10/10/18

Ξανθιά Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σκοπίων: Η «Μακεδονία» ζητά 3.000 δισεκατομμύρια ευρώ (sic!) από την Ελλάδα για την ‘Κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου’

Σκόπια.
Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δηλαδή, αναρωτήθηκε εάν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξ αιτίας αυτών που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.
Ο Πετρόφ έγραψε ότι η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα.



«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγραψε η Καρακαμίσεβα.
infomax.mk
--
The Hellenic Information Team

8 σχόλια:

  1. Πρέπει να είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αλλά αν μου δείξεις κάτι που να αποδεικνυεις την Μακεδονικη σου ταυτότητα , σου δίνω τον λόγο μου ότι θα σκεφτώ !!! Αλλά αν δεν έχεις κάτι να δείξεις, τότε σταματά να λες βλακειες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γράφω εγώ στο φέισμπουκ τα έχει δει? Άλλη δουλειά δεν είχαμε στην Ελλάδα να παρακολουθούμε το φέισμπουκ του Πετρόφ! Ξυπνάμε το πρωί και η πρώτη μας δουλειά είναι ν ανοίξιυμε στο φεις να δούμε τι λέει ο κάθε Πετρόφ! Έχουμε γραμμένο όπου προβλέπεται από το πρωτόκολλο τον Πετρόφ, και όλες τις "καθηγήτριες" όπως εσύ και η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου που με φάτσα βοοειδούς μιλά και καταφέρεται εναντίον της Πατρίδας μας με όσα λέει για την Μακεδονία! Εσάς τους Σκοπιανούς σας έχουμε "γραμμένους" γιατί και μόνον με τέτοιες δηλώσεις δείχνετε πόσο ανάξιοι είστε να μιλάτε για τον Ελληνικό Πολιτισμό με ηλιθιότητες! Αυτό που μας εξαγριώνει είναι ότι αυτή η " καθηγήτρια" που επέλεξαν να πει το ποίημα από την επιτροπή για τις αλλαγές στα βιβλία είναι 50 χρονών ζώον! Ένας καθηγητής της δεν είναι στη ζωή να της πει πως αυτά που λέει και κάνει ξεφτιλίζει την πανεπιστημιακή κοινότητα? Είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα ξεφτιλισμένη? Διερωτώμαι !Οι λοιποί επιστήμονες που είναι? Η Ν. Δ. Εκτός από το σήμα που το γέμισε γωνίες κάνει κάτι άλλο! Το Κ.Κ.Ε υπάρχει να κάνει μια δήλωση? Το Ποτάμι? Η Φώφη? Ο Κοτζιάς ο χαζοχαρούμενος δεν θα κάνει δήλωση για το άλλη η ιστορική Μακεδονία και άλλες οι "Μακεδονίες" του κόσμου που περιγράφει στην Μακεδονία! Πάρτε το χαμπάρι κυρίες και κύριοι! Ενός κακού μύρια έπονται..το όνομα όσους αστερίσκους και να βάλουν δεν ξεπουλιέται! Άστην να χοροπηδάει η Ιωαννίδου...θα φάει τέτοιο κράξιμο πιυ αν της πέταξαν ένα ξεροκόμματο θα το φτύσει αίμα από την ξεφτίλα της! Ούτε στο παντοπωλείο δεν θα πηγαίνει , κι ας έχει το καλούπι του γομαριού! Με τέτοιο σουλούπι που έχει καταλαβαίνεις πως δεν χωράει και τίπιτα μέσα το μυαλό της! Τέτοιες απαντήσεις θέλουν άνθρωποι γελίοι, μόνον έτσι καταλαβαίνουν, έχει και όριο κάπου ο άνθρωπος, αυτοί το ξεπέρασαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελει η χωρα να επιβιωσει θα πρεπει να σκεφτουν σοβαρα να αλλαξουν δραματικα γεωπολιτικο προσανατολισμο απο ... χθες. Δεν ξερω αν υπαρχει χρονος. Στα συνορα του 12 θα περιορισουν το προτεκτορατο τους οι Αγγόσαξωνες.Ετσι θα μεινουμε με τα κοκκαλα των πεσοντων σαν μονο κερδος απο ολο αυτο το πολεμικο γαιτανακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το άρθρο ειδικά αφιερωμένο ΣΤΟΥΣ 7 COLABORATEURS που θα μας αλλάξουν και την Ιστορία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διακόσιαι χιλιάδαι δισεκατομμύρια, έναν Πικάσο κι ένα σαλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχιζεις με "ξανθια", σημαινει μηπως κατι τι !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
    Συριζοκαθηγήτρια δηλώνει: Φαντασίωση η Ελληνικότητα της Μακεδονίας
    https://www.youtube.com/watch?v=xm0DV2_uRzg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μία βόμβα 1.000 Ευρώ, πόσα είπαμε ότι θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.