφουν τα κλεμμένα από Ελλάδα, τα δάνεια που πήραν και όχι μόνο λένε ότι δεν χρωστάνε τίποτα, αλλά αρχίζουν τη ληστεία της Ελληνικής οικονομίας η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα.
      Για εμένα, οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είναι φίλοι μου και η Ευρώπη είναι ένας ψυχανώμαλος τζέγκιλ και χάιντ.

      Διαγραφή
  2. Οπως είπαμε προδότες αλήτες κουμουνιστές ... τότε και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὁ Φλωράκης ὁμολογεῖ τήν ἀλήθεια, ὅτι εἶχαν καί ἔχουν δίκηο ὅσοι χαρακτηρίζουν προδότες, αὐτούς πού δίνουν τήν Μακεδονία, αὐτονοήτως Ἑλληνική καί γιά τόν ἴδιο τόν Χαρίλαο Φλωράκη, στούς Βούλγαρους καί στούς Σέρβους κουμουνιστές τῆς "Τρίτης Διεθνοῦς".

    Συνεπῶς ὁ χαρακτηρισμός "προδότες", ἰσχύει ἀπολύτως, καί τότε καί τώρα.

    Ὅσο γιά τήν περαιτέρω ἀναφορά Βερέμη σέ Μακεδόνες Ἕλληνες, πού μιλοῦσαν τό τοπικό Μακεδονικό γλωσσικό ἰδίωμα, μιᾶς μικτῆς σλαβο-ἑλληνικῆς διαλέκτου, μέ πολλές τούρκικες λέξεις, τό ὁποῖο διαφέρει ἀπό τήν Βουλγαροσερβική τῶν Σκοπίων, καί τό ὁποῖο προφανῶς δημιουργήθηκε, ἀπό μικτούς γάμους Ἑλλλήνων καί Σλάβων Ὀρθοδόξων χριστιανῶν (Ρωμηῶν ὅλων) στήν περιοχή τῆς πάντοτε Ἑλληνικῆς Μακεδονίας,
    αὐτοί δηλώνοντας ὑπό τόν ἐπηρεασμό τῶν κουμουνιστικῶν Ὁδηγιὼν, "σλαβομακεδόνες", δέν εἶχαν ὡς λόγο νά φύγουν ἀπό τήν Μακεδονία, τό ὅτι δήλωναν ἔτσι, ἀλλά τό ὅτι, λέγοντας ἔτσι τότε, δήλωναν πράγματι ὅτι:
    α) προδίδουν τήν (καί) Ἑλληνική καταγωγή τους, καί
    β) ἐπιθυμοῦν τήν παράδοση τῆς Μακεδονίας στούς Βούλγαρους καί τούς Σλάβους κουμουνιστές, γιά νά διώξουν ἀπό τίς πατρογονικές τους ἐστίες τούς Ἕλληνες Μακεδόνες ἤ νά τούς κάνουν γενίτσαρους τοῦ πανσλαβισμοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική αλητεία να παρουσιάζονται δηλώσεις στελεχών του Σύριζα παραμονές των εκλογών του 2012 ως θέσεις του ΚΚΕ, είναι αξεπέραστη. Εάν πράγματι σας ενδιέφερε η ιστορική πορεία μπορειται να ανατρεξεται στα δημοσιευμένα κείμενα του ΚΚΕ από το 1935 μέχρι σήμερα. Αλλά προφανώς θέλεται να αποκρύψετε ποιες κυβερνήσεις των ανδρεικελων έχουν βάλει την υπογραφή για την ονομασία Μακεδονία κατ εφαρμογή αμερικανικών εντολών. Κυβερνήσεις με πρωθυπουργους Γ. Παπανδρέου, Παπάγο, Καραμανλή, κλπ. Αφήστε τα παραμύθια για να έχει άλλοθι η πολιτική σας υποταγή στα αμερικανικά και γερμανικά συμφέροντα. Για αυτό με την πολιτική σας αντίληψη διαλυσατε την χώρα, το έθνος κλπ. Οι κομουνιστές θα κριθούν εάν κυβερνησουν. Το ξεπούλημα έχει πραγματοποιηθεί από τους πολιτικούς σας φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οι κομμουνιστές θα κριθούν εάν κυβερνήσουν." Κύριε Λαζαρίδη έχουμε 2018 και όχι (ευτυχώς) 1917... Ο κομμουνισμός είναι νεκρός και έπονται και οι υπόλοιπες ιδεολογίες - κολαστήρια ... Επίσης υπάρχει και σε pdf στο διαδίκτυο το βιβλίο "Ευτυχώς που ηττηθήκαμε σύντροφοι" ...

      Διαγραφή
    2. Επίσης, Κύριε Λαζαρίδη, ενημερωθήτε γιά την μεταστροφή και εξομολόγηση τού Χαρίλαου Φλωράκη, όπως την περιγράφει ο π. Αθανάσιος από την Σιμωνόπετρα, στο: https://www.youtube.com/watch?v=q1Z_8H4F58Q&t=13s

      Διαγραφή
    3. @ Δημήτρης Λαζαρίδης: Τα έμαθες τα νέα?
      Οι κουμουνιστές κυβέρνησαν ήδη σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία … Αλλά που είναι τώρα?
      Αχ ναι έχουν απομείνει εκεί στην Β. Κορέα. Εεε κάτι είναι και αυτό.
      Τα ξέχασες τα χάλια της Ρουμανίας & Βουλγαρίας? Τώρα αυτές οι χώρες είναι τα καλλίτερα παιδιά του ΝΑΤΟ.
      Μόνο ένα σκέψου ότι οι Βουλγαροι πού είναι όμαιμοι και ομόθρησκοι σλάβοι με τους Ρώσους είναι τα καλλίτερα παιδιά του ΝΑΤΟ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κουμμουνιστικού παραδείσου… όπου φύγει-φύγει.

      Διαγραφή
  5. ΟΡΘΗ Επανάληψη ως προς το βίντεο μεταστροφής τού Χ. Φλωράκη: https://www.youtube.com/watch?v=q1Z_8H4FS8Q&t=13s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.