30/10/18

Η νέα Ευρώπη θα είναι πιο σκληρή με την Ελλάδα


Σε αυτή τη νέα Ευρώπη που γεννιέται, με άνοδο του λαϊκισμού παντού, όπως συμβαίνει στη Γερμανία, η στάση απέναντι σε μια τυχόν νέα ελληνική περιπέτεια θα είναι πολύ πιο σκληρή απ' ότι το 2015. Στην εκτίμηση αυτή προχωρά μέσω του Liberal.gr, ο Μιχάλης Γκλεζάκος, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σχολιάζοντας τον αντίκτυπο που θα έχει για την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη απέναντι στη παραπαίουσα ελληνική οικονομία η αποδυνάμωση της καγκελαρίου Μέρκελ και η άνοδος της Ακροδεξιάς.
«Ας μην ξεχνάμε ότι σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα, η καγκελάριος είχε λειτουργήσει αρκετές φόρες υποστηρικτικά. Τώρα, λόγω της ενίσχυσης της ακροδεξιάς στη Γερμανία, δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ελλάδα. Ειδικότερα, για να περιορίσει το πολίτικο κόστος η Μερκελ, θα αναγκαστεί να γίνει σκληρότερη σε ζητήματα που μας αφορούν και μας "καίνε"», τονίζει με νόημα ο κ. Γκλεζάκος.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. "European solidarity towards Greece at risk due to the rise of the Right."

    Other news, "Me. X had lunch with allien anbassadors in Glyfada".

    Having problems believing either story, but if I had to choose the one closer to the truth , I would choose the second one.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.