26/10/18

Αξιοκρατία, Ισότης, Αλληλεγγύη


Καλημέρα! Ο 'εθνάρχης' Κ. Κραμανλής παρακλήθηκε από τον ΄γέρο' της Δημοκρατίας Γ, Παπανδρέου να διαμεσολαβήσει για να προσληφθεί ο γιός του, Ανδρέας, στην Εθνική Τράπεζα.
 Ο 'σοσιαλιστής, μεταρρυθμιστής της Δημοκρατίας" Κ. Σημίτης παρακλήθηκε από τον φιλελεύθερο Κ. Μητσοτάκη να διαμεσολαβήσει για την πρόσληψη του γιού του Κυριάκου στην Εθνική Τράπεζα.
 Ο 'βυθίσατε το Χόρα' Ανδρέας Παπανδρέου παρακλήθηκε από τον ιδρυτή του κράτους πρόνοιας Γ. Γεννηματά να διορίσει την κόρη του στην Εθνική Τράπεζα. Η οποία απολύθηκε μετά υπηρεσία 6 μηνών, για ανήκεστη βλάβη της υγείας της και έκτοτε (40+ χρόνια) λαμβάνει αναπηρική σύνταξη.
 Ο 'λεφτά υπάρχουν' Γεωργάκης Παπανδρέου παρακλήθηκε από την ίδια (μάλλον) να διαμεσολαβήσει τον διορισμό του οδοντίατρου συζύγου της στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, από όπου μισθοδοτείται, εργαζόμενος στο ιδιωτικό του Ιατρείο.
============Εν τω μεταξύ=================
η ιατρός Φ. ο νοσοοόμος Χ, η βιοπθολόγος Ψ, η ιατρός Χ' όλοι με νεοπλασματικές παθήσεις και ο αΜΕΑ Ρ, εργάζονται στο Νοσοκομείο Ζ, επειδή δεν έχουν άλλους πόρους και ούτε κρίνονται για αναπηρική σύνταξη.
=============================================


Και η σύνταξη τής με χειρουργηθέν, ακτινοβοληθέν και υπό χημειοθεραπεία ασθενούς μας με καρκίνο πνεύμονος, διεκόπη. 

Για να συνεχιστεί χρειάζεται να βεβαιωθεί ....."επιδείνωση του καρκίνου της". που αβιάστα μεταφράζεται ως εξής:
 "Αν δεν έχει επιδείνωση, δηλαδή αν επιζήσει, τότε ΔΕΝ δικαιούνται συντάξεως. Αν, αντίθετα, έχει επιδείνωση και ...καταλήξει, τότε... ε! τότε τη δικαιούται!!
===============================
Αξιοκρατία, Ισότης, Αλληλεγγύη.




George Mathioudakis

1 σχόλιο:

  1. Andpik.
    Αναρωτιέμαι πως συμβαίνει να αναρτάς άρθρο σαν αυτό που δεν προπαγανδίζει τον νεοφιλελευθερισμό, και το χειρότερο που δεν κάνει ούτε μια αναφορά στο κακό σύριζα;
    Να υποθέσω ότι πρόκειται για ιδεολογική μετατόπιση;
    Δεν το πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.