4/10/18

Πώς λέγεται αυτός που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη βούληση των πολιτών; Προοδευτικός ή φασίστας; Το 72% των Ελλήνων εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών

To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη FYROM (30/9)
To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη FYROM (30/9).
Αυτό αποκαλύπτει πανελλαδική έρευνα που έγινε από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης.
Το 68% μάλιστα των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα (1.000 άτομα), δήλωσαν πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 9,6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑΣύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκαν κατ’ αποκλειστικότητα από τη Βεργίνα Τηλεόραση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 9,6%. 
Αναλυτικά, η ΝΔ έχει ποσοστό 30,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,3%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7,2% και ακολουθούν με μικρές διαφορές το ΚΚΕ 6,6% και το ΚΙΝΑΛ 6.4%.
Ιδιαίτερα συρρικνωμένες δυνάμεις καταγράφουν οι ΑΝΕΛ με 1,7% , η Ένωση Κεντρώων με 2,9% και το Ποτάμι με 1,8%.
Το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, «λαμβάνει» 2,6% , ενώ «ΛΑΕ» και «Πλεύση Ελευθερίας» 2,1% και 1% αντίστοιχα.
Τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά αποτελέσματα δείχνουν πως θα έχουμε πεντακομματική Βουλή με την «Ένωση Κεντρώων» και την «Ελληνική Λύση» να διεκδικούν την είσοδό τους.








www.bankingnews.gr

6 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν θα ανέβει και στο αντίβαρο φαντάζομαι πως ναι αλλά ο ιδιοκτήτης του ιστοχώρου έχει γράψει μια καταπληκτική ανάλυση με βάση τους διαλόγους των σκοπιανών ηγετών που καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα των κατσαπλιαδων που υποστηρίζουν τις σύνθετες ονομασίες ακου λέει το βόρεια Μακεδονία και το Σλαβομακεδονια καλές λύσεις.....Δεν είναι Μακεδονία τέλεια και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21% το σύριζα αρα η ουσιαστικά κατά της συμφωνίας είναι 85 με 90% γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 12 δεν πιάνει ούτε με σφαίρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πιστεύει ότι η Ελληνική λύση του Βελόπουλου σε μια αντικειμενική δημοσκόπηση μπορεί να λάβει 2,6 % ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιδιος που πιστευε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% θα γινοταν κυβερνηση..( μιλαμε παντα για την συνομοταξια των χαλβαδων Φαρσαλων) . Ειναι βεβαια και η συνομοταξια των ...μονιμως απορουντων...Αυτοι ειναι οι ...γατες του χωριου..οι κεραμιδογατες....πανε απο ψηλα στο θυμα..με πληρη γνωση των παντων σαν δορυφοροι με ζουμ...Οι Σαδουκαιοι της φυλης..το Σαχεντριν του χωριου.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.