31/10/18

Οι δηλώσεις Μπερίσα για Κ. Κατσίφα και το μένος του Ράμα

Χθες δεν ήταν μόνο η ανάρτηση του πανό στο ματς της Κορυτσάς με την Παρτιζάνι του αδελφού του αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τα ίχνη που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σχετικά με το τραγικό συμβάν στους Βουλιαράτες και τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, είναι εκείνος που εκμαιεύει οφέλη. 
Υπάρχει και μια πιο λυσσαλέα απάντηση του στον πρώην Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα που τον αφήνει πιο έκθετο απ’ ότι η πρώτη του αντίδραση αμέσως μετά το στιβαρό έγκλημα των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας που στην προκειμένη συμπεριφέρθηκαν ως παρακρατική οργάνωση…
Ο Μπερίσα παρενέβη στην υπόθεση χθες το μεσημέρι, με ότι φαίνεται όχι απλά για ανάγκη πολιτικής επικοινωνίας. 
Διατηρώντας κανόνες συμμετρίας με προηγούμενη τοποθέτηση του τον Αύγουστο 2010 στη δολοφονία του μακαρίτη Αριστοτέλη (Γκούμα) στη Χιμάρα, τότε ως Πρωθυπουργός και απολογούμενος όχι για πράξη υφισταμένων δομών του αλλά πολίτη της χώρας του, ο κ. Μπερίσα δήλωνε χθες, Δευτέρα, 29. 10.2018: «Αγαπητοί φίλοι, χθες ένας κάτοικος των Βουλιαρατών, μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας (δεν προκύπτει από πουθενά βέβαια σ.μ.) άνοιξε πυρ για λόγους εξτρεμισμού και κατά της αστυνομίας. Φυσικά σε κάθε περίπτωση όταν πυροβολείται προς την αστυνομία της προκύπτει το νόμιμο δικαίωμα να εκμηδενίσει την πηγή του πυρός.

Για τη συνέχεια Tachydromos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.