9/10/18

Σαλβίνι: Η Ιταλία δεν θα έχει την ίδια μοίρα με την Ελλάδα - Δεν θα ξεπουλήσουμε Eni, Enel, Generali, Poste Italiane

Η Ιταλία δεν θα έχει την ίδια μοίρα με την Ελλάδα, δήλωσε ο αρχηγός της Λέγκας και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.
Νωρίτερα εντός της ημέρας, σε άλλες δηλώσεις του, ο κ. Σαλβίνι σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ και εξέφρασε την ελπίδα οι οίκοι αξιολόγησης να είναι δίκαιοι στην αναθεώρηση της «βαθμολογίας» τους για το αξιόχρεο της χώρας. 
«Ελπίζω ότι κανείς δεν θα δείξει προκατάληψη εναντίον της κυβέρνησής μας ή περίεργες προθέσεις», τόνισε.
Πρόσθεσε, δε, ότι οι κινήσεις των οίκων αξιολόγησης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από κανέναν για να αναγκάσουν την Ιταλία να «πουλήσει τα ασημικά της», όπως για παράδειγμα τις κρατικά ελεγχόμενες ενεργειακές Eni και Enel, την ασφαλιστική Generali ή τα ταχυδρομεία Poste Italiane.
naftemporiki.gr

7 σχόλια:

  1. Καποιος εδω ελεγε οτι ..δεν υπαρχουν.κρατικες καλες εταιριες στην Ευρωπη...Φυσικα ειναι να γελας..Λιγες μερες πριν...Μιλαμε ...αγραμματος εντελως η κατι αλλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα Αντρικ...Για πες και στην Γαλλια...
      Κι ομως υπηρξε αρθρο και σχολιαστης που ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ...οτι δεν συμβαινει ...κι οτι μονο οι ..ιδιωτικες πετανε...και κακως μονο η Ελλαδα εχει....

      Διαγραφή
  2. . . μίλησε ο Σαλβινι και χεστηκε ο φατμε στο γενι τζαμί.
    Ο γερμανοφαγος οταν μας πιεζαν και μας εσκιζαν εκανε τουμπεκι,Πρεπει οι Ευρωπαίοι να διαβάζουμε Μπρεχτ εκεινο το σπουδαιο που εκαιγαν έναν εναν τους γειτονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πάει θα προσκυνήσει ! Μονο με άμεση ενεργοποίηση της εξόδου απο την ΕΕ Βλεπε ΒΡΕΤΑΝΙΑ σώνονται τα κράτη,Κυριακή εκλογες , Δευτέρα κόβεις νομισμα.Αλλιως στο βάθος του δρόμου ειναι η Γερμανία.Οποιος σου βγάζει το λεφτο που λένε στο χωριό μου σε ελέγχει.Της πλάκας ο Σαλβινι μεχρι ώρας οπως και οι λεγόμενοι δεξιοί ευρωσκεπτικιστές,Μονο οι αριστεροί εθνικιστές θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον τους φεντεραλιστές.
    ΥΓ : Επίσης εχει να αντιμετωπίσει και την αστική τάξη της Ιταλίας η οποία ειναι πλήρως διηθημενη απο τη γερμανική μπότα εν αντιθέσει με την Αγγλία εξ ου και η θέση μου περι μελλοντικών ευρωσκεπτικιστών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Before we criticize him or predict Italy's future, is he wrong? Didn't we sell - more gifted because 10 cents to the euro is not a sell - the most important assets we had? How much lower a nation has to get when it sells its history, archaeological sites, its past and future for another country to use it as an example to avoid?
    We deserve it gentlemen. We deserve it because we have done nothing about it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αξιζουμε...το ψηφιζουμε....το κοροιδευουμε..την ..τρωμε...την μπανανα και παρακαλαμε να την φαει κι ο Σαλβινι για ναχουμε παρεα...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.