18/10/18

Τα 50 εκατομμύρια του Σόρος και η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά



Απίστευτες καταγγελίες και εκατέρωθεν κατηγορίες για μυστικά κονδύλια και μίζες, από… βίζες με αποκορύφωμα τις αναφορές του Πάνου Καμμένου σε 50 εκατομμύρια ευρώ που -κατά τον υπουργό Άμυνας- διατέθηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος δείχνοντας τον Νίκο Κοτζιά ως εμπλεκόμενο, τίναξαν στον αέρα το υπουργικό συμβούλιο και οδήγησαν στην παραίτηση του τελευταίου από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.
Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από όσους συμμετείχαν στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο εγείρουν σειρά ερωτημάτων και προκαλούν ταυτόχρονα μείζον θέμα δεδομένου ότι ενώπιον του ίδιου του πρωθυπουργού ειπώθηκαν πράγματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Ο Νίκος Κοτζιάς εθίγη. Οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου και οι διαρροές που είχαν προηγηθεί τον άγγιξαν προσωπικά σε σημείο που όπως τελικά αποδείχθηκε, μέτρησε περισσότερο από΄την υπουργική καρέκλα και την εξουσία που συνολικά η κυβέρνηση που υπηρέτησε είναι αποφασισμένη να διατηρήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Για τη συνέχεια Liberal

3 σχόλια:

  1. 20 χρονια κρυμμενος στο Υπ.Εξ μαθαινε τα κολπα.Οταν ηρθε η ωρα βγηκε μπροστα να φερει σε περας τη δουλεια με το αζημιωτο φυσικα.Ψαξτε στους διαδρομους του Υπ.Εξ τους μελλοντικους προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βζιν δολάρια, βζιν ευρώ, βζιν ρούβλια...βζιν - βζιν η πείνα του κοσμάκη και τα παιδάκια κρυώνουν χωρίς καλοριφέρ στις Φλώρινες, βζίν δολάρια ξυστά από εδώ, βζιν ευρώ εκατομμύρια από εκεί...βζιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη ..ανατριχιαζεις απ την παλιανθρωπια αρκετων συμπολιτων μας...Τετοια ματωμμενα λεφτα.. λεφτα που σταζουν αιμμα ελληνων...ουτε ο ιδιος ο διαβολος δεν θαθελε...Ποιες μανες γεννησαν αυτα τα κτηνη στην Ελλαδα ?? Να μην ησυχασουν ποτε οι ψυχες τους...στην κολαση....να μην εχουν τοπο να σταθουν....ουτε τα παιδια τους...ουτε τα εγγονια τους ...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.