29/10/18

Να μην ξεχνιόμαστε - Ο Κασόγκι ήταν πράκτορας της Τουρκίας και υπέρ της κατάληψης του Κομπάνι από τον ISIS

Όταν από τις 16 Σεπτεμβρίου 2014 οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ι.Κ. πολιορκούσαν την ηρωική πόλη Κομπάνι, ο Ερντογάν επιχαίροντας έκανε την εξής δήλωση από τη γειτονική πόλη Αντέπ: "Το Κομπάνι από ώρα σε ώρα πέφτει, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε".
Την ίδια περίοδο, ο δολοφονηθείς από το σαουδαραβικό κράτος δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι, είχε γράψει για την πολιορκία του Κομπάνι:

"Το ISIS είναι κτηνώδες εναντίον των Κούρδων, αλλά δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο", σαν να έλεγε ότι είναι νομοτελειακό η πόλη να καταληφθεί από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές, συμμάχους τότε των Τούρκων.
Τέσσερα χρόνια μετά δολοφονήθηκε ο ίδιος με κτηνώδη τρόπο.
Τελικά, ό,τι σπείρουμε θερίζουμε σ' αυτή τη ζωή.

4 σχόλια:

  1. Του χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα και τεμαχίστηκε ζωντανός, ο φουκαράς, ενώ την όλη παράσταση παρακολούθησε σε απευθείας σύνδεση το Ριάντ. Μόνο οι συμμορίες της Κολομβίας τα κάνουν αυτά.
    Ό,τι και να 'ταν και ό,τι κι αν πρέσβευε, δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για κανέναν επιχειρησιακό πράκτορα και για κανένα κράτος και για έναν παραπάνω λόγο: "Αύριο-μεθαύριο, μπορεί εσύ να γίνεις ο επόμενος στόχος, θα ήθελες να φύγεις έτσι;"
    Μπορούσαν να τον σκοτώσουν γρήγορα και απλά.
    Υπάρχουν κάποιες αρχές που όλοι οι εκτελεστές οφείλουν να ακολουθούν. Ο στόχος δεν πρέπει να καταλαβαίνει από που του ήρθε, ο θάνατος πρέπει να είναι γρήγορος και τα ίχνη τα ελάχιστα δυνατά.
    Μπορούσαν να του σπάσουν τον σβέρκο και να πουν πως έπεσε και χτύπησε. Τι χάλια είναι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λογικά όσα λες Έκτροπε, οπότε γιγαντώνεται το ερωτηματικό γιατί επιλέχθηκε αυτή η "χοντροκοπιά" έναντι χειρουργικού χτυπήματος...

      Διαγραφή
    2. Μάλλον γινόταν κάποιου είδους ανάκριση ... Κάποια πληροφορία ήθελαν.Και μαλλον είχε να κανει με εσωτερικό θεμα της βασιλικής οικογένειας ...

      Διαγραφή
  2. Ο Κάσογκι προσφάτως είχε γράψει άρθρο με τίτλο καιρος να μοιράσουμε τη Συρία ! Μιλάμε για πένα που εμφανώς είχε παρε δωσε με τους Τούρκους και Αμερικανούς και φαίνεται στα άρθρα του.Δεν τον ήξερα αλλά με μια αναζήτησή δτο ρουφιάνο του Διαδικτύου και στα άρθρα του καταλαβαίνει κανεις που πήγαινε το πράγμα.Μιλαμε για ταύτιση με τον άξονα Καταρ-Τουρκίας περισσότερο βέβαια και λιγότερο εκ τον άξονα ΗΑΕ-Σαουδαραβιας.Βασικα η κατάρα του Ασσαντ ειναι πολυ βαριά.Οποιος θελει να το βγάλει απο τη μέση στο τέλος βγαίνει αυτός ! Βλεπε Σαρκοζί,Κλίντον,Ρεντζι,Κάμερον και λοιποί.Τη γλίτωσε μονο ο Ταγιπ προσωρινά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.