30/10/18

Μαρτυρία κατοίκου της περιοχής

2 σχόλια:

  1. Ξεκάθαρα πράματα από τον κύριο Παντελή Κουρεμένο. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας προκλήθηκε αναίτια από τις κατοχικές αρχές της Αλβανίας και έχασε την ψυχραιμία του κάνοντας την 《μοιραία》 κίνηση να ρίξει στον αέρα με το όπλο δίνοντας στην αλβανική αστυνομία την αφορμή να πάρουν το περιστατικό αυτό μέχρι τέλους και να εκτελέσουν τον συνέλληνα μας.

    Και όσοι από την άνεση των Αθηνών αποκαλούν τον θερμόαιμο Έλληνα ήρωα τρελό ας προσέξουν πολύ καλά υπό ποιές προϋποθέσεις ανδρώθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Άλλη η ψυχοσύνθεση του θερμόαιμου Έλληνα πατριώτη των Αθήνων και άλλη του αντίστοιχα θερμόαιμου Έλληνα πατριώτη στην κατεχόμενη Ήπειρο.

    Μήπως τρελός ήταν και ο πρόσφυγας από την Αμμόχωστο Σολωμός Σολωμού που ανέβηκε στον ιστό 14 Αυγούστου 1996, ανήμερα της επετείου της δεύτερης τουρκικής εισβολής του 1974, για να κατεβάσει το τουρκικό κουρέλι; Σεβαστείτε λίγο αυτούς που έχουν βαρύτερους όρχεις από τους δικούς σας και που με τη θυσία τους έγιναν σύμβολα αγώνα.

    Αιώνια σου η μνήμη Έλληνα μάγκα Κωνσταντίνο Κατσίφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ρολος των Αθηνων εχει αποδειχθει προ καιρου τις ειναι.
      Εκερδισαμεν τον ρολο των ηλιθιων των νεωτερων χρονων.Οταν η γειτων Ιταλια ετορπιλιζε δυο σκαφη με χιλιους και νεκρους αλβανους η ελλας δια του σαμαρα εκαλουσε ολο το συνοθυλευμα των αλβανικων φυλακων, μην τηρωντας καν τα προσχηματα , ωστε οι γνησιοι καθαροαιμοι ελληνες να αντιμετωπιστουν σαν ελληνες.Τους εξισωσε μετα των αλβανων, οι οποιοι διδαχθεντες απο τους διδασκαλους των, τουρκουσ, εφαρμοσαν τα δεοντα επικρατωντας με τον τροπο των.Εχουμε να δουμε πολλα ακομη.Δεν ειναι τυχαια τα λογια του οσιου Παισιου.... εσεις οι στρατιωτικοι την αλβανια να προσεχετε...απο εκει θα ελθει η απειλη....
      Τωρα για σημαιιες αγαπηυε απευθυνεσαι σε λαθος κοινο.Οταν ο βαρβιτσιωτης δηλωνει οτι ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθενος να καιει την σημαια, τοτε δυσκολα τα πραματα.
      Στο δια ταυτα. αρχεται νταραβερι που ουτε το φανταζομεθα, αλλα ειναι η αρχη του τελους.
      Οσο για τους γειτονες να θυμουνται οτι ειμεθα γειτονες, Δεν μας χωριζει θαλασσα, οπως με την τουρκια.Εδω δεν χρειαζεσαι ουτε καραβι ουτε αεροπλανο.Απλα περπατημα και ισως κανενα καλο μουλαρι.
      νΑ θυμουνται μονον οτι η ελλας ηταν η μονη που βοηθησε την γειτωνα.Διχως αντιπαροχες., Οσο για τις διωξεις των βορειοηπειρωτων ειναι πλεον παγκοσμια γνωστο.Οι βορειοηπειρωτες ειναι κατι το ξεχωριστο.Φυλακισμενοι μεσα σε συνορα.Ουτε στο γκουλαγκ.
      Πολυ ησυχια ομως απο αθηνα. διατι?

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.