9/11/18

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα ξεκινά από πολύ ψηλά

Δεν πάει άλλο, η Αστυνομία ευτελίζεται και το πρόβλημα ξεκινά από ψηλά εκτιμά ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών κ. Μαυροειδάκος αναφερόμενος και στο τελευταίο περιστατικό, όπου μέλη του Ρουβίκωνα προχώρησαν, όπως ανακοίνωσαν, σε έλεγχο δύο αστυνομικών στου Ζωγράφου, λόγω της «ύποπτης παρουσίας τους κάτω από το σπίτι μέλους» της οργάνωσης.
«Οι συνάδελφοί μου δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό το πρόβλημα που είδαμε ξεκινάει από πολύ ψηλά», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι «όταν αστυνομικοί βλέπουν να τους προσεγγίζουν 20 άτομα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι η προστασία της προσωπικής τους ακεραιότητας».
Και αγανακτισμένος υποστήριξε ότι «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό. Η Ελληνική Αστυνομία ευτελίζεται από ανθρώπους που κάποιοι άλλοι τους έχουν αφήσει, και έχουν πάει σε όλα τα δημόσια κτίρια, σπάνε, χτυπάνε και στο τέλος έφτασαν σε σημείο να ζητούν ταυτότητες από αστυνομικούς».
Ναυτεμπορική

4 σχόλια:

  1. Ο ένστολος αξιωματικός, η ξεφτυλισμενη αστυνομία και τα παρακρατικά αλητήρια του συστηματος μια χαρά συνεννοηση κάνουν οπως το δείχνει το video. Οι ΔΥ ένστολοι δημοκρατες, υπερθεματίζουν λεγοντασ ότι δεν ανήκουν σε φασιστικές ομάδες (μόνο ένστολα δειλά υπαλληλικός του παρακρατικου ΣΥΡΙΖΑ είναι). Να πει καποιος στο κο συνδικαλιστή ότι ο αριθμητικός συσχετισμός είναι αμελητέο θέμα για την υπηρεσία που τον σιτίζει. Στα εθνικά συλαλλητηρια και εργατικες Κινητοποιήσεις δεν τίθεται θέμα αριθμητικών συσχετισμών...Εθνικό Κράτος Τώρα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού για να σβήσει η παρακμή, ο παλαιοκομματισμος και η αναρχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που είναι Διοικητής της Ελληνικής Αστυνομίας πρέπει να ντρέπεται !!!! Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα είχα παραιτηθεί όχι μια αλλά εκατό φορές !!!! Δημόσιοι Υπάλληλοι της κακιάς ώρας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ενημερωσε για την υπαρξη των δυο υποπτων αστυνομικων?
    Ποιος αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι συζητάμε;Τα έχει πεί απ την πρώτη στιγμή ο ίδιος ο Παναγούλης.Ας βγεί εκείνος ο σχολιαστής Χρήστος να μας πεί οτι δεν υπάρχουν όλα αυτα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.