13/10/18

Νέο τουίτ Καμμένου: Η Εφημερίδα των Συντακτών εκτελεί συμβόλαιο με πολλά χρήματα

Σκληρή επίθεση του υπουργού Άμυνας στην ΕΦ.ΣΥΝ - Τι απαντούν από την Εφημερίδα των Συντακτών -Σκληρές κατηγορίες Καμμένου ότι η εφημερίδα συνεργάζεται με επιχειρηματικό κέντρο έναντι χρημάτων

Αρχικώς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε την Εφημερίδα των Συντακτών για ψευδή δημοσιεύματα, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ότι ο Πάνος Καμμένος «μαζεύτηκε» έπειτα από τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχόλιο ανώνυμου χρήστη του τουίτερ το οποίο ανέφερε «Η ΕΦΣΥΝ μιλάει για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Και μετά δίνει «πολιτική γραμμή» σε ρόλο υποβολέα. Κάπου τα έχουν μπλέξει λίγο...», ο Πάνος Καμμένος κλιμάκωσε την επίθεσή του προς την Εφημερίδα των Συντακτών.

«Η Εφημερίδα των Συντακτών εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με  πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα» ήταν η βαριά καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για μια εφημερίδα που στηρίζει με συνέπεια την κυβέρνηση Τσίπρα.Η ΕΦΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει ψέματα και δεν προσπαθεί ούτε για τους τύπους να διασταυρώσει τις πληροφορίες .
Στον πανικό τους στηρίζονται σε ανύπαρκτο τηλεφώνημα.
ΕΦΣΥΝ: Ο Πάνος Καμμένος υποτιμά τη νοημοσύνη μας

Μετά τα δύο τουίτ του Πάνου Καμμένου, η Εφημερίδα των Συντακτών απάντησε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας: 

1. Ο υπουργός μιλάει για ψευδή δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας αλλά δεν αναφέρεται σε τίποτα απ' όσα γράψαμε παρά μόνο στο ότι μετά τις επίμαχες δηλώσεις του στις ΗΠΑ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό με πρωτοβουλία του τελευταίου. Σε ότι μας αφορά η είδηση αυτή είναι απολύτως διασταυρωμένη. Γράφτηκε δε και σε άλλα ΜΜΕ- ηλεκτρονικά και έντυπα. Το γιατί ο κ. Καμμένος προτιμάει να αναφερθεί μόνο στην ΕΦΣΥΝ είναι ζήτημα προς διερεύνηση. 
2. Ο υπουργός αναφέρεται σε κέντρα που κατά τη γνώμη του διοχέτευσαν δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας. Αν αυτή είναι η δική του σχέση με εφημερίδες κι αν μόνο αυτό τον τρόπο γνωρίζει ως πηγή δημοσιευμάτων, προφανώς κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια. Δεν μας αφορά. Οφείλει όμως να είναι προσεκτικός όταν μιλά για την «Εφ.Συν.». Και το κυριότερο οφείλει να φανερώσει τα κέντρα για τα οποία κάνει λόγο. Διαφορετικά θα μας υποχρεώσει να προβούμε στους χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν το επιθυμούμε. 
3. Στις ΗΠΑ ο κ. Καμμένος πήγε ως υπουργός της κυβέρνησης. Προσωπικές απόψεις μπορεί να έχει όσες θέλει. Ας τις καταθέτει όπου θέλει στις ιδιωτικές του συναντήσεις. Όχι στις επίσημες επαφές που έχει ως υπουργός και εκπρόσωπος της χώρας. 
4. Οι περίφημες βάσεις λειτουργούν; Σοβαρά; και τότε τι πήγε να τάξει στους Αμερικανούς Κάτι που ήδη έχουν; Ας μην υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κ. Καμμένος. Δεν τιμά κανένα. Και κυρίως τον ίδιο. 


Δείτε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών


Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών
Πηγή: Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα δεν είναι να λειτουργούν ήδη ή όχι οι βάσεις στην Ελλάδα.. Το θέμα είναι αν μας συμφέρει να έχουμε βάσεις ΗΠΑ στην Ελλάδα. Αν οι βάσεις εξασφαλίζουν την ασφάλεια της Ελλάδας, την ΑΟΖ μας, και τα ενεργειακά προγράμματα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.