8/10/18

Αλέξης Τσίπρας : Στη Μόσχα τον Δεκέμβριο – Προς εξομάλυνση οι σχέσεις με τη Ρωσία

Συντάντηση Τσίπρα-Πούτιν - Ελλάδα και Μόσχα, επιχειρούν να «χτίσουν» και πάλι γέφυρες επικοινωνίας

Στις 12 Δεκεμβρίου σκοπεύει να μεταβεί στην Μόσχα ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καθώς γίνονται απόπειρες να βγουν οι σχέσεις των δύο χωρών από τον πάγο μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τις απελάσεις εκατέρωθεν.
Πρόκειται για την προκαταρκτική ημερομηνία επίσκεψης στη Μόσχα, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου θα συναντηθεί η επιτροπή για την ελληνορωσική συνεργασία, όπως ανέφερε κυβερνητική πηγή στο πρακτορείο Sputnik.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζεται να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πηγή κοντά στην κυβέρνηση.
«Η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν» ανέφερε η ίδια πηγή στο Sputnik.

Πρόσθεσε ότι η συνεδρίαση της ελληνορωσικής επιτροπής συνεργασίας για ζητήματα Οικονομίας, Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

«Μία σειρά από σχέδια συνεργασίας σε διαφορετικούς τομείς της οικονομίας έχουν προσδιοριστεί και θα συζητηθούν» ανέφερε η πηγή.
ΒΗΜΑ

3 σχόλια:

  1. Είναι χαζός ο Πούτιν, δεν καταλαβαίνει πως πάνε για εσωτερική κατανάλωση εκεί! Ότι τους έχει πει ο Αμερικάνος θα κάνουν, και φυσικά όπως τους είπε, βολιδοσκοπήστε τους Ρώσους!Φίδι που σας έφαγε Αλ6 και χοντρούλη! Πηγαίνετε!!Δυστυχώς δεν έχετε σχέση καμία με εξωτερική πολιτική η Ρωσία έχει στρατηγική, εσείς τι στρατηγική έχετε για την χώρα?Την στρατηγική του ηλίθιου γέλιου, και της ψάθας στο κεφάλι στις Πρέσπες η της τραγιάσκας των Σκοπίων?ότι και καλά είμαστε Παρτιζάνοι? Αντίσταση? Τι στο διάολο?Εν τω μεταξύ χαζογελάτε συνέχεια, 100 άνθρωποι χάθηκαν στις φονικές φωτιές, γελάτε, πνίγονται, γελάτε, προδίδετε τον Ελληνισμό, γελάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάν και το ευχαριστιούνται γιατί αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός τους η φυσική εξόντωση των Ελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.