20/9/18

ΑΝΕΛ κατά Κοτζιά: «Ακόμη μία φορά προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία»

«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία». Αυτο αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
«Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Έλα ρε σεις που μιλάτε έτσι για τον Νικ! Ο Νικ ζήτησε από τον υπεξ Γερμανίας αποζημειώσεις, δανεικά, χρωστούμενα, τα κερατά του ζήτησε, και τι δεν ζήτησε! Όλα τα ζήτησε ο Νικ, δεν νιώθει! Σας στεναχώρησε που θα ψηφίσει με το Ποτάμι και θα σας ξεφτιλίσει! Μαύροι μου ο Καμμένος θα μπεί στο Επικρατείας του Σύριζα, για κοιτάξτε οι υπόλοιποι να βολευτείτε κάπου! Η Κουντουρα και μερικοί άλλοι ακούγεται έχουν κλείσει! Ορισμένοι θα πάτε στου Βελγίου τις στοές και στις φάμπρικες της Γερμανίας! Κοιτάξτε μην έχετε καναν γνωστό και σας βάλει τίποτα παεκαδόρους σε κανα ξενυχτάδικο γιατί δεν κάνετε και για τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Κοτζιάς .. "Ακόμη μία φορά προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία»' χαχα διμαρτύρονται ... ΔΗΛΑΔΗ αυτό είναι το θέμα ρε α(νε)λήτες?

    εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΑΝΕΛ χτενίζεται.

    ο Κοτζιάς πρόδωσε την Ελλάδα και εσείς καίγεστε για την φρασεολογία καραγκιόζηδες? ΟΥΣΤ χαμερπή υποκείμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.