10/9/18

Κίνημα “Δεν Πεθαίνω”!

Το κίνημα θα αγωνιστεί για τη μείωση της σύνταξης με μαξιμαλιστικό στόχο την πλήρη κατάργησή της, αν δοθούν εγγυήσεις για 20-25 χρόνια ποιοτικής ζωής.
Το Κίνημα σφύζει από ζωή και έχει σαν κεντρικό σύνθημα “δεν θα πεθάνουμε ποτέ, Κατρούγκαλε, Κατρούγκαλε”.
Αναστάτωση προεκλήθη στους συνταξιούχους άνω των 70, μετά το επιχείρημα του Πρωθυπουργού πως η μη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς δεν αποτελεί μόνιμο, ήτοι διαρθρωτικό μέτρο.
Η απάντηση δεν άργησε να δοθεί: δημιουργήθηκε το δυναμικό Κίνημα “Δεν Πεθαίνω”, που θα αγωνιστεί για τη μείωση της σύνταξης με μαξιμαλιστικό στόχο την πλήρη κατάργησή της, αν δοθούν εγγυήσεις για 20-25 χρόνια ποιοτικής ζωής.
Το Κίνημα σφύζει από ζωή και έχει σαν κεντρικό σύνθημα “δεν θα πεθάνουμε ποτέ, Κατρούγκαλε, Κατρούγκαλε”.

Κυβερνητικές πηγές απαντούν πως αν έλθει στα πράγματα η επάρατος είναι πιθανόν να εκτελεστούν στο Σύνταγμα οι άνω των 70 για να σωθεί το συνταξιοδοτικό.
Ήδη το αρμόδιο Υπουργείο έστειλε αναλυτικές οδηγίες στους ασφαλισμένους συνταξιούχους με βασικότερη την παρότρυνση να κάνουν πως κοιμούνται αν βγει ο Χάρος παγανιά…
Ο Κέυνς άλλωστε είχε πει πως το μόνο σίγουρο μακροπρόθεσμα είναι πως θα είμαστε όλοι νεκροί και έτσι προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως κανείς συνταξιούχος δεν επείγεται.
Μήπως οι 70+ είναι νεοφιλελεύθεροι; Ερώτημα.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Λοβέρδος:«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους»
    https://www.youtube.com/watch?v=sso-o7a0lWc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.