31/10/18

Η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει το ρατσιστικό πανό στο γήπεδο

Η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδίκασε έντονα το ρατσιστικό πανό που ξεδιπλώθηκε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρτιζάν- Σκεντέρμπεη.
Με επίσημη ανακοίνωση ο ανώτατος οργανισμός ποδοσφαίρου της Αλβανίας τονίζει ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες.
https://www.echedoros-a.gr/2018/10/blog-post_314.html

Το σύνθημα που ξεδιπλώθηκε στις κερκίδες του σταδίου έγραφε: «Ένας Έλληνας σκοτωμένος, ένας μπάσταρδος λιγότερος» [“1 grek i vrarë njëbastard më pak”]


Η Ομοσπονδία δηλώνει ότι αποστασιοποιείται από αυτήν την πρωτοφανή πράξη, προσθέτοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα επιτραπούν να χαλάσουν την ομορφιά του αλβανικού ποδοσφαίρου.
«Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία και αποστασιοποιείται από το χθεσινό συμβάν κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρτιζάν- Σκεντέρμπεη, για το σύνθημα που ξεδιπλώθηκε κατά την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες των οπαδών της Παρτιζάν και σαφώς ρατσιστικό σύνθημα και απαράδεκτο μήνυμα στο γήπεδο στη διάρκεια του παιχνιδιού.

 Αν και χρειάστηκε η παρέμβαση του εκπροσώπου του αγώνα για την αφαίρεση αυτού του άθλιου πανό και πάλι ο στόχος και η πράξη είναι απαράδεκτες.
Για τη συνέχεια Echedoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.