13/10/18

Η Ελλάδα εντοπίζει μαζική άφιξη τζιχαντιστών

ΔΙΚΤΥΟ βολταιρος | 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ενώ η άφιξη τζιχαντιστών αναμιγμένων με τη ροή των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα ήταν μέχρι στιγμής περιστασιακή, μόλις σημάνθηκε συναγερμός ενώπιον μιας πιο μαζικής άφιξης.
Από της υπογραφής της ρωσοτουρκικής συμφωνίας του Σότσι, περισσότεροι από χίλιους μαχητές του Ντάες και της Αλ Κάιντα έχουν μεταφερθεί διακριτικά από την Ιντλίμπ από τη Millî İstihbarat Teşkilatı (ΜΙΤ, τουρκικές μυστικές υπηρεσίες).

Η ελληνική αστυνομία ανίχνευσε τουλάχιστον 120 τζιχαντιστές μεταξύ των νέων μεταναστών, μεταξύ των άλλων στο στρατόπεδο της Μοριάς στο νησί της Λέσβου.

Αυτά τα άτομα δεν εμφανίζονται στο κατάλογο των 5.000 τζιχαντιστών τον οποίο διαθέτουν οι ευρωπαϊκές αρχές. Εντοπίστηκαν χάρη στις καταγγελίες άλλων μεταναστών οι οποίοι ήταν θύματα τους στη Συρία και το Ιράκ.


7 σχόλια:

  1. Ἐδῶ καί καιρό, οἱ Ἐπιτροπές γιά τούς μετανάστες, τούς δέχονται ὡς πρόσφυγες σχεδόν αὐτομάτως ἄν προέρχονται ἀπό τήν Συρία, καί πολύ πιό δύσκολα ἄν προέρχονται ἀπό ἄλλες χῶρες.
    Μά ἀπό τήν Συρία, ἔρχονται κυρίως, ὅσοι πολεμοῦν τόν Ἄσσαντ, δηλαδή οἱ στρατολογημένοι ἀπό τόν ΙΣΙΣ πού τελείωσε γι' αὐτούς ὁ πόλεμος, ἤ οἱ ἀνήκοντες στά δυτικά παρακλάδια του ΙΣΙΣ τῆς λεγομένης "Συριακῆς ἀντιπολίτευσης".
    Οἱ κανονικοί Σύροι, χριστιανοί καί ἤπιοι μουσουλμάνου πού πολεμᾶνε γιά τήν πατρίδα τους τήν Συρία τούς ξένους μισθοφόρους, δέν φεύγουν, δέν ἔρχονται ὡς πρόσφυγες παρά μόνο σπάνια (π.χ. μιά γυναίκα μέ τά μικρά παιδιά της). Διότι αὐτοί μποροῦν κατά κανόνα καί μεταναστεύουν στήν ἐλεύθερη Συρία.
    Συνεπῶς, ἀπό τούς ἐκ Συρίας "πρόσφυγες", μόνο τό πολύ 10-20% ὑπάρχει πιθανότητα νά μήν εἶναι πρώην πολεμιστές τοῦ ΙΣΙΣ καί τῶν τζιχαντιστικῶν ὁμάδων
    [τίς ὁποῖες στρατολόγησαν μεταξύ μουσουλμάνων, καί στήν Συρία καί ἀπό ἀλλοῦ, οἱ δυτικοί, ὡστε νά φαίνεται ὅτι πλήν τοῦ ΙΣΙΣ πολεμᾶ τόν Ἄσσαντ κάποια τάχα "Συριακή ἀντιπολίτευση"].
    Μετρῆστε τώρα καλλίτερα, πόσοι εἶναι οἱ τζιχαντιστές φανατικοί μουσουλμάνοι, οἱ ἐλθόντες ἐκ Συρίας (καί μέ διάφορες ὅμως πραγματικές ἐθνικότητες, παρά τό ὅτι φαίνονται ὡς Σύροι) στήν Ἑλλάδα.....

    Τούς ἔψαξαν ἀλήθεια, οἱ Ἑλληνικές ἀρχές, ρωτῶντας τίς νόμιμες ἀρχές τῆς Συρίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω αγαπητε δεν εδωσα αρχικα σημασια.Διεπιστωσα ομως οτι οντως η πλειονοτης των φιλοξενουμενων προσφυγων ειναι ατομα νεαροτατης ηλικιας ολοι μουσπυλμανοι , ευρωστα και με γνωσεις στην πολεμικη τακτικη και μηχανη(κατ αντληση εκμεταλλευση παρασχεθεισων ομολογιων ).
      Σε συνδυασμο με λοιπα στοιχεια αποδεικνυεται οτι οι ανωτερω ειναι τζιχαντιστες. Επισης το οτι η Ελλας , φαινομενικα δεν μπορει να διαφυλαξει τα συνορα της(ενω αυτο ειναι ψεμα) αναθετοντας την φυλαξη των συνορων μας ειτε στην ΦΡΟΝΤΕΞ , ειτε στο ΝΑΤΟ μετεπειτα αν μη αλλο τι, ΔΕΝ αφηνει αμφιβολιες οτι καποιοι επιθυμουν η Ελλας να ειναι ξεφραγο αμπελι εως την στιγμη που θα αποφασισουν να το φραξουν κλεινοντας τα συνορα μας εν μια νυκτι εγκλωβιζοντας ολο το συνοθυλευμα των δεκα και εκατομμυριβων μουσουλαμανων τζιχαντιστων εντος του ελλαδικου χωρου με οτι αυτο συνεπαγεται.
      ΟΠΟΤΕ.
      Η αντιμετωπιση του ολου θεματος δυναται να γινει μονον απο αποδημο ελληνισμο.Οργανωση πληρωμη μισθοφορικων στρατευματων οπου θα πολεμησουν στμν Ελλαδικο χωρο.Οι ανηλικοι μετα μητερων και θηλυκων καλον ειναι να προετοιμαζονται προς αναχωρηση μεσω νομιμων ασφαλαων διοδων. Χρηγηση βιζας Νεα;ς Ζηλανδιας και εξασφαλιση μεταφορας μεσω σκαφων .(η και Αυστραλιας) .
      Οι εναπομειναντες εδω ελληνες , θα πρεπει να ειναι αποφασισμενοι να πωλησουν ακριβα το τομαρι των, πολεμωντας μεχρι εσχατων. Η μαχη θα ειναι ανιση διοτι οι ανωτερω εχθροι θα τυγχανουν συνδρομης απαντων ευρωπαιων ισραηλινων και φανατικων μουσουλμανων και ανοχη απο λοιπους που θα μπορουσαν να παρεμβουν , οπως εγινε στην Μασια , κυπρο 1974 κλπ κλπ.Η ιστορια επαναλαμβανεται και θα επαναληφθει.Μην στεναχωρεισθε αδελφοι. Οπως οι ελληνικες κοινοτητες ηκμασαν και ακμαζουν στο εξωτερικο, και οι εκει αποστειλλομενοι ελληνες προσφυγες (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ). αλλα ΗΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ν ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ θα ακμασουν και σε ελαχιστο χρονο θα καταφερουν να επανακτησουν την πληρη κυριαρχια στον ελλαδικο χωρο .Οι δω κυβερνωντες δεν δυνανται, και ισως να μην θελουν. Δεν το γνωριζω , ουτε και κανω κριτικη.Ο καθεις ας επιλεξει εαν θα επιβιβασθει σε εμπορικο σκαφος για μια νεα αρχη η να πεθανει υπερ βωμων και εστιων , ικανοποιωντας ορκους .
      Ετοιμασθειτε για τα επακολουθα.Ολα θα γινουν εν ριπη οφθαλμου.Και για να ξερουμε . πιο ασφαλης διοδος θα ειναι μεσω τουρκιας , παρα μεσω ευρωπης.Αυτη ειναι η εκτιμησις μου.Μετα το 1974 Κυπρος δυστυχως [πρεπι αντιμετωπιζωμεν την πραγματικοτητα ως εχει.Ετοιμασθειτε ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.Ολα θα γινουν σε μια νυχτα.Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.
      Ποιος και τι φταει ισως να μην απαντηθει ποτε.Εδω [περασανε σαραντα τεσερα χρονια απο το 1974 απο την Κυπρο και ακομη να βγει ενας κυβερνητης και να πει την αληθεια.Τι αλλο θελετε? Δηλ περιμενουμε απο τους Τουρκους να μας πουν τι εγινε τελικα στην Κυπρο.
      Τι αλλο θελετε να καταλαβετε εαν και τι κρατος υφισταται.Οτι γινει μονον απο εξω.ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
      Ε αν ητανε να γινει θα γινοτανε.

      Διαγραφή
    2. O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ
      Ταίζουν και φροντίζουν στις εγκαταστάσεις τους ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΚΕΣ ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ
      Ο Κίνδυνος της γεωγραφικής θέσης των hot spot, ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών που τα κατοικούν αλλά και οι… ‘’περίεργες’’ ασχολίες τους κατά τη διάρκεια της νύχτας...
      Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) σε όλη του την μεγαλοπρέπεια! Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Σας υπενθυμίζω επίσης και τον Υβριδικό Πόλεμο που εφαρμόζεται στην πατρίδα μας ΕΔΩ.
      Γιατί άραγε όλα τα Hot Spot είναι δίπλα σε εξόδους πόλεων η δίπλα σε στρατόπεδα; Τα έχουν φτιάξει εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Είναι τυχαίο λέτε; Θέλουν μήπως να εγκλωβίσουν κάποια στιγμή και με κάποια εντολή τους Έλληνες μέσα σε πόλεις και παράλληλα να οπλιστούν ταχύτατα από τα διπλανά τους στρατόπεδα; Φαντάζεστε εκατοντάδες , η ακόμη και χιλιάδες , μουσουλμάνοι να επιτίθενται σε στρατόπεδο που βρίσκεται δίπλα σε hot spot το όποιο φυλάσσεται με μια , δυο η το πολύ τρεις σκοπιές; Δεν πιστεύω ότι οι διοικητές αυτών των στρατοπέδων να μην καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Γιατί σιωπούν; Για ποιον δουλεύουν; Τηρούν τον όρκο τους;
      Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι ‘’κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες έχουν, πριν ακόμη πατήσουν το πόδι τους στη Ελλάδα, τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και πανάκριβα κινητά τηλεφωνά; Ποιος τους τα έδωσε και για ποιο λόγο;
      Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Mr.V :

      Διαγραφή
  2. Ένα σρατοκρατούμενο κράτος, όπως η Τουρκία, όπου η ρουφιανιά είναι υποχρέωση και καθήκον, δεν είναι δυνατόν να το διασχίσεις από τα ανατολικά σύνορα του μέχρι το Αιγαίο χωρίς να γίνεις αντιληπτός. Το ΙΣΙΣ, αυτό που αποδεδειγμένα εξόπλιζαν και στήριζαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (θυμόμαστε την περίπτωση που τούρκος τελωνιακός υποχρέωσε να ανοιχτούν για να ελένξει κυβώτια με πεοορισμό τις λεγόμενες ελεύθερες περιοχές της Συρίας, που ανέγραφαν ότι το περιεχόμενό τους ήτανε φάρμακα και βρέθηκαν όπλα. Ο τελωνιακός αυτός φυσικά και εξαφανίστηκε) αποτελούμενο από τα πλέον φανατικά μουσουλμανικά στοιχεία, με την υποστήριξη και καθοδήγηση της Άγκυρας, ανέλαβαν να εκτελέσουν άλλο έργο. Να μεταφέρουν τον πόλεμο τους στην Ευρώπη. Δεν είναι δυνατόν οι πανίσχυρες μυστικές αμερικάνικες υπηρεσίες να μην γνωρίζουν τα σχέδια αυτά. Δεν αντιδρούν γιατί το πρόβλημα αυτό δεν τους αγγίζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρώσσους, που με ηγέτη τον αντιφατικό και άθεο Πούτιν (κι ας λέει πως είναι χριστιανός ορθόδοξος) αγκάλιασαν τον Ερντογκάν, παρά τη δολοφονία του ρώσου Πρεσβευτή στην Άγκυρα και την κατάρριψη από τους τούρκους ρώσικου αεροπλάνου. Οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης, η μια μετά την άλλη, δεν δέχονται λαθρομετανάστες και το βάρος πέφτει στη χώρα πρώτης υποδοχής, δηλαδή την Ελλάδα. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος και θα γεμίσουμε από τζιχανιστές με απρόβλεπτες συνέπειες. Αν η κυβέρνησή μας ήταν ελληνική κι όχι κατευθυνόμενη απ' έξω κάτι μπορούσε να γίνει. Μ' αυτό το συνοθήλευμα των αναρχικών που μας κυβερνά, δεν βλέπω να υπάρχει προοπτική για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνο που θέλω να πω εγώ, κατά την δική μου αποψη, η ευθύνη είναι καθαρά της Ελληνικής πλευράς !!!! Δηλαδή φταίνε οι άλλοι για το χάλι της χώρας και όχι οι ανευθυνη πολιτική της χώρας ; Τα λάθη είναι τραγικά !!!! Η χώρα χάνεται, και δεν ανησυχεί κάνεις! !
    Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία, Πολιτική όλοι στον ύπνο τον βαθύ! !! Ο Θεός να βάλει το χέρι του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα δεν εντοπίζει απολύτως τίποτε ! Οι ΜΚΟ "διαχειρίζονται" τους "πρόσφυγες" - λαθροεποίκους...
    Η Ελλάδα περιμένει οδηγίες απο τις "Συμμαχικές" Υπηρεσίες. Εάν αποφανθούν οτι ο τάδε είναι τζιχαντιστής οκ...Οι δικές μας Υπηρεσίες ασχολούνται με ...τον Ρουβίκωνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα τους εντοπιζει....οκ...κοιμηθειτε ησυχοι.....Εντοπιστηκαν !! Τελος οι αποριες ! Τελειωσε ο Πουαρω...τα βρηκε ολα.Θελει την αμοιβη του.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.