19/9/18

Κλείστε την

Η αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτικούς λόγους δεν το παραδέχεται, συν ότι έχει πει κι αυτό το «αναγκαίο» περί μη απολύσεων στο δημόσιο, όμως το σημείο στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει φέρει την ΕΡΤ επιβάλλει το κλείσιμό της. Το τελευταίο κρούσμα Καψώχα απλά ξεχείλισε ένα ποτήρι χοντροκομμένης χολής που κοστίζει διακόσια εκατομμύρια τον χρόνο. Το μαγαζί έχει καταστεί πια υπερειδική περίπτωση.
Καλό το εμπάργκο, λοιπόν, αλλά μεθαύριο κλείστε την κιόλας. Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά "μαλάκα", οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ.

για τη συνέχεια MeaCulpa


13 σχόλια:

  1. Γιατί να κλείσει? Απλά ας μην μας χρεώνει και ας ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους παίκτες που πληρώνουν κιόλας άδειες. Να γίνει ανταγωνιστική και ας σαρώσει τη διαφήμιση (όχι όμως τη κρατική!). Και όσον αφορά τον πολιτισμό που παράγει η ΕΡΤ και ο οποίος δεν είναι "ανταγωνιστικός"? Ας την επιδοτεί το αντίστοιχο υπουργείο κόβοντας άλλες επιδοτήσεις, όχι ΤΟΣΟ σημαντικές όσο η ΕΡΤ... Σίγουρα υπάρχει πολύ λίπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άψογος!! Άλλωστε τώρα με τα σόσιαλ δεν βλέπει κανένας τηλεόραση! Εδώ και οι γέροι με τα τάμπλετ είναι στα χωράφια, στα καφενεία, παντού...https://youtu.be/tvLJiBDimZc 😂😂😂

      Διαγραφή
  2. Andpik.
    Ως συνήθως επιμένεις στην ανάρτηση άρθρων ιδιαίτερα χαμηλού ποιοτικού επιπέδου.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση ανάρτησες άρθρο του κ. Μπογδάνου που παρουσίαζε πολιτική ενημερότητα- σχόλια στο Skai του Αλαφούζου, πλην όμως απολύθηκε υποθέτω ως ανεπαρκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ κ. συνταξιούχε, πού βλέπεις το κακό σ' αυτά που λέει?
    Ξέχασα. Η κλασική αριστερή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Όταν δεν μπορούμε να αντιπαραβάλουμε επιχειρήματα, στρεφόμαστε σ' αυτόν που τα λέει. Δηλαδή είναι φασίστας, καραδεξιός, απόγονος δοσιλόγων, μαυραγοριτών, κλπ, οπότε δεν έχει καμιά αξία αυτό που λέει ή γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris 19/9/2018 μμ.
      1) Δεν είμαι συνταξιούχος, μετά από πολλά χρόνια θα είμαι συνταξιούχος.
      2)Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι αγνοείς ή κάνεις ότι αγνοείς κάποια στοιχειώδη ζητήματα που αφορούν άμεσα την οικονομία σε ενημερώνω ότι ο συγκεκριμένος αρθρογράφος συστηματικά- άρα και με το άρθρο αυτό- προπαγανδίζει τον νεοφιλελευθερισμό που εισήγαγε ο καθηγητής του Σικάγο Μιλτον Φρίντμαν.
      Επειδή όμως γνωρίζει ότι δεν θα αντιληφθούν όλοι οι επισκέπτες το άρθρο του, φρόντισε να προσθέσει και λίγο αντικομμουνισμό.

      Διαγραφή
  4. Το ραδιομέγαρο κατασκευάστηκε τη διετία 1968-1969 !!! για τη στέγαση του τότε ΕΙΡΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι πριν λιγα χρονια βολευε αυτους που την κριτικαρουν. Δεν αντιλαμβανονται οτι οι συμμαχοι χρειαζονται ενα προπαγανδιστικο εργαλειο να επικοινωνουν τις θεσεις τους. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ. Το περιτυλιγμα αλλαζει !!!

      Διαγραφή
  5. Η ΕΡΤ αν έχει πόρους ας πορεύεται αλλά όχι στις πλάτες τις δικές μας !!!! Όλο το Δημόσιο αν έχει κότσια , να επιβιώσει αν όχι, γιατί να το πληρώνω !! Η ΕΡΤ όμως αν δεν αλλάξει κάτι που πρέπει να γίνει από τα πολιτικά κόμματα, τότε αν δεν μπορεί ας κλείσει. .. Δεν μου καίγεται καρφί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είμαστε περισσότερο σοβαροί με την ΕΡΤ. ΄Εχει χυθεί αίμα εκεί μέσα για την πλέρια ενημέρωση του ειρωνικά αποκαλούμενου "κυρίαρχου λαού"...΄Ετσι δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άμα κλείσουμε την ΕΡΤ, μετά να καψουμε και τα βιβλία!
    μελανοχιτωνες να περιπολουν στα πάρκα και οι μπυραρίες να γίνουν το λικνο της νέας εποχης!!
    ....κι όλα αυτά για έναν Καψοκα ή ένα σχόλιο της ακριβοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο κτηριο της ποσους προδφυγες μπορει να στεγασει ?? Το λεω με ..πονο ψυχης...οπως σε ενα ρεπορταζ της ακουσα περι δυστυχων μωρων απο ..ζωνες ...με αγκραφα...πολεμων...λιμων....καταποντισμων ...τυφωνων...και μουσωνων.....οπου ο πονος ψηχης ηταν τοσο μεγαλος που ουτε οταν οι Γερμανοι σκοτωσαν τα μικρα αδελφια της μανας μου αοπλα...το 40...και μου τα διηγηθηκε η μανα μου..δεν εκλαψα τοσο....Τοσο πονο....βγαζουν οι ...μισθοι και η ασφαλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέμε "συνονθύλευμα" (με ύψιλον), και "η κόπρος". ("Η κόπρος του Αυγεία"). Ο κόπρος είναι ο κοπρίτης...Προσοχή στην ορθογραφία.
    Δ. Νατσιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Νατσιός 920/9/18 7.30 μμ
      Μπράβο. Εγώ μόνο το «πνεύμα» του αρθρογράφου πρόσεξα , όχι την ανορθογραφία του.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.