19/9/18

Ρεσιτάλ εθνικισμού: Μαθαίνουν στα σχολεία για την «Μεγάλη Αλβανία» (βίντεο)

Στο βίντεο αναφέρεται πως ακόμη και στα φετινά σχολικά βιβλία εξακολουθεί η ανθελληνική και σίγουρα ανιστόρητη αλβανική προπαγάνδα. Στο βιβλίο της Γεωγραφίας η ελληνική περιοχή της Άρτας ανήκει στην Αλβανία 
Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Αλβανία και δείχνουν ότι ο εθνικισμός και η προπαγάνδα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας» περνά ακόμη και μέσα από τα σχολεία.
Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star ακούγεται το «Ενωθείτε για την Αλβανία για την κοκκινόμαυρη σημαία μας για να μάθουν οι μελανές περιοχές ότι αυτός ο τόπος ονομάζεται Αλβανία».

Τα Νέα

4 σχόλια:

  1. Σε εμάς τα λέτε αυτά ; Στους συριζαιους που δεν ξέρουν τι θα πει πατρίδα !!! Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά κι αυτοί που ψηφίζουν αυτούς και αυτοί χεστηκαν για πατρίδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μην το κάνουν όταν ο σταλινικός Κοτζιάς την χιλιάδων ετών ιστορία της Βορείου Ηπείρου με ελληνικό πληθυσμό μετονομάζει σε Νότια Αλβανία; Βέβαια γι αυτόν ό, τι έχει να κάνει με ιστορία και ελληνισμό είναι μεταφυσικές έννοιες και το λέγει χάσκοντας, «γελά καν τι μη γελείον εί», ο βλάξ. Θάχουμε και χειρότερα αν δεν ξεσηκωθούμε ως ένας άνθρωπος και να τους εξαφανίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμα καλα, ο Σορος και οι διαφοροι στη Δυση τι λενε για τον Αλβανικο εθνικισμο? Πως και τους χαιδευουν? Και οι Αμερικανοι τι λενε για ολα αυτα??????? ΜΚΟ στην Αλβανια δεν υπατχουν να στηλιτευσουν αυτα ????? ΑΝΤΙΦΑ δεν εχει η Αλβανια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.