18/10/18

Μήπως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι ακούνε και προβάλλουν αυτά που τους συμφέρουν; Γιατί δεν έγραψαν τίποτα για την αναφορά Σαλβίνι στην κατοχή της Κύπρου

Η δικατορία των μετρίων και των εξωνυμένων, έχει επιβάλει στην Ελλάδα τα δικά της "πρέπει". Γι' αυτό πηγαίνουμε απ' το κακό στο χειρότερο.
Για ένα διάστημα δαιμονοποίησαν τους αντιπάλους τους με τσιτάτα και χαρακτηρισμούς όπως "σαμαροβενιζέλοι", "γερμανοτσολιάδες",  ¨μενουμευρωπέηδες" και άλλα τέτοια.
Μανούλες στην προπαγάνδα των κούτβηδων, έκαναν το άσπρο μαύρο και πήραν την εξουσία, βυθίζοντας την Ελλάδα ακόμα περισσότερο στην ανυποληψία και την "αγκαλιά" των δανειστών.
Για όσους αμφιβάλουν, ας ρίξουν μια ματιά στο χρέος, και σε καθαρή αξία και σε σχέση με το ΑΕΠ.
Η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2015.
Ένας από τους τομείς που επέβαλαν την πιο άθλια ατζέντα τους οι κάθε είδους κουτβηδες αλλά και οι εξωνυμένοι του Σόρος, είναι το θέμα της λαθρομετανάστευσης, μέσω του οποίου προσπαθούν να οδηγήσουν στη μετάλλαξη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία στην Ελλάδα, συνοθύλευμα Ελλήνων και μουσουλμάνων από δεκάδες ξένες χώρες.
Γι' αυτό, με τρόπο απολύτως φασιστικό, απαγόρευσαν τη χρήση της λέξης "λαθορμετανάστης" η οποία σαφώς δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο αλλά τον τρόπο με τον οποίο μπήκε σε μια χώρα.
Ένας από τους πολιτικούς που τους "χάλασε" τη σούπα στο θέμα αυτό, είναι ο Ματέο Σαλβίνι.
Δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία του, όπως δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία του οποιουδήποτε πολιτικού ή πολίτη.
Με ενδιαφέρουν αυτά που λέει και πράττει.
Τα σωστά τα επικροτώ, τα λάθος τα κριτικάρω.
Εδώ λοιπόν ο Σαλβίνι, από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, απευθυνόμενος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, έκανε μια δήλωση, η οποία αφορά και την Κύπρο, για την οποία δεν είδαμε να λέει και να γράφει κανείς τίποτα, λες και δεν είναι το μείζον εθνικό μας θέμα η κατοχή της Κύπρου:
Είπε λοιπόν:
«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες», τόνισε ο κ. Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.
Αναφερόμενος στις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλε η Ε.Ε. στη Ρωσια, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη». 
Συνεχίζοντας και αναφερομενος στην Τουρκία και στο Κυπριακό, πρόσθεσε:
«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Γιατί δεν επικροτούν όλα τα ελληνικά κόμματα και τα ΜΜΕ τη συγκεκριμένη δήλωση του Σαλβίνι, που βοηθά το εθνικό μας θέμα;
Τι φοβούνται;

7 σχόλια:

 1. "Μήπως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι ακούνε και προβάλλουν αυτά που τους συμφέρουν;"

  Προφανώς. Πολιτική δεν έχομε, δημοσιογραφία τής προκοπής δεν έχομε, αλλά από χρήσιμους ηλίθιους και οπαδούς τού πολιτικώς ορθού λόγου είμαστε υπερπλήρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η πρώτη του είναι? Η μόνον έχουν αποσιωπήσει, μεταφέρει μισές συνεντεύξεις, κομμένες προτάσεις, μπερδεμένες λέξεις... είναι σκατόφαρα μεγάλη αυτοί ( οχι όλοι, όχι) οι περισσότεροι! Να δεις τους Χατζην...στις απαστράπτουσες φορεσίες του...τους βλέπεις και λες: ωωω τι κύρος, τι κορμοστασιά...οι Μπογδ... δε να σου πάρουσιάσουν θέματα! Να γλύφεις τα δάχτυλά σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η δήλωση αυτή καθ' αυτή ήταν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτούσε και φλέρταρε με την Τουρκία 《...μια χώρα η οποία έχει υπό την στρατιωτική της κατοχή μια ευρωπαϊκή χώρα εδώ και 44 χρόνια》 ενώ ταυτόχρονα επιβάλλει κυρώσεις στην Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

  Θεωρώ ότι έντονες δηλώσεις δεν γίνονται προς γνωστοποίηση και υπεράσπιση της δήλωσης Σαλβίνι διότι γενικότερα οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται τη σκιά τους και δεν θα ήθελαν να φαίνεται ότι συντάσσονται με έναν ευρωσκεπτικιστή ο οποίος πάει κόντρα με διάφορους τρόπους στην Ε.Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευριπίδης Μπίλλης
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.
  ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η Κομισιόν - Χούντα εχει επιβάλλει embargo εις οτι αφορά τους "λαικιστές", "εθνολαικιστές" κλπ και βεβαίως οι ημέτεροι της "ανοικτής κοινωνίας", του "ευρωπαικού γίγνεσθαι", οι τελευταίοι ευρωλιγούρηδες σε μία Ευρώπη που διαλύεται σπεύδουν να συμμορφωθούν.
  Αισθάνονται την καυτή ανάσα των "λαικιστών", τρέμουν την σύγκλιση των "δεξιών" και "¨αριστερών" λαικιστών που θα τους θάψει.
  Στην Γαλλία οι βουλευταί του Εθνικού Συναγερμού εχειροκρότησαν τις καταγγελίες του αριστερού Μελανσόν για πολιτική δίωξη και πολιτική αστυνομία.
  Αυτό φοβούνται και αποσιωπούν κάθε τι που εκφεύγει απο την εθελόδουλη "ευρωπαική" πολιτική ορθότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. απλά για να είσαι σήμερα δημοσιογράφος και να φαίνεσαι πρέπει να κάνεις αυτό που σου λένε και όχι αυτά που βλέπεις !! Βεβαίως μετά δεν σε λένε σοβαρό δημοσιογράφο αλλά ποσώς τους ενδιαφέρει !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.