11/10/18

H Ουάσιγκτον Εξαγοράζει τους Βουλευτές των Σκοπίων Για την Ψήφο τους Υπέρ ΝΑΤΟ και ΕΕ

Και ο Πρεσβευτής στην Αθήνα στην Επιχείρηση.
RéseauInternational, INA, 10 Octobre 2018
[Το σκανδαλώδες κατωτέρω δημοσίευμα του Πρακτορείου ΜΙΝΑ  θα μπορούσε ίσως να κριθεί ανάξιο αναπαραγωγής  από το προσεκτικό γαλλικό ηλεκτρονικό δελτίο ενημέρωσης και παρουσίασης του στο ελληνικό κοινό. Συμβαίνει όμως ότι το ΜΙΝΑ (Μακεδονικό Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων) μεταδίδει συχνά σοβαρές αποκλειστικές ειδήσεις, που δημοσιεύονται σε διεθνή όργανα ενημέρωσης όπως  oι Asia Times, η Eurasia Review κ.α. –κάτι που δεν αφέθηκε ποτέ το ΑΠΕ και να πλησιάσει. Επιπλέον έχουμε την προσωπική μαρτυρία  υπουργού Αμύνης της κυβέρνησης Ρέιγκαν στον νέο τότε συνάδελφό του Πωλ- Γκραιγκ Ρόμπερτς πως σάκοι με δολάρια εξηγούν την ευθυγράμμιση Ευρωπαίων ηγετών στην αμερικανική πολιτική. Το κραυγαλέο ελλαδικό πανομοιότυπο προηγούμενο της Αποστασίας, εμποδίζει δυστυχώς την ενστικτώδη πατριωτική αντίρρηση ότι αυτά στην Ελλάδα είναι … αδιανόητα.]
Παρουσίαση : Μιχαήλ Στυλιανού

«Οι Μακεδόνες απέρριψαν την ένταξη  στο ΝΑΤΟ και στην Ε Ε που τους πρότεινε η κυβέρνηση Ζάεφ, με  το δημοψήφισμα της 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, οι γενικοί γραμματείς του ΝΑΤΟ και της Ε Ε συνιστούσαν να παρακαμφθεί η λαϊκή οργή και να συνεχιστεί η διαδικασία, αυτήν την φορά από την κοινοβουλευτική οδό.

Κατά τον Μιλένκο Νεντελκόφσκι, η Ουάσιγκτον αμέσως εξουσιοδότησε ένα πρόγραμμα εξαγοράς των ψήφων των βουλευτών, αποκαλύπτει το Πρακτορείο ΜΙΝΑ.

Ένας υπεύθυνος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «ο πράκτορας Τέσλα»                       ( ψευδώνυμο του Μίτκο Μπουρσέσκι, άνοιξε γραφείο σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ιδιοκτησίας του Σάσο Μιγιάλκο, ανεψιού του πρώην πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι. Εκεί  πηγαίνουν,  ένας-ένας, οι βουλευτές για να εισπράξουν δυόμιση εκατομμύρια δολάρια έκαστος.

Την επιχείρηση πιλοτάρουν οι  πρεσβευτές των ΗΠΑ στα Σκόπια, Τζες Μπαίηλι,  (που επόπτευσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης) και στην Αθήνα, Τζέφρι Πάϊατ (που οργάνωσε το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία).

Κατάφεραν να εγγράψουν στην ημερήσια διάταξη της  Βουλής την αλλαγή του ονόματος της χώρας, που αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. 
Η Ψηφοφορία έχει καθοριστεί για τις 16 Οκτωβρίου, δηλαδή την ίδια μέρα που αναμένεται η δικαστική απόφαση για  μια δεκάδα εθνικιστών βουλευτών που διώκονται με την κατηγορία ότι κατασκόπευαν το σοσιάλ-δημοκρατικό κόμμα.

Το σχέδιο των πρεσβευτών είναι να αρθεί η βουλευτική ασυλία αυτών των βουλευτών, ώστε να μην μπορούν να ψηφίσουν. Υπολογιζομένων και των ψήφων των βουλευτών που εξαγοράσθηκαν, θα εξασφαλιστεί έτσι, δια της μηχανικής, η πλειοψηφία υπέρ της πρότασης Ζάεφ.»

5 σχόλια:

  1. Ἐπέμβαση στά ἐσωτερικά τῶν Σκοπίων ἀπό τούς Ἀμερικανούς τῶνμ ΗΠΑ; Μά αὐτό γίνεται γιά "καλό σκοπό", γιά νά ἀντιμετωπισθῆ ὁ Ἰβάν Σαββίδης!

    Κύριε Μιχαήλ Στυλιανοῦ, ὁρισμένοι θά γράψουν ὅτι καί ἐσᾶς χρηματοδοτεῖ ὁ Ἰβάν Σαββίδης, ἐκ μέρους τῶν Ρώσων, γιά νά γράφετε κατά τῶν ΗΠΑ!

    Ἔχουμε νά κάνουμε μέ Γκαίμπελική προπαγάνδα, τύπου πλατείας Μεϊντάν, γιά νά γίνουμε κομμάτια μεταξύ μας οἱ Ἔλληνες.
    Προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, κύριε Ν.Κ, αυτός ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο αντι-Σόρος, της αντιπέρα όχθης, αφού πρέπει να έχει δισεκατομμύρια για να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο για διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ -όπωςο Σόρος πληρώνει πλουσιοπάροχα τους διαδηλωτές αντι-Τραμπ, τους ΜΚΟ "προαγωγούς" της λαθρομετανάστευσης, τους καθηγητές του εθνομηδενισμού και τους προπαγανδιστές του τρίτου φίλου και του αντίχριστου.
    ΄Εχετε δίκιο, και εμένα έτσι μου φαίνεται: Αυτός ο Στυλιανού δεν φαίνεται να λέει να πειθαρχήσει στην "ορθή σκέψη" και δείχνει μιαν προτίμηση στούς αιρετικούς αναχρονιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά πριν βιαστούν να βγάλουν συμπέρασμα ας σκεφτούν βαθύτερα και ας έχουν λίγη υπομονή να δουν τις εξελίξεις. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν παίζει τον ρόλο του Ρωσικού Δούρειου Ίππου στην Ελλάδα, πρώτον με τις διάφορες επιλεγμένες 'αγορές' του , δεύτερον με την ιταμή συμπεριφορά του να μετατρέπει ποδοσφαιρικές διενέξεις σε Εθνοδιχαστικές (του τυπου ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ η το ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ,η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ κλπ κλπ) με αποκορύφωμα τις ύποπτες νύξεις του για δημιουργία της ΛΕΓΚΑΣ του ΒΟΡΡΑ...μιας έντονα διχαστικής κίνησης αν ποτέ γίνει. Είναι γεγονός ότι παρολη την αγάπη των λαών Ρωσίας και Ελλάδος τα συμφέροντα των κρατών τους είναι αυτή τη στιγμή αντίθετα..Η Ρωσία θέλει με κάθε τρόπο να μην μπει (με το στανιό όπως φαίνεται) στο ΝΑΤΟ γιατί είναι κομβικής σημασίας η επιρροή τους εκεί, ο δε συμφωνημένος αγωγός αερίου από Κύπρο σε Ελλάδα (Κρήτη) διαλύει το μονοπώλιο που έχει προμηθεύσεως γκαζιού στην Ευρώπη και ΡΙΧΝΕΙ την τιμή του σχεδόν στο ήμισυ της άξιας του (για αυτούς που ξέρουν αυτή την αγορά είναι πασίγνωστο) ΑΡΑ με κάθε τρόπο (όπως κάνουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις) θα προσπαθήσει να επηρεάσει με κάθε τρόπο αυτές τις εξελίξεις ξεκινώντας με την κινητοποίηση των δικών της ανθρώπων στις περιοχές αυτές μοιράζοντας χρήμα για άμεσο εξαγορά επιρροής...αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνουν και οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή αγοράζοντας ανοικτά πλέον Βουλευτές της αντιπολιτεύσεως στην ΠουΓουΔουΜου.
    Δυστυχώς για να σηκώσει μια χώρα σαν την δική μας το ανάστημα της και να υπερασπισθεί τα δικαιώματα της χρειάζεται ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΛΩΝ (που προσφέρει ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ νίκες) δύναμη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ η μια προικισμένη Κυβέρνηση που μπορεί να χρησιμοποιήσει την αποφασιστικότητα της (και του ΛΑΟΥ της αν έχει προετοιμασθεί καταλλήλως) και να καταστήσει σαφές στους απέναντι ότι μπορεί να μην έχουμε δύναμη αλλά ΑΥΤΗ την δύναμη που έχουμε θα την χρησιμοποιήσουμε ΟΛΗ και ας ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου στην περιοχή μας...αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΕΣ' κυβερνήσεις διότι περικλείει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ και επιπλέον χάσιμο ενός ΚΡΙΣΙΜΟΥ πιονιού (ΕΛΛΑΔΑ). Τίποτα όμως από αυτά δεν έχουμε στον άμοιρο τόπο μας αυτή τη στιγμή.
    Θα ρωτήσει ίσως κάποιος δικαιολογημένα με κάποια μοιρολατρία 'τότε είμαστε χαμένοι ?' αλλά ας μην βιαστεί, διότι κατά πρώτον ο Ιβάν (ευτυχώς για εμας) ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα ευφυής και ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ στον ρόλο που του ανατέθηκε, δεύτερον η λαϊκή αντίδραση τόσο της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των Σλάβων της ΠουΓουΔουΜου όσο και της συντριπτικής ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των Ελλήνων (για διαφορετικούς-αντίθετους βεβαίως λόγους) ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ αυτό το άγριο Αμερικάνικο στήσιμο και μάλλον θα το ακυρώσει στό τέλος , διότι γάμος χωρίς να τον θέλει ούτε η Νύφη ούτε ο Γαμπρός και τα σόγια να πλακώνονται ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !
    Επίσης για πολλοστή φορά θα σας παρακαλέσω να μην αγνοείτε τον μέγα παντοκράτορα της Ιστορίας , τον ΑΠ (αστάθμητο παράγοντα) που ακόμη δεν έκανε την εμφάνιση του αλλά οσμίζομαι ότι δεν θα αργήσει πλέον πολύ..γιαυτό αναμείνατε με ψυχραιμία, ενότητα, ηρεμία και εθνική αποφασιστικότητα τις εξελίξεις που παρά την διαφαινόμενη ήττα μας μπορεί να μας καταστήσει ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ μεγάλους ΝΙΚΗΤΕΣ. Όχι βέβαια με το σημερινό ξενόδουλο και ανθελληνικό καθεστώς αλλά ίσως με ....κάποιο άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταϋγέτη.

    Ἀστάθμητος Παράγων.
    Τὸ πιστεύω,διὸτι ὁ Ἕλληνας εἶναι ἈΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλό,σοβαρό το σχόλιο του κ. Φωκά (το Νικηφόρος κάπως ασύμβατο με τα χάλια μας) και
    σεβαστό και σε όσους βρίσκουν αβασάνιστη και εμπαθή την κρίση του για τον Ιβαν Σαββίδη. Αλλά,για έναν αμερόληπτο και με αποκλειστικά εθνικά κριτήρια σκεπτόμενο ΄Ελληνα πατριώτη,οι εμφανώς ιδιοτελούς προέλευσης κατηγορίες κατά του Ιβάν (οσοδήποτε ενισχυόμενες από ορισμένα ασιδέρωτα λόγια και φερσίματά του) θα ήσαν ανάξιες προσοχής, ιδιαίτερα συγκρινόμενες με την οικονομικά πανίσχυρη και πολυπληθέστατη λοξή φάλαγγα πρακτόρων του κυρίαρχου αντίθετου στρατοπέδου. Επί τέλους κ. Φωκά, και εάν ακόμη διατηρεί ο Ιβάν μιαν θεμιτήν αδυναμία για την δεύτερη πατρίδα,όπου ανδρώθηκε και ήκμασε, δεν αποτελεί γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ένα κεφάλαιο η εδώ παρουσία του, ως ένας εναπομένον κρίκος και σύνδεσμος καταφυγής, μετά την πλήρη διαρραγή σχέσεων με την πλησιέστερη υπερδύναμη και την εναπόθεση όλων των αυγών της λεηλατημένης πατρίδας μας σε αποδειγμένα τρύπιο καλάθι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.