8/10/18

Το μεγάλο ψέμα με τις τρεις Μακεδονίες και η προδοσία των Πρεσπών!


Σε τέσσερα λεπτά της ώρας ο Δημήτριος Καραμήτσος, Καθηγητής ΑΠΘ, Συγγραφέας, μιλώντας στην Ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ξετινάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, που επικαλούνται συνεχώς το μοίρασμα της γεωγραφικής Μακεδονίας ανάμεσα σε τρεις χώρες!!!

Ακούστε τον.

8 σχόλια:

  1. αν υπαρχουν 3 μακεδονιες ή 13 τοτε ειναι ολες ελληνικες εξ ορισμου και πρεπει η ελλαδα να τις απελευθερωσει παλι και να τις ενσωματωσει στον εθνικο κορμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι περίεργος ο ισχυρισμός του κ. καθηγητή ότι δεν υπάρχουν τρεις Μακεδονίες, είναι γνωστό σε όλους ότι οι σύμμαχοι είχαν πει σε Ελλάδα, Σερβία και Βουλγαρία να επιτεθούν στην Τουρκία και όποιο μέρος τις Μακεδονίας καταλάβουν θα είναι δικό τους, επίσης τα αρχαία όρια της Μακεδονίας είναι μέχρι την πόλη Σκοπούς (Σκόπια).

    Η χώρα μας πρέπει να διεκδικεί την βόρεια Μακεδονία, όπως και την ανατολική Μακεδονία (Ρωμυλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλώντας για Μακεδονία πρέπει να εστιαστούμε στα γεωγραφικά όρια της Αρχαίας Μακεδονίας του Φιλίππου. Τότε τα όρια του κράτους ήταν σχεδόν ταυτόσημα με τη σημερινή Μακεδονία που είναι περιφέρεια της Ελλάδας. Στα νότια του κράτους των Σκοπίων ήταν στην αρχαιότητα η Πελαγονία με τους Πελαγόνες (ηπειρωτικό φύλλο). Δεν υπήρχε Μακεδονικό έδαφος εκεί που είναι σήμερα το κράτος των Σκοπίων.

      Διαγραφή
    2. Η Ελλάδα τότε απελευθέρωσε το πλείστον της Μακεδονίας.

      Διαγραφή
  3. Το ότι στην περιοχή της Πελαγονίας ζούσαν και ζουν άτομα με ελληνική εθνική συνείδηση δεν μετατρέπει την Πελαγονία σε Μακεδονία όπως η Αίγυπτος δεν ονομάστηκε Μακεδονία ταν την κατέλαβε ο Μέγας Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στρατηγός Ζαγκλής, στο βιβλίο του «Οι Γιουγκοσλαύοι και η Μακεδονία» έχει άλλη γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.