16/9/18

Πως καταλαβαίνεις ότι η Ελλάς είναι ακόμα κομμουνιστική χώρα;

 Μα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη ΔΕΘ. Δημόσιο, Συντάξεις, δημόσια έργα και δημόσιες επενδύσεις, δημόσια παιδεία, Συμβασιούχοι δημοσίου, Απολύσεις και προσλήψεις ΔΥ, αξιολόγηση ΔΥ, κρατική προστασία των αγροτών, λιμάνια και σιδηρόδρομοι. 

Leo Kastanas

4 σχόλια:

  1. Δεν μιλά κάνεις για τον ιδιωτικό τομέα, και αν μιλάει απλά λέει μια κουβέντα, έτσι απλά για να λέει ότι είπε κάτι! !! Όλα για το δημόσιο ........... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δει φίλε χτίστες κάτω από τον ήλιο ή εργάτες στη βροχή να χτίζουν γέφυρες ή ανθρώπους να σκάβουν στα ορυχεία ή νέα παιδιά να κουβαλάνε δίσκους για τους τεμπέληδες ΔΥ σαν και σένα σε σημείο που να λυγίζουν οι καρποί τους από το βάρος, παιδιά να οδηγούν μηχανάκια σαν dlivery τρέχοντας να παραδώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες με κίνδυνο να σκοτωθούν σε τροχαία ή γιατρούς να εξετάζουν 25-50 ασθενείς την ημέρα (δλδ. βάσει του μισθού τους για 1 Ε. την εξέταση ενώ ο καφές κοστίζει 3 Ε.) ή ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια και να μαζεύουν πεταμένα αντικείμενα για να πουλήσουν ή ηλικιωμένους να περιμένουν με τρύπια σεντόνια στα ράντσα ή μανάδες να αποχαιρετίζουν τα παιδιά τους που φεύγουν χιλιόμετρα μακριά για δουλειά ακόμα και σε άλλες ηπείρους;;;;
      Τολμάtε και μιλάte ακόμη εσείς που παίρνετε τις δεκάδες χιλιάδες Ε. σαν εφάπαξ από τις φορολογήσεις στις πλάτες του Ελληνικού λαού - το μόνο κράτος στην Ευρώπη με τέτοιους θεσμούς - αντί να κρύβεστε αδιάντροποι;;
      Αλλά τι να λέμε;; Margeritas ante porcas, Μπορούν οι χοίροι να καταλάβουν τις μαργαρίτες;;

      Διαγραφή
  2. Ουτε πως ο αριστος κυριακος και οι αλλοι αριστοι φεσωσαν τις τραπεζες και τωρα κανουν τον αλεκο.Περιμενε τους να σου βαλουν ακομα ενσ φεσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είστε κακοήθεις και δε σας κόβει , το σχέδιο του Κούλη είναι ένα δημόσιο που θα έχει το 1/10 των υπαλλήλων αλλά αυτοί θα είναι οι άριστοι ,τα καϊνάρια στην καθομιλουμένη , θα είναι δε τόσο εύστροφοι και εργατικοί που θα κάνουν τη δουλειά για 10 δημόσιους υπάλληλους.... και όλα αυτά με τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνουν σήμερα , αφού τα χοντρά λεφτά θα τα παίρνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα .
    Αλλά , τι θες τέτοιοι είμαστε , δε καταλαβαίνουμε την υψηλή διανόηση , ο Κούλης πήγε Χάρβαρντ!
    Μπορούμε τώρα εμείς που τελειώσαμε ένα ΑΠΘ του κερατά να καταλάβουμε τέτοια νοήματα?

    ο ταπεινόφρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.