3/11/18

Ελένη Θεοχάρους προς Ράμα: "Με αίμα δεν μπαίνεις στην Ε.Ε." - Αυτή τη δήλωση δεν μπορεί να την κάνει ένας Ελλαδίτης πολιτικός;

Ο θάνατος του Κατσίφα μάς αφορά όλους

του Σάββα Καλεντερίδη
Ναι, ο θάνατος του Κατσίφα μάς αφορά όλους τους Έλληνες και είναι απαράδεκτο να στήνεται χορός «εθνικιστών» και «αντιφασιστών» γύρω από το πτώμα αυτού του νέου που δολοφονήθηκε από το αλβανικό κράτος. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη για να καταλήξουμε αβίαστα στο εξής συμπέρασμα: Η αλβανική αστυνομία είχε τη δυνατότητα να τον περικυκλώσει, να εξαντληθούν τα πυρομαχικά του και στη συνέχεια να τον συλλάβουν για να τον δικάσουν, όπως γίνεται στα ευνομούμενα κράτη.

Αυτό που έκαναν είναι καθαρή δολοφονία με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν. Και πρέπει να λογοδοτήσουν σε ελληνικό δικαστήριο, εφόσον ο Κατσίφας ήταν και Έλληνας πολίτης.
Όσον αφορά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, έχω υποστηρίξει δημοσίως ότι η Ελλάδα και η Αλβανία, ή για την ακρίβεια οι Έλληνες και οι Αλβανοί, πρέπει να επιδιώξουμε ανάπτυξη στρατηγικής σχέσης γιατί είμαστε δύο ευάριθμα και ανάδελφα έθνη σε μια ταραγμένη περιοχή, και αντί να γινόμαστε όργανα διαφόρων δυνάμεων ο καθένας ξεχωριστά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διαχειριστούμε από καλύτερη θέση τις πιέσεις και τα «θέλω» του διεθνούς παράγοντα. Όμως αυτό απαιτεί χάραξη κοινής στρατηγικής από Αθήνα και Τίρανα, τιθάσευση του εθνικισμού και δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στην ελληνική και την αλβανική κοινωνία.
Προϋπόθεση για να γίνει αυτό, όμως, είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από τις δύο χώρες σε Έλληνες και Αλβανούς, και εγκατάλειψη των πολιτικών αφομοίωσης και «αλβανοποίησης» της Βορείου Ηπείρου, που είναι μια καθαρά ελληνική περιοχή στην αλβανική επικράτεια.
Πόσο δε μάλλον η εγκατάλειψη εγκληματικών πράξεων όπως η δολοφονία του χειμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα στις 13 Αυγούστου 2010, και του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ανήμερα της εθνικής γιορτής του «ΟΧΙ».
Και στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η δολοφονία του Κατσίφα έγινε τώρα επειδή τότε, στη δολοφονία του Γκούμα, δεν αντέδρασε το ελληνικό κράτος με τη σφοδρότητα που απαιτούσε η περίπτωση. Όταν δεν αντιδράς, είναι σαν να δίνεις το σύνθημα «συνέχισε να μας σκοτώνεις κι εγώ όχι μόνο δεν θα αντιδρώ, αλλά θα βάζω την αστυνομία μου να αμαυρώνει τη μνήμη του νεκρού». Ναι, ήταν άθλια πράξη η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας την επομένη της εκτέλεσής του ότι «είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης», χωρίς να αναφέρει ότι είχε αθωωθεί πανηγυρικά. Και θα πρέπει να τονιστεί ότι θα πρέπει να ντρέπονται σε όλη τους τη ζωή εκείνοι που υπέβαλαν και εκείνοι που εξέδωσαν αυτήν την εθνικά απαράδεκτη και κατάπτυστη ανακοίνωση, ενώ δεν θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι όσοι δημοσιογράφοι την μετέδωσαν. Ντροπή και όνειδος, ντροπή!
Να γυρίσουμε στις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Εκτός των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, προϋπόθεση για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής σχέσης είναι και το οριστικό κλείσιμο του λεγόμενου «Τσαμικού», με καταβολή αποζημιώσεων για τις περιουσίες σε εκείνους που δικαιούνται με βάση το εθνικό και το διεθνές δίκαιο.
Αν δεν ξεκαθαριστούν αυτά και αν δεν τεθούν σε μια ξεκάθαρη και υγιή βάση οι ελληνοαλβανικές σχέσεις, τα φαινόμενα όπως η δολοφονία του Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία θα συνεχιστούν, γιατί τελικός στόχος των Τιράνων είναι η εξάλειψη του ελληνισμού από τη Βόρειο Ήπειρο, που επαναλαμβάνουμε είναι μια καθαρά ελληνική περιοχή στην αλβανική επικράτεια. Φυσικά εξυπακούεται ότι όπως απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας, σεβόμαστε και τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών.
Πάντως πρέπει να τονιστεί και να υπογραμμιστεί ότι εάν η αλβανική αστυνομία και η αλβανική κυβέρνηση είχαν τη βεβαιότητα ότι η αντίδραση της Ελλάδας θα ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τη δολοφονία, σήμερα ο Κατσίφας θα ζούσε και θα δικαζόταν σε αλβανικό δικαστήριο για τα αδικήματα που διέπραξε.
Οι Αλβανοί τον σκότωσαν «σαν το σκυλί στ' αμπέλι» και πρέπει να πληρώσουν – και μάλιστα ακριβά.
Για παράδειγμα, εάν όταν ο Ράμα έκανε εκείνη την απαράδεκτη δήλωση για τη δολοφονία του Κατσίφα, ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωνε με θάρρος ότι «Η Ελλάδα θα βάλει βέτο στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας αν συνεχίζει να παραβιάζει τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου», αυτό θα ήταν ένα ηχηρό μήνυμα όχι μόνο προς τα Τίρανα, αλλά και προς όλες της ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Αν δεν επιδιώξει και δεν απαιτήσει η ελληνική κυβέρνηση από την αλβανική να σεβαστεί τα δικαιώματα και του τελευταίου Έλληνα της Βορείου Ηπείρου, τότε η διαδικασία συρρίκνωσης του ελληνισμού θα συνεχιστεί σ’ αυτήν την ιστορική περιοχή, και η Ελλάδα θα γίνει για μια ακόμα φορά «ρεζίλι των σκυλιών», κατοχυρώνοντας τον τίτλο της πλέον ανυπόληπτης χώρας της Ευρώπης, που τον έχει κερδίσει ήδη με την πολιτική ανοιχτών συνόρων που υιοθέτησαν από το 2015 οι κυβερνώντες.

40 σχόλια:

  1. ως ειπα και στο παρελθον, εις το νεον σχημα(οπου οι ομογενεις οχι μονον θα ψηφιζουν αλλα θα παριστανται υποχρεωτικως εις την ελληνικη βουλη δι αντιπροσωπων ) ο υπουργος αμυνας εξωτερικων θα ειναι κυπριος εισ την καταγωγη.Δεν συγκρινεται η εμπειρια (διπλα στον αρπαγα βρεττανο), ουτε και η μοναδικη ιδιοσυγκρασια της κ θεοχαρους με κανενα κοπροσκυλο εκ μητροπολιτικης ελλαδος που καταφεραν να διαλυσουν τα παντα.Αππο Β Ηπειρο μεχρι και κυπρο,.
    Εντυπωσιαζομαι διοτι καιτοι πληγεντες οι κυπριοι εξ αιτιας καραμανλη , η κυπρος κειται μακραν απο 3τοις εκατο χαθηκε 37 τοις εκατο επι θητειας του. ΠΑΛΙ λοιπον τιμης ενεκεν αδελφοσυνης τον εκθειαζει.Αν αυτο δεν ειναι μεγαλοψυχια τοτε τι ειναι? Μηπως το θεμα με το παραχωργθεν οικιπεδο εκ κυπρου εισ την ελλαδα για ανεγερση ελληνικη ς πρεσβειας σε περιοπτη θεση αναμεσα ρωσικη και αμερικανικη στην κυπρο και τα γενομενα επειτα που ξεφτιλιστηκαμε ως εθνος.Μην τα κοβετε χονδρα για Αλβανους και Αλβανια διοτι τελικα ισως δεν διαφερουμε και πολυ.Η μαλλον διαφερουμε.Ειμεθα και μειναμε μονον στα λογια.Ελλην ο καρπαζοαρπαχτρας.Ληστειες δωρεαν,Προδοσιες εγγυημενες.Τι Κατσιφας και Γκουμας.Εδω χαραμιστηκε ασκερι με ελληνες στρατιωτες στην κυπρο και μεχρι τωρα δεν τιμωρηθηκε κανεις.Ουτε ανοιχτηκε ο φακελλοσ κυπρου ως επρεπε.Αυτο ομως ειναι κρατος δικαιου ε?ενω η Αλβανια δεν ειναι.Το να καινε ζωντανους αθωους πολιτες και αγεννητο βρεφος στη μαρφιν και να μην τιμωρειται ουδεις ειναι κρατος δικαιου ε?
    Μπραβο υ[ποκρισια.Ουτε οι φαρισαιοι στην διαθηκη δεν ηταν ετσι.Τους περασαμε κι εκει.
    Για να κρινουμε πρωτα ενα αλλο κρατος ας κοιταξουμε τα χαλια μας.Υπαρχει ναι η οχι πρωτοκολλο κερκυρας?διατι δεν εκτελειται//?/Παλι σκοτεινες δυναμεις????/?
    Πλησιαζει ο καιρος που Θεου θελοντος η Β Ηπειρος θα ελευθερωθει.Κια θα το βιωσω μετεχοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Πλησιαζει ο καιρος που Θεου θελοντος η Β Ηπειρος θα ελευθερωθει.Κια θα το βιωσω μετεχοντας.'' Πρώτα ο θεός Σαγγάριε...δεν θα είσαι μόνος.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Σάββα καλησπέρα σας.
    Τι εκτιμάτε, με βάση την εξομάλυνση των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκιας,για τη χώρα μας; Φαίνεται παντού κερδισμένος ο Ερντογάν κι εμείς να μετράμε διαδοχικές απώλειες. Τι γίνεται τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Γιάννη μου θα διαδηλώσουμε εναντίον του νεοφιλελευθερισμού, των Εβραίων, του Σόρος, της περικοπής συντάξεων στις άγαμες θυγατέρες, της απίστευτης δολοφονίας του Ζακ, του ανάλγητου καπιταλισμού, των προτεινόμενων φασιστικών κατασταλτικών μέτρων που ορισμένοι θέλουν για τα πανεπιστήμιά μας, της επαίσχυντης πρότασης να καταργηθούν νόμοι διαμάντια (π.χ. του κου Παρασκευόπουλου), κλπ, κλπ, κλπ και μετά θα πάμε για ένα παγωμένο φραπόγαλο… Θα το δικαιούμαστε άλλωστε μετά από τόσο αγώνα!!!

      Διαγραφή
    2. Που εισαι εσυ αρχηγε χαμενος .??

      Διαγραφή
    3. Εδώ και σας διαβάζω φίλτατε Δημήτρη. Πολύχρονος κιόλας (η γιορτή λένε κρατάει 40 μέρες) και είθε πάντα να είσαι υγιής όπως και όλοι οι αγαπημένοι σου και όλοι μας.

      Διαγραφή
    4. Και η κηδεια τοσο κραταει...και η νηστεια...και η λοχεια..κι ο Αλη Μπαμπας ειχε 40 κλεφτες.
      Το ανεκδοτο το ξερεις ? Πηρε.ενας αυτοκινητο που εγραφε 4 ×4...Παει ενας μπομπος με σουγια και γραφει στο διπλα = 16 ...!! Καθε μερα στον λαμαρινα ο εξαλος τυπος !! Τοφτιαχνε ...ξανα ..= 16 !! Λεει ο λαμαρινας καποτε..." χεστο το κωλοπαιδο.Θα.το φτιαξω οριστικα εγω ισον 16...Θα τα παρατησει 100%. Τοφτιαξε....Το αλλο πρωι.....βρηκαν με σουγια χαραγμενο ......"""Σωστος"" !!!!!!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Σάββα,

    σωστή η ανάπτυξη της σκέψης σου καθώς και η στρατηγική αντιμετώπισης της γείτονος.
    Αναπολώντας ιστορικά, δυσκολεύτηκα να βρω έστω μία φορά όπου το έτερο ανάδελφο έθνος να μην λειτούργησε εχθρικά εναντίων μας.
    Ας κάνουμε τώρα μια νοητική και χρονική υπέρβαση θέτοντας ένα υποθετικό ερώτημα: έστω το 1991 η Αλβανία συνόρευε με την Τουρκία και την Ελλάδα, σε ποια χώρα νομίζετε ότι θα ήταν η κύρια επιλογή μεταναστευτικής ροής των Αλβανών;

    Αναφέρεις, "Φυσικά εξυπακούεται ότι όπως απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας, σεβόμαστε και τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών."
    Τι θα πρέπει να κάνουμε όμως, όταν επί έναν αιώνα τουλάχιστον, το ανάδελφο έθνος-κράτος δεν σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου;

    ...μία απάντηση έδωσε η μεγάλη Ελληνίδα κ. Θεοχάρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δούμε λοιπόν το έχουμε:
    Συμφωνούμε όλοι σε μια λύση δικαιοσύνης, σεβασμού και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προστασίας της ζωής των ανθρώπων σε ένα κράτος δικαίου!
    Οι Αλβανοί πολίτες δεύτερης γενιάς αλλά και οι πρώτοι οικονομικοί μετανάστες έχουν πραγματικά σε ένα μεγάλο ποσοστό της ζωής τους αφομοιωθεί και στο κάτω – κάτω της γραφής όσο και να λένε αλυτρωτικά οι Αλβανοί για Μεγάλη Αλβανία εδώ μαθαίνουν την ιστορία όπως την μαθαίνουν στην Ελλάδα! Οι μεγαλύτεροι επηρεασμένοι καλώς ή κακώς από την ελληνική πραγματικότητα έχουν κι αυτοί «ημερέψει»! Υπάρχει μια μειονότητα όπως οι νεαροί που έκαναν τον αετό ως στρατιώτες στο Μεσολόγγι αν δεν κάνω λάθος αν και δεν έχει σημασία το που! Υπάρχει και μια πλειονότητα Αλβανών που ζουν στην χώρα τους , που όλοι έχουν περάσει από την Ελλάδα ή έχουν συγγενείς εδώ και θετικά πολιτιστικά επηρεασμένοι! Τέλος υπάρχει ένα ποσοστό εγκάθετων, ακραίων, φασιστών και οι πληρωμένοι που είναι στα υψηλά επίπεδα! Γιατί μην μου πει κάποιος πως θέλει αποδείξεις γι αυτό! Προφανώς και δεν έχουμε στοιχεία για να κατηγορήσουμε τον καθένα ή άλλες φορές υπάρχουν όπως και στην Ελλάδα αντίστοιχα!
    Έχουμε και στις δυο χώρες κοινά προβλήματα και στον λαό και στις κυβερνήσεις!
    Η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών των δυο λαών θέλουν να ζήσουν ειρηνικά, να φτιάξουν τις οικογένειές τους, να ζήσουν, να ερωτευθούν, να ταξιδέψουν, να διασκεδάσουν, να ασχοληθούν και να προκόψουν μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και πολιτισμού και γιατί να μην το θέλουν αφού είναι προς το κοινό συμφέρον όλων!
    Για όλα αυτά υπάρχουν νόμοι και Συνθήκες, ανθρώπινα δικαιώματα, ηθικοί κανόνες που ο πολιτισμός έχει ιεραρχήσει ώστε οι άνθρωποι να συνυπάρχουν σε συνθήκες τέτοιες που απορρέουν από αυτούς ευημερίας!
    Γιατί αυτό δεν συμβαίνει?
    Διότι διαρρηγνύεται αυτή η τάξη κα ιη αρμονία και από τις δύο πλευρές!
    Δηλαδή όλο αυτό που βλέπουμε αυτές τις μέρες σε μικρογραφία της μεγαλύτερης σχέσης των δύο χωρών!
    Εξωφρενικές δηλώσεις Ράμα λες και έγινε επεισόδιο μεταξύ δυο «οικογενειών» Μαφίας !
    Ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης σε όλα όσα συμβαίνουν, παραβιάσεις στην ιατροδικαστική επιστήμη από την κυβέρνηση κα ιτο λυπηρότερο από τους Αλβανούς όλων των στρωμάτων υποθηκεύοντας την δική τους μοίρα στο πολιτισμό! Γιατί αυτοί χαίρονται διότι θα «γελάσουν» τους Έλληνες και θα τους πιάσουν «κορόιδα» περιγελώντας τον νεκρό και την οικογένειά του και κατά προέκταση τους Έλληνες! Δεν αντιλαμβάνονται πως έτσι γίνονται έκπτωτοι στον πολιτισμό οι ίδιοι, γιατί αύριο θα το κάνει το Αλβανικό σύστημα στους ίδιους! Καμαρώνουν για το χασίς στους Λαζαράτες! Ζουν σε ένα τέτοιο επίπεδο! Η Ελλάδα που έχει την δύναμη να πιέσει και να γίνει μοχλός επιρροής σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν μιλά από την ηγεσία της! Διότι είναι μια ηγεσία συναλλασσόμενη σε όλα τα επίπεδα με τις ηγεσίες των άλλων κρατών! Ακούς 50 εκ. από τον Σόρος, ο Γιάνος, ο Νίκος, ο Πάνος…από την άλλη βαλίτσες στα Σκόπια…ο Ράμα και οι συν αυτώ διαχειρίζονται 4.8 δις από τα ναρκωτικά! Πως μπορεί όλη αυτή η αναρχία και το χάος να μπεί σε κανονικότητα?
    Απαντώ:Βήμα-βήμα όπως άρχισε! Η Ελλάδα, εμείς όλοι να πιέζουμε καθημερινά, η Πρέσβης να κάνει τα προβλεπόμενα, το Προξενείο, να επιλέγουμε ικανότερους ανθρώπους να μας εκπροσωπούν, να κάνουμε κάθε μέρα οτιδήποτε χρειάζεται για την επαναφορά των κρατών δικαίου! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει, διότι πρόκειται για μια κόλαση στην ζωή των ανθρώπων… ο Κώστας Κατσίφας έκανε την υπέρβαση κα ιτο πλήρωσε με την ζωή του…τουλάχιστον ας δικαιωθεί καθιστώντας την υπερβατική μορφή του ένα πρότυπο του Ελληνισμού, αλλά και των ανθρώπων ανεξάρτητα εθνικότητας! Γιατί όχι και των Αλβανών? Δεν είναι Ελύτης ένα πρότυπο, ο Γκιμπράν? Τόσοι και τόσοι άνθρωποι που πρόσθεσαν στον πολιτισμό δεν πρότυπα που έκαναν έδωσαν την υπερεθνική υπέρβαση της αγάπης και της αλληλεγγύης?Μένω εδώ λόγω περιορισμού λέξεων, απλά κατέθεσα ύστερα από τις πρώτες μέρες μια πιο ψύχραιμη άποψη! Αν λοιπόν η Αλβανική κυβέρνηση δεν θέλει σε κλίμα πολιτισμού να συνεργαστεί στο θέμα της Εθνικής Μειονότητας πρέπει να το κάνει με πίεση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ(ΟΛΟΙ) ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΓΙΑ ΝΑΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ (ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ).ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    2. Οι ανθρωποι του Νεατερνταλ...ζουν με αναμνησεις σπηλαιων...

      Διαγραφή
  5. ...να μια καλή δήλωση για την "δημοκρατία" που υπάρχει στην Αλβανία και για το νομικό "καθεστώς" που γεύονται οι Αλβανοί πολίτες...δεν επιτρέπεται να κατατεθεί μήνυση!!! Μπορείς να μιλήσεις με αυτούς? Αν τον Αλβανό θα παρεξηγηθεί!! Αλβανοί όπως λέμε ξεφτιλισμένοι, αρπακτικά, αι στο διάολο να τελειώνουμε! Σ αυτό το επίπεδο θα μιλάμε?Μετά φταίει ο Κρανιδιώτης που λέει να ισοπεδωθεί το διοικητήριο της Renea? Φταίει ο Καρατζαφέρης που λέει να στείλουμε ένα τάγμα να πάρει τον νεκρό? Δηλαδή με πολιτισμό δεν καταλαβαίνουν, όποιος λέει άλλη λύση είναι ακραίος! Η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα 'πειθούς" γιατί είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα κα ιλαδωμένοι μεταξύ τους με τα μεγάλα αφεντικά και προστάτες...αναλάβετε λοιπόν να βγάλετε άκρη κι εγώ κάτω στα αμπάρια μούτσος με τα στουπιά και τους γρασαδόρους, εσείς στο τιμόνι και προχωρήστε...

    https://www.youtube.com/watch?v=Wxwosym0c-g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη εισαι ρομαντικος καπου.Λες και δεν ξερεις την ανθρωπινη ιστορια...Θελεις να κανεις επεμβαση στην γεννετικη ?
      Οκ...κανε.Αλλα θα σου θυμισω τι
      ειπε η Μαρια σε μια ασχετη
      κουβεντα μας.Τα καρπουζια σημερα
      γινονται απο ..κολοκυθες.Απ εξω
      καρπουζι...ολα καλα...ιδια
      φαινομενικα...αλλα.....αγευστα...αοσ
      μα....φουλ φαρμακα...σχεδον
      πλαστικα..Το "φαινομενο" δεν ειναι
      ποτε η αληθεια..Το " φαινομενο"
      ειναι ..χοντρικη εικονα...απο ενα
      συστημα αναφορας..Οχι απ ολα τα
      συστηματα..Κστα ενα διαβολικο
      τροπο..ο νους βλεπει προχειρα
      μερη του ολου...και καποτε ουτε τα
      μερη..Βλεπουμε ολοι αστερισμους
      με σχεδια τα
      βραδυα..Γεωμετρικα.Ετσι δεν ειναι
      ? Τι θαλεγες αν σου ελεγα πως δεν
      υπαρχουν πραγματικα ?? Θα με
      κοιτουσες σαν τρελο ? Κι ομως δεν
      υπαρχουν σχεδια..Αστρα
      υπαρχουν.Σχεδια οχι.Απο.που στο
      καλο τα βλεπεις ?? Απο
      ...αποσταση...και απο την γωνια που
      κοιτας ! Αν αλλαξεις γωνια και
      αποσταση θα δεις κατι ...αλλο !!
      Σχεδιο εννοω..Το ιδιο κι αν
      πλησιασεις η απομακρυνθεις κι
      αλλο. Αυτο ειναι η "
      φαινομενικοτητα"....Ενα καρπουζι
      ..χοντρικα.Ετσι κι ανθρωποι...κι
      ολα..Θαχεις παρατηρησει οτι οι
      απλοι ανθρωποι δεν ..εμβαθυνουν
      ποτε.Δεν μπορουν.Δεν ειναι κακο
      ..αλλα ετσι ειναι. Αρκουνται στα
      πολυ χοντρικα..Οσο πιο απαιδευτος
      νους τοσο πιο χοντρικος..Τακα τακα
      ενα συμπετασμα ρηχο..Αυτο το
      απιστευτο παραμυθι ..." ολοι οι
      ανθρωποι ειναι ...ιδιοι.."" και δεν
      πειραζει η ..αναμιξη....ειναι
      ...χοντρικο πολυ..Ρηχο σαν
      λιμνοθαλασσα...Και πως αν
      ...αν..φροντισεις το καρπουζι
      καλα...θα αποκτησει
      γευση..οσμη...ειναι πολυ
      χοντρικο...Διοτι τα υλικα δεν ειναι
      ιδια ...ειπαμε..κολοκυθα το
      ενα...γνησιο το παλιο το αλλο...Ο
      μυθος του πολιπολιτισμου εγινε
      απο ανθρωπους ρηχους κι
      απαιδευτους στα της φυσης
      γεγονοτα..Ενταξει εγινε απο την
      κακοβουλη απληστια...

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη είμαι θυμωμένος με τόσο άδικο! Θυμωμένος είμαι και το γράφω να το ακούσουν παντού!
      Και είμαι παθιασμένος με το δίκιο, κάθε μέρα ξυπνάω και κοιμάμαι με την Ελλάδα, έχω πάθος μαζί της! Φυσικά και έχω συναισθήματα, αλλά δεν είμαι ρομαντικός! Το πιστεύω! Το πιστεύω από το πάθος μου, εγώ δεν είμαι Υπέξ φίλε μου να μιλώ σαν τον Πάγκαλο αδερφέ μου, Έλληνας είμαι! Σιχαίνομαι την ξύλινη γλώσσα! Λέω στο διάολο και το εννοώ, λέω σ εκτιμώ ή σ αγαπάω και η ψυχή μου χαίρεται! Σε σένα λέω είσαι φίλος μου και σε καμαρώνω, χαίρομαι να καμαρώνω τους φίλους μου! Όμως δεν είμαι ρομαντικός! Είμαι διαολόπραμα!

      Διαγραφή
    3. Καλο ..διαολοπραγμα.Αλλα σου ειπα κατι για τους αστερισμους.Θαρρεις οτι εγω δεν ειμαι ρομαντικος ?...Ειμαι...Ειναι παραδοξο αλλα τα σνθρωπινα πραγματα ..των κοινωνιων...υπαρχουν ολα στην φυση γυρω μας.Ολα....!! Ακουω βερεσε τις πολιτικες ιστοριες ολες και τις ερμηνειες τους ολες.Οι απαντησεις ειναι εκει εξω...γυρω μας...παντου..Φτανει να τις κοιταμε και να τις παρατηρουμε και να τις αξιολογουμε...μεσα σπο μια εξελικτικη διαδικασια σκεψης και κρισης...στον χρονο. Αν ο κοσμος ηταν ..η ..γινει χοντρικα...ομοιομορφος..ολα ιδια δηλ......εκεινη την στιγμη. Θαχει πεθανει απ την.....πληξη !!! Καμμια θεωρια ...περι ισοτητας των παντων ..δεν στεκει σε ενα κοσμο που κατασκευαστηκε ειδικα απ την σρχη..να μην ειναι ποτε ...ιδιος !! Θαρθει πχ...ο ...σοσιαλισμος ...να κανει τον ...βλακα ...εξυπνο ?? Αυτον που εχει ενα χερι...με δυο ?? Τον ανωμαλο ..ομαλο ?? Η ταχα αυτο θα το κανει ..ο καπιταλισμος της..."ελευθεριας" ..του οτι γουσταρω κανω επ απειρον κι οσο...θελω....(!!)...σε εναν κοσμο.με.φυσικους νομους που τοχει γραμμενο το δικο σου θελω...γουσταρω...ετσι μουρθε ?? Ετσι κι εδω με τους Αλβανους...μεγαλη κουβεντα γινεται..Με τους νοτιους εχουμε.συναφεια..αν και κοινωνικα υστερουν...με τους βορειους καμμια...Εχουν μια κρατικη οντοτητα αρχαια...κι αυτη μας κανει κολπα..Δεν θα καθησουμε τωρα να την ...εκπαιδευσουμε απ την αρχη.Δεν γινεται.Πρεπει να της μιλησουμε στην.γλωσσα της.Αυτην καταλαβαινει...Δεν ταχουμε με τους Αλβανους ...με τους ..κιαραταδες συμμαχους ταχουμε και με τα καθηκια πρακτορες τους εδω...Πρεπει να διωξουμε.τα καθηκια ολα εδω αμεσως.Και υστερα θα τα πουμε με τους Αλβανους...Αν δεν φυγουν τα καθηκια Σακη....θασαι παντα ...φουλ σκασμενος !! Καθε μερα...καθε ωρα...καθε λεπτο..Καθε μερα ενα νεο θεμα θα σε ανατιναζει !! Πας στοιχημα. Οτι θα ανοιξουν κι αλλα...κι αλλα...κι αλλα ...κι αλλα....τοσα ??? Μεχρι την χαριστικη βολη....Μπαμμμμ....Ειμαστε αραγε τοσο αφελεις.ολοι ??? Θα δειξει....

      Διαγραφή
  6. Ἀντίθετα ἀπό ὅ,τι φαίνεται, γιά κάποιο λόγο ἔχω τήν ἐκτίμηση, ὅτι οἱ Ἀλβανικές ὑπηρεσίες προέβησαν σέ αὐτό πού προέβησαν μέ ἔγκριση ἔξωθεν καί δέν ἐννοῶ τους Τούρκους.
    Ἐκτιμῶ δέ, ὅτι οι ἀπαράδεκτες διαρροές ἐκ μέρους τῶν Ἑλληνικῶν ἀστυνομικῶν ἀρχῶν, σέ βάρος τῆς μνήμης τοῦ ἀποδεδειγμένως ἥρωος τῆς Ἑλλάδος Κωνσταντίνου Κατσίφα, ἔγιναν σέ συμμόρφωση πρός τό ἴδιο κέντρο, πού εἶχε καταστρώσει τήν δολοφονία καί ἔχει ἀναλάβει καί τήν ὅλη παραπληροφόρηση.
    Οὐδέν κρυπτόν ὑπό τόν ἥλιον.

    ΥΓ. Πράγματι, ἄν δέν ἀντιδράσουμε καλλίτερα ὡς Ἑλλάδα, θά φτάσουμε στό σημεῖο, τά ἐκτελεστικά ὄργανα τοῦ ἰδίου ἀλλοδαποῦ κέντρου, νά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γ@μ@ τον πολιτισμό σας Αλβανοί που δεν σέβεστε τον νεκρό!! Θεέ μου τι άνθρωποι!! Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν κυλάει στις φλέβες αυτών των σκυλιών! Προσπαθούμε μέσα μας να ανασύρουμε κάθε αντίβαρο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα!! Το εξαντλούν οι ανήθικοι! Διάβασα πως ακούν δίωξη για αντίσταση στον νεκρό!!! Ρε δεν υπάρχει τσίπα? Ρε κερατάδες έχουμε αγανακτήσει! Τι να ευχηθούμε και σε ποιούς? Να πούμε να συμβεί το ίδιο στα παιδιά σας? Πόσο να ξεπέσουμε ως ανθρωποι? Πόσο θα μας δίνει δύναμη η Ελλάδα να μην παρεκτρεπούμε! Α ρε πούστηδες, έφυγε με ανοιχτά τα χέρια εκτίμησε ο ιατροδικαστής και το εκμυστηρεύτηκε στον γαμπρό του Κωστή! Χαμογελαστός είπε με ένα πρόσωπο γαλήνιο! Να ξέρετε αλήτες άθεοι πως τελειώσατε για μας! Είστε τελειωμένοι! Το μόνο που σώζει τους εδώ Αλβανούς είναι να πάρουν θέση! Να καταδικάσουν οι σύλλογοι τους εδώ ή δεν ξέρω τι έχουν την πρόστυχη συμπεριφορά της κυβέρνησης τους! Είναι εισαγγελέας αυτός στα Τίρανα η π@υσταρ@ς! Ρε ξεφτίλα Αλβανέ Υπεξ να τον χαίρεσαι...τέτοια φιλία θέλετε παλιίσκυλα? Τέτοια θα έχετε από τον Ελληνικό λαό! Και έχουμε γραμμένη και την κυβέρνησή μας και εσάς όταν δεν σέβεστε! Τώρα, τώρα όποιος θέλει ας διαχωρίσει την θέση του! Κάθε Αλβανό που θα συναντώ από εδώ και μπρός θα τον ρωτάω να παίρνει θέση πάνω σ αυτό! Θα ξεκαθαρίζει πόσο πρόστυχος ή πόσο άνθρωπος είναι! Κι ανάλογα θα του αποδίδω ότι αξίζει...1 βδομάδα το παιδί άταφο, μάρτυρα έκαναν τον πατέρα? Να υπογράψει? Τι υπογράψει το σπίτι σας? Να κλάψει το παιδί του θέλει κι ας ήταν ο χειρότερος! Δεν θέλει ρε πρεζόνι Ράμα να υπογράψει! Θέλει να κλάψουν το γιό κι αδερφό τους...να τον κλάψει...όπως εσένα η προστυχιά σου, φονιά και ανήθικε! Ζώο...φρίξαμε, φρίξαμε! Σας φτύνω, φτύνω εσένα, την Ευρώπη των κοστουμιών και των ζώων που δέχονται να συναλλάσσονται με προστυχιά, δεν υπάρχει μιαν ανακοίνωση από κανέναν για έναν άνθρωπο τεμάχισαν στο Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, για τον Κωστή, για τον Σολωμό, τους Παλαιστίνιους που σκοτώνουν γελώντας! Άοπλους κάνοντας σκοποβολή...φτύνω τον κόσμο σας, σας φτύνω γιατί ένας Έλληνας δεν είστε όλοι σας...σας λυπάμαι γιατί είστε καταδικασμένοι στα Τάρταρα του μίσους! Μαυρισμένες ψυχές είστε!! Σας λυπάμαι! Ένας Έλληνας δεν είστε όλοι σας! Σας πέθανε με το χαμόγελό του ο Κωστής! Ήταν τόσο δυνατός που δεν αφαίρεσε την ζωή κανενός! Σας άφησε στα Τάρταρα να σαλεύετε σαν σαύρες σε κινούμενη άμμο...ένας Έλληνας δεν είστε όλοι σας! Ζήτω η Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι θα είμαστε πάντα οι Έλληνες! Σαν τους τυμπανιστές για απανταχού της γης τους Έλληνες! Εμείς που σιωπηλά μέσα από αόρατους κώδικες θα γεννιόμαστε από τον θάνατο και μιλάμε ο ένας με τον άλλον χωρίς να βγάλουμε μιλιά! Σαν τους τυμπανιστές, απ άκρη σ άκρη! Είμαστε εμείς σταματήσαμε τους πολέμους για τον αθλητισμό! Που τον επιβάλλαμε ως παγκόσμια γλώσσα στους λαούς! Είμαστε εμείς που σταματήσαμε τον πόλεμο να περισυλλεγούν οι νεκροί και να ταφούν! Είμαστε εμείς αυτοί, εμείς κι αυτό είναι ένδειξη δύναμης!Βουρκώνω που τα γράφω, αλλά κι αυτό ένδειξη δύναμης είναι! Δεν παρασύρομαι από την στιγμή! Βουρκώνω με τα χάλια σας, από λύπη για την κατάντια σας βουρκώνω...
    Όσο έχω τα μάτια ανοιχτά για την Πατρίδα μου πρώτα θα αναπνέω!

    https://youtu.be/xVjxs6wf2JA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να φτιάξουμε ένα ίδρυμα Ελληνο-αλβανικής φιλίας που θα το ονομάσουμε..
    "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
    γιατί με τις "φούσκες" (ας μην πώ τίποτα βαρύτερο) περί συνεργασίας, κατανόησης, σεβασμού κ.λ.π θα μας σφάξουν μέσα στα σπίτια μας...
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ "ΤΙΓΚΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΚΙΠΕΤΑΡΗΔΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ "ΓΛΕΙΨΙΜΟ"...
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟΥ, ΑΗΤΕ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώην ἀντισυνταγματάρχης τῆς χωροφυλακής μοῦ συστήθηκε καί...ἦταν φίλος καί συντοπίτης γνωστοῦ μου Ἕλληνος, ἀλλά ἔλα πού ὁ γνωστός μου ἦταν από τούς τσάμηδες πού ἔμειναν χριστιανοί καί δέν ἔφυγαν τό 1944...., μέ συμμαθήτριά του(ς;), πού μετά τό γυμνάσιο ἔφυγε γιά τήν Τουρκία καί ἔγινε Μίς Τουρκία!
      Θεός σχωρέσ'!

      Διαγραφή
  10. Πρός Δημήτρη Κ., ὡς ἄνω.
    Κύριε Δημήτρη Κ., γιατί ἔκανες τόσες πολλές σειρές τό μικρό πεζό κείμενό σου; Γιά νά καταχωνιάσῃς τό καίριο παραπάνω σχόλιό μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Νικο συγνωμη.Δεν το κανω εγω.Η συσκευη κανει μια τυχαια κατανομη.....Εχω μια συσκευη ( ευθυμα το λεω)....κβαντωμενη !! Προκαλει..νησιδες ταξης μεσα στο ..χαος...
      Που να βλεπατε τι προκαλει η δικη σας συσκευη...Πιο πολυ χαος.Δεν σας διαβαζω συνηθως...δεν μπορω..Λοιπουν οι μισες λεξεις..Εχουμε κβαντικη διεμπλοκη...

      Διαγραφή
  11. To κρίσιμο συμπέρασμα που βγαίνει απ΄αυτά που ζούμε και θα ζήσουμε όπως φαίνεται, είναι ότι όταν δεν αντιδράς δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιδεινωθούν τα πράγματα. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις, ειδικά όταν έχεις απέναντί σου θρασύδειλα άτομα τέτοιου επιπέδου όπως αυτοί που εκτέλεσαν τον Κωνσταντίνο..
    Όπως ακριβώς έγραψε ο κ. Σάββας στο άρθρο του: όταν δεν αντιδράς, είναι σαν να δίνεις το σύνθημα «συνέχισε να μας σκοτώνεις κι εγώ όχι μόνο δεν θα αντιδρώ, αλλά θα βάζω την αστυνομία μου να αμαυρώνει τη μνήμη του νεκρού».
    Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από τα ίδια τα γεγονότα.
    Η αποθράσυνσή τους λόγω της δικής μας αδράνειας, οδήγησε σύμφωνα και με τα λόγια του ίδιου του δικηγόρου, στην «πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά, η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία», ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού
    https://www.protothema.gr/greece/article/835215/apisteuta-nomika-alvanika-kamomata-askoun-dioxi-kata-tou-nekrou-katsifa/

    Πρόκειται για μια παράλογη κατάσταση σκύλευσης του νεκρού και αμαύρωσης της μνήμης του, που ερμηνεύεται μόνο από την ίδια τη δική μας ενδοτικότητα, και τον διεθνή πλέον εξευτελισμό μας, όχι από την αδυναμία μας λόγω της οικονομικής ομηρείας μας από τους δανειστές, αλλά από την εθνική ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, από την αφασιακή συμπεριφορά των απάτριδων πολιτικών μας και των οργάνων προπαγάνδας τους, των ΜΜΕ..
    Δείτε και αυτό:
    http://www.antibaro.gr/article/20769?fbclid=IwAR0Qg4jVOpyHBsQbR54wKRgBqitjHrYiM9HuaVDJefhhJg5xVTYuqrSFQHQ

    Aμφισβητείται πλέον όπως βλέπουμε και το είδος του όπλου, που ήταν κυνηγετικό και όχι Καλάσνικοφ :
    http://filpap.blogspot.com/2018/10/blog-post_517.html
    [Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι γνωμοδότησε εμπειρογνώμων επίσημα και το "όπλο" που κρατάει στα χέρια του είναι SAIGA .410 VINTAGE, Καραμπίνα KALASHNIKOV- Cal.36 και όχι AK 47 KALASNIKOF]

    Ποιος θα αναδείξει όμως τα στοιχεία, και ποιος θα υπερασπιστεί τον Κωνσταντίνο, και όλο τον ελληνισμό της Β.Ηπείρου, στο πρόσωπό του, που διώκεται από το κράτος-συμμορία του Ε.Ράμα;
    Μάλλον η συνέχεια θα είναι αυτή που περιγράφει ο κ. Σάββας: Εφόσον Η Ελλάδα δεν προβαίνει σε σκληρά πολιτικά μέτρα (όπως θα ήταν η άσκηση ΒΕΤΟ στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας), και εφόσον δεν απαιτεί η ελληνική κυβέρνηση από την αλβανική να σεβαστεί τα δικαιώματα και του τελευταίου Έλληνα της Βορείου Ηπείρου, τότε η διαδικασία συρρίκνωσης του ελληνισμού θα συνεχιστεί, και η Ελλάδα θα γίνει για μια ακόμα φορά «ρεζίλι των σκυλιών», κατοχυρώνοντας τον τίτλο της πλέον ανυπόληπτης χώρας της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ετοιμαστουμε λοιπον για ολες τις ταπεινωσεις που θαρθουν αφου αυτοι δεν θα αλλαξουν ποτε. Ειστε ολοι ετοιμοι για τις ταπεινωσεις που ερχονται ?? Αυτες που φερνουν τον ανθρωπο κοντα στο χωμα...να βλεπει τα μυρμηγκια απο κοντα ??

      Διαγραφή
    2. @ maria p,

      «…αμφισβητείται πλέον όπως βλέπουμε και το είδος του όπλου, που ήταν κυνηγετικό και όχι Καλάσνικοφ. Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι γνωμοδότησε εμπειρογνώμων επίσημα και το όπλο που κρατάει στα χέρια του είναι SAIGA .410 VINTAGE, Καραμπίνα KALASHNIKOV- Cal.36 και όχι AK 47 KALASNIKOF…»

      Αγαπητή, σας έχω ξαναπεί να μην δίνετε βάση σε ιστοσελίδες - σκουπίδια και τυχάρπαστους παλιάτσους που δήθεν θέλουν να «πληροφορήσουν» ενώ έχουν μοναδικό στόχο την αλίευση κλικς.

      Προς ενημέρωσή σας, το τυφέκιο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να κρατάει ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι Avtomat Kalashnikov AK47 - πιθανότατα η ΚινεζοΑλβανικής κατασκευής έκδοσή του (αν ήταν ορατό το κοντάκιο θα μπορούσα να φέρω σαφή άποψη διότι τούτο διαφέρει χαρακτηριστικά από την Ρωσικής κατασκευής έκδοση). Δεν είναι κυνηγετικό, δεν έχει καμία σχέση με το Saiga 410 και σίγουρα δεν είναι λειόκαννο στα 36cal αλλά γνήσιο πολεμικό στα 7.62x39. Όποιος είναι γνώστης του αντικειμένου κι έχει δει / χειριστεί πραγματικό τυφέκιο του ίδιου τύπου, μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως τις διαφορές! Όποιος είναι άσχετος και ερασιτέχνης, προδίδεται από τα σχόλια και τους γελοίους ισχυρισμούς.

      Επειδή λοιπόν στη πιάτσα ο καθένας που έχει δυνατότητα να τρέχει ένα blog ή μία (δήθεν ειδησιογραφική ιστοσελίδα) το παίζει ειδικός επί παντός επιστητού και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ούτε το θέμα «μα τι όπλο είχε τελικά ο Κατσίφας;», είδαμε να δημοσιεύονται αδιανόητες αρλούμπες και ανακρίβειες που ο καθένας βγάζει από το μυαλό του. Χαρακτηριστικά αναφέρω το αποκορύφωμα της γελοιότητας που δημοσίευσε ο (δήθεν) «ειδικός σε θέματα άμυνας» Π. Καρβουνόπουλος (άρθρα του οποίου έχουν δημοσιευτεί και στο παρόν blog) ο οποίος «το τερμάτισε» και μας προσέφερε άφθονες στιγμές γέλιου όταν ισχυρίστηκε πως το όπλο του Κατσίφα δεν ήταν AK47… αλλά Μ16 Αμερικανικής κατασκευής (βλέπε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του https://www.militaire.gr/to-oplo-katsifa-den-itan-kalasnikof-me-ti-oplo-pyrovoloyse-kai-ti-erotima-prokyptei)…

      …τώρα εάν με ρωτάς πως ένας (δήθεν) «ειδικός σε θέματα άμυνας» δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα ΑΚ47 (με κουμπωμένο τηλεσκοπικό σκοπευτικό PSO-1), από το Μ16, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Απλά σου λέω, πως οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ στις παραλίες της Μυκόνου και ειδικεύονται στα στριγκ, τις ξαπλώστρες στην Ψαρού και τα κουτσομπολιά της showbiz, είναι πιθανότατα πολύ ποιο ειδικοί σε θέματα άμυνας από τους δήθεν «καταξιωμένους» που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Pointman, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να ξέρω όλα τα blogs του διαδικτύου ούτε την εγκυρότητά τους, υποτίθεται όμως ότι εμπιστεύομαι κάποιες παραπομπές, όταν αυτές δίνονται από ιστοσελίδες που την πλειοψηφία των θεμάτων τους μπορώ να ελέγξω. Αυτά που παρέθεσα είναι παραπομπές που είδα κι εγώ. Δεν θα μπορούσα με άλλο τρόπο να βρω μια είδηση ενός μικρού blog, ανάμεσα στις δεκάδες και εκατοντάδες του διαδικτύου.
      Φυσικά την παρέθεσα όχι ως δικό μου ισχυρισμό, αλλά ως είδηση-πληροφορία, δίνοντας και την διεύθυνση για να την ελέγξουν όσοι γνωρίζουν απ΄αυτά, γιατί εγώ είμαι παντελώς άσχετη από όπλα, και αυτά που γράφεις ως προς τα χαρακτηριστικά τους, μου φαίνονται «κινέζικα»..
      Χαίρομαι που διορθώνεις την πληροφορία ώστε να μάθουμε την αλήθεια ανάμεσα σε τόσα που ακούγονται..Αυτό είναι και το νόημα του δημόσιου διαλόγου..

      Διαγραφή
    4. Γι αυτό έγραψα την λέξη 'αμφισβητείται', για να δείξω ότι δεν το γνωρίζω.
      Η πιο σωστή έκφραση όμως θα ήταν:«…αμφισβητείται πλέον όπως βλέπουμε και το είδος του όπλου, αν ήταν κυνηγετικό ή Καλάσνικοφ…»

      Διαγραφή
  12. https://www.eleftherostypos.gr/ellada/315638-apoblithikan-mathites-pou-tragoudisan-to-makedonia-xakousti-kai-eipan-sunthimata-stin-parelasi/

    Τι να περιμένει κανείς μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σακη ερχονται ταπεινωσεις κι αλλες....Εισαι ετοιμος ??? Ειπαμε καθε μερα αλλη...εως την τελικη βολη.
    Τωρα ετοιμαζουν να βγει ο σταυρος απ την Ελληνικη σημαια....και να μπει ενα επιπεδο ....καρδιογραφημα.Ουδετερος λεει....νεκρος !! Μια χαρουλα...Ουδετερα ειναι και τα νετρονια...Βεβαια αυτα τα εκανε ο Θεος....Υπαρχει εδω μια ..συγχιση αρμοδιοτητων.....Ο Τσιπρας επιβουλευται ζηλοφθονα τον ...Θεο....!!! Εχει πρασινισει απ την ...ζηλια !!! Σκεφτομαι οτι μπορει να αλλαξει και τους μαγνητικους πολους της Γης !!!Τον ρου των ποταμων...και τα υψη.των βουνων !! Μιλαμε για Τιτανα....οχι αστεια....Οταν οι ..Μογγολοι του Χαν ...θα μπουν ...σπιτι σου μην ρωτησεις αφελως τι εγινε....Δεν εγινε ...ολο.!! Εχει και συνεχεια ...αυριο....και μεθαυριο....και παραμεθαυριο.....κλπ.....Αμα αρχισει ο Φακιρης να βγαζει κουνελια...δεν υπαρχει τελος....και ...χασκογελαει κιολας σαν ροφος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη
      Δεν βγαίνει κανένας σταυρός! Όποιος θέλει τον σταυρό θα τον τιμά! Αυτά είναι για αποπροσανατολισμό! Εστίασε στο Αιγαίο και την Μεσόγειο και στους γυψτοσκοπιανούς! Εγώ περιμένω με το που θα γίνει το μπάμ να ξεκινήσω από τους μέσα! Κάθε βδομάδα παίρνω και μια κούτα μονόβολα για αγριογούρουνα! Έχω και μια Benelli black eagle, δεν χρωστάω σε κανένα κι είμαι έτοιμος στη " φυλάχτρα"...κάτσε να δεις τι θα γίνει! Θα γελάσει η μπάμπα!Έλεγα να την δω και καλά πολιτισμός και να το κουβεντιάσουμε, κι ωραίες διατυπώσεις καλαμαράδικες κι έτσι! Ξέρεις εσύ, δημοκρατία, διάλογος κι τα περί αυτό... αλλά σκέφτηκα να υπερασπιστώ το Σύνταγμά μας βασει του 120 άρθρου..ότι μπορεί ο καθένας...
      .Αλλά μετά την εκτέλεση του Κωστή έχει γυρίσει το μυαλό και το μάτι μου! Θαμπίζω!! Έχω έναν φίλο οφθαλμίατρο, θα του πω να μου δώσει ένα χαρτί ότι τα βλέπω θαμπά και όσους καταφέρω να στείλω αδιάβαστους θα τους αφήνω στο στήθος και ένα Α5 πλαστικοποιημένο με την βεβαίωση του γιατρού φωτοτυπία
      Εν τω μεταξύ από προχτές που το κουβέντιαζα με τους φίλους μου μου έχει κολλήσει ένας από αυτούς που έχει JCB να κάθομαι μου λέει στο φτερό του μηχανήματος κι όποος πέφτει ξερός να τον χώνει επιτόπου...κι από μια βραγιά με σκόρδα φύτεμα να μην αβασκαθεί το κοπέλι! Εκεί αλλά προς την Δύση όμως όχι ανατολικά θα του βάζω κι ένα σταυρό! Έναν για κάθε έναν που θα αφαιρούν από την Σημαία...πως το βλέπεις?

      Διαγραφή
    2. Εκτακτο....Ριξε και νιτρικη αμωνια στα πτωματα για να μην τα βρουν οι καλιακουδες...Οι τυποι που κυβερνησαν εως εδω...πιστευουν οτι ολα ειναι μια πλακα...στον σινεμα.Κι εφ οσον εως εδω δεν τους αγγιξε κανεις...και πλουτισαν ..αυτο θα παει εως την συντελεια του κοσμου..η πλακα δηλ.Εσυ τι λες ? Θα παει ?? Εγω λεω θα παει μεχρι την πρωτη γρατσουνια πανω τους...Μολις φανει λιγο αιμμα ...θα αρχισει το ουρανιο τοξο χρωματων να γυριζει...οπως στις παλιες Ντισκο..... Μια χαρουλα ειναι η νιτρικη αμμωνια.....λυωνει τους ..παγους....Με ανταρτικο ξεκινησε η ..πλακα...κι ετσι θα τελειωσει.....

      Διαγραφή
  14. Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια στην κ. Θεοχαρους που πηγε και συμπαρασταθηκε στην Κ. Βασιλικη Κατσιφα. Ο δικος μας ΥΠΕΞ γιατι δεν πηγε? γιατι δεν καλεσαν τον Αλβανο πρεσβη να τον ξεχεσουν πατοκορφα? γιατι ο Πρωθυπουργος της Ελλαδας δεν ξεχεσε τον Ραμα για τις δηλωσεις του? γιατι ο αρχηγος της ΕΛΑΣ δεν διεταξε ΕΔΕ για τον αστυνομικο που δηλωσε οτι ο Κων Κατσιφας ειχε συληφθει για ναρκωτικα σπηλωνοντας τη μνημη του? γιατι γιατι γιατι γιατι γιατι γιατι?

    Δυστυχως το κρατος μας ειναι τοσο μπουρδελο που ουτε η δολοφονια ενος τετοιου πατριωτη σαν τον Κωνσταντινο δεν ειναι αρκετα δυνατη για να μας ξυπνησει.

    Σε αλλες εποχες ο λαος θα ηταν στους δρομους και η κυβερνηση θα ειχε πεσει. Τωρα φαινεται "ο καναπες καλα κρατει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ** Παναγιώτη την Αλβανίδα Πρέσβηρα
    ** Ο Πρωθυπουργός θα στείλει επιστολή όπως στην μητέρα του Ζακ που έχασε την ζωή του στην ληστεία! Απλά καθυστέρησε λίγο να την συληπηθεί ο ίδιος! Περίμενε το πρεζέμπορα και ψυχοφευγάτο Ραμα να το κάνει πρώτος!
    Μην τον εκθέσει!
    Θα παραστεί και στην κηδεία ως Υπεξ για να δηλώσει την πολιτική διάσταση της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου!
    Η προστυχιά με ονόματα και επώνυμα ...αλλά μην ανησυχείς θα παραστούν σύσσωμοι οι πολιτικοί αρχηγοί...για έλα κάτω να πάμε να ρίξουμε δυο ροδοπέταλα στο Κωστή...μαζί θα πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.