4/11/18

Συνεχίζουν τις προκλήσεις - Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου: Αντικατέστησαν την δασκάλα ιστορίας στο ελληνικό σχολείο με σκληροπυρηνική ισλαμίστρια

Συνεχείς προκλήσεις στην καρδιά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Την ώρα που η Εθνική Ελληνική Μειονότητα προσπαθεί να συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας μια νέα πρόκληση προστέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου.
Όπως ενημερωθήκαμε από κατοίκους της περιοχής, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μόλις 24ωρα από την στυγνή δολοφονία του συμπατριώτη μας από τις αλβανικές αρχές, στην Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου, αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής και αντικαταστάθηκε, χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση, από Αλβανίδα δασκάλα που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχουμε στην κατοχή μας είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια.
Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις και οι διώξεις κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι διαρκείς και όχι μεμονωμένα περιστατικά.
Προς το παρόν φαίνεται να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι από την τοπική κοινότητα ενώ οι γονείς των μαθητών αντιδρούν έντονα και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα "εκπαιδεύσει" μια φανατική ισλαμίστρια.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

17 σχόλια:

  1. Τώρα, θά καταλάβουν μερικοί οἰκουμενιστές ποιό εἶναι τό πραγματικό ποιμαντικό καθῆκον σέ μιά τέτοια περίπτωση;
    Ἄν καί τό θέμα δέν εἶναι τόσο τό ὅτι εἶναι μουσουλμάνα, ὅσο τό ὅτι εἶναι βαλτή/φυτευτή γιά νά σπείρῃ ζιζάνια καί νά διαιρέσῃ τήν Ἐλληνική Κοινότητα, ἐκμουσουλμανίζοντας τό φρόνημα τῶν παιδιῶν: Πείραμα τῶν Τούρκων μοῦ φαίνεται, γιά τό νέο ρόλο πού νομίζουν ὅτι θά τούς ἀναθέσουν στήν περιοχή οἱ Ἀμερικάνοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρρώστεια αυτή η κατάστασή σας, να εμπλέκετε στα πάντα το μίσος σας για το Πατριαρχείο...αρρώστεια ψυχοσωματική!

      Διαγραφή
  2. Ο αρχιεπίσκοπος που χάθηκε?΄δεν έχει άποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έχει κτίσει την Ορθοδοξία, εκεί, από το μηδέν...ο ελλαδίτης πρωθυπουργός, που ψηφίσατε, και ο υπουργός σας άμυνας, πού είναι;!!...

      Διαγραφή
    2. Aυτό που λέτε είναι σωστό, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος έχει κάνει τεράστιο έργο, έχει όντως ξανακτίσει την Εκκλησία απ΄το μηδέν και έχει στηρίξει τους Βορειοηπειρώτες με κάθε τρόπο. Πιθανόν υπάρχουν φόβοι για δυσμένεια του καθεστώτος, γι αυτό δεν μίλησε (με στο σκεπτικό δηλαδή ότι μεταξύ 2 κακών επιλέγουμε το μικρότερο) ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.
      Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας εμποδίζει να κάνουμε εποικοδομητική κριτική στα λόγια του, όπως στην περίπτωση που μίλησε για τις 3 Μονοθεϊστικές θρησκείες.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

    Υπογράφουν την συμφωνία των Πρεσπών με τους κλέφτες της Ιστορίας πιστεύοντας ότι εκείνοι θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις βγαίνει στο φως της δημοσιότητας το «παράθυρο» περί αναφοράς «μακεδονικής» μειονότητας στην Μακεδονία μας!

    Υπογράφουν άρον άρον την συμφωνία των Πρεσπών αρνούμενοι πεισματικά τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, μέσω πάλι δημοσιευμάτων ανακύπτει το θέμα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον όσον αφορά τις εμπορικές συμφωνίες, τα εμπορικά προϊόντα αλλά και τις ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο «μακεδονικός/η».

    Δεν παραδειγματίζονται από την συμφωνία μεταξύ Αθήνας - Τιράνων το 2009 για την ΑΟΖ, που δώσαμε την έγκρισή μας προς ένταξη τους στο ΝΑΤΟ και μετά την είσοδο του γειτονικού κράτος στο ΝΑΤΟ, παραπέμφθηκε η συμφωνία στα εκεί δικαστήρια και κρίθηκε άκυρη και αντισυνταγματική.

    Δίνουν γη και ύδωρ στις ΗΠΑ και ακολουθώντας πιστά τις έξωθεν εντολές απελαύνουν Ρώσους διπλωμάτες «παγώνοντας» έτσι τις ελληνο-ρωσικές σχέσεις.

    Ξυπνάμε ένα πρωί και πληροφορούμαστε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ΥΠΕΞ από τον πρώην υπουργό ότι η Ελλάδα έχει αποφασίσει την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος. Υπενθυμίζουν οι Τούρκοι το casus belli και δύο μόλις ημέρες μετά το θέμα «παγώνει» αμέσως με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να πανηγυρίζουν!

    Ξυπνάμε ένα πρωί και μπαίνει στην πολυτάραχη ζωή μας το όνομα του μεγιστάνα George Soros που όποιος μέχρι χθες αναφερόταν σε εκείνον και τον ρόλο του, τα εγχώρια μηντιακά μέσα τον χαρακτήριζαν ...ψεκασμένο!

    Και πάνω που είμαστε τελικά υποψιασμένοι ότι ...όλοι τα αρπάζουν από «έξω» μιας συλλήβδην και η αντιπολίτευση το άφησε να περάσει χαλαρά ...ξημερώνει 28 Οκτωβρίου και πληροφορούμαστε την εκτέλεση του Κων/νου Κατσίφα από τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις της Αλβανίας. Πάνω που ξεκινούν αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας αποκαλύπτει η ΕΛΑΣ ότι πριν δέκα περίπου χρόνια είχε παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη ο δολοφονημένος για υπόθεση ναρκωτικών δίχως ωστόσο να διευκρινίσει ότι είχε απαλλαχθεί από τις κατηγορίες τελικά παμψηφεί!

    Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας χαρακτηρίζει στα social media τον Κων/νο Κατσίφα ως εξτρεμιστή γιατί οπλοφορούσε αλλά ουδέποτε εξήγησε προς τι η κωλυσιεργία στις έρευνες, η άρνηση ενημέρωσης σε Αθήνα και συγγενείς του θύματος, όπως και γιατί έσβησαν τα ίχνη της εκτέλεσης πλένοντας το σώμα και ράβοντας τα τραύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

    Την ώρα που υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα εμφανίζεται ως από μηχανής θεός ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάγκαλος και χαρακτηρίζει φυσιολογική εξέλιξη το συμβάν αφού ο δολοφονημένος οπλοφορούσε, αλλά ουδέποτε ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση του ελληνικού κράτους σε αντίστοιχες περιπτώσεις εντός της χώρας όπως επίσης και ποια θα έπρεπε να ήταν η ενδεδειγμένη στάση του ελληνικού κράτους στην υπόθεση των στρατιωτών που φέροντας το εθνόσημο σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό!

    Και πάνω που το θέμα του Κων/νου Κατσίφα έχει αρχίσει να παίρνει απίστευτα μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό της χώρας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντά δημόσια στην μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων για τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα και αφού ο ορυμαγδός δεν λέει να κοπάσει, όλως πάλι τυχαίως εμφανίζεται Έλληνας ομοφυλόφιλος Αστυνομικός να φιλιέται με κάποιον άλλον κάτω από το ιστό της σημαίας!

    Ξημερώνει 28 Οκτωβρίου και βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάλογοι στρατιωτικών που πήραν μέρος στην στρατιωτική παρέλαση με μαθητές σχολείων, να τραγουδήσουν εκείνοι το «Μακεδονία Ξακουστή» γιατί τους ίδιους τους απειλούν με στρατοδικείο! Τραγουδούν μαθητές Λυκείων το συγκεκριμένο εμβατήριο και την επομένη αποβάλλονται!

    Και εκεί που είσαι ζαλισμένος από τα πολλά καθημερινά ραπίσματα πληροφορείσαι ότι την ώρα που δίνουν χωρίς ανταλλάγματα γη και ύδωρ σε ΗΠΑ και Ισραήλ, με το θερμόμετρο να «κοκκινίζει» επικίνδυνα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, οι ΗΠΑ σου δείχνουν τι σε περιμένει πουλώντας ακόμη μια φορά τους Κούρδους ανακοινώνοντας σήμερα την έναρξη κοινών επιχειρήσεων με την Τουρκία στην Μάνμπιτζ.

    Και εκεί που είσαι ζαλισμένος από τα πολλά καθημερινά ραπίσματα σε ...αποτελειώνει ο γιος σου λέγοντας σου: «Ρε πατέρα αφού δεν θα πολεμήσω για τον Κατσίφα, την σκλαβωμένη Κύπρο, τα κυριαρχικά μου δικαιώματα στο Αιγαίο και τη Μακεδονία, γιατί να πολεμήσω για την Exxon Mobil και την Total;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιος σας δεν σας αποτελειωσε εντελως..Διοτι γραφετε εδω...σκεφτεστε...κανατε μια περιγραφη των χτυπηματων που δεχεστε..κι εχετε μια επιγνωση της ζαλης που φερνουν τα χτυπηματα τα απανωτα.Σκεφτητε τωρα ως εξης :...λετε ναναι σκοπιμα πολλα για ζαλσδες και συγχιση ?? Ας πουμε ναι.Γιατι ? Γιατι ζαλισμενος δεν βλεπετε καθαρα ..Τι ?? Το κυριως θεμα .Ποιο ? Οτι ....ειστε ..στοχος !! Απ τα πολλα μπαμ...ψαχνετε τον στοχο εκει που ακουτε μπαμ .! Διπλα...παραδιπλα..κλπ. Οχι ..πανω σας !! Σας φαινεται αδιανοητο !! Θα πειτε...μα δεν με πυροβολησαν ...διπλα επεσε.Ναι αλλα ζαλιστηκατε.Δεν αμυνθηκατε σαν στοχος.Αυριο θα ακουσετε αλλα μπαμ. Και μεθαυριο αλλα.Κι αλλη ζαλη.Και παλι δεν πηρατε μετρα αμυνας.Διπλα επεσε παλι.Καποια στιγμη θα ακουσετε πολλα μπαμ...και θα πειτε...αντε διπλα παει...και δεν θα αμυνθητε παλι...αλλα αυτην την φορα η σφαιρα θαρχετσι πανω σας....Τοτε θαχει τελειωσει οτι αφησε ο γιος σας....Ελπιζω να καταλαβατε ... που παει ολο.. Αυριο θαρθει αλλο μπαμ....

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ Δημήτρη,

    δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα.

    Λυπάμαι τούτο.

    Σέβομαι τον ιστότοπο που επισκέπτομαι εδώ και 10 χρόνια αλλά σχολιάζω όταν έχω κάτι να πω, όχι για να λέω... οπότε δεν θα σου απαντήσω ανάλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβα πολυ καλα τι ειπατε.Και καλοπροαιρετα σας ειπα κατι σαν αλερτ.Για ολους μας.Οχι μονο για σας.Σας ευχαριστω που μου τονισατε οτι οταν λεω κατι το λεω για να λεω...Δεν τοχα σκεφτει.Παει πολυ να εννοειτε οτι ειμαι ασεβης στον ιστοτοπο....με αφορμη δυο κουβεντες με καλη διαθεση.Σκεφτητε να μην ηταν καλη....Ναστε καλα...

      Διαγραφή
    2. Η κα Μαρια πιο κατω καταλαβε την κουβεντα προφανως...

      Διαγραφή
    3. @ Loukas Symperas

      Mε συγχωρείτε που παρεμβαίνω, δεν το συνηθίζω άλλωστε, αλλά ειλικρινά μάλλον δεν καταλάβατε τι είπε ο Δημήτρης Κ.
      Ουσιαστικά σας επαίνεσε για το σχόλιο σας, λέγοντάς ότι παρά τη ζάλη-συσκότιση που φέρνουν τα χτυπήματα όπως είπατε, εξακολουθείτε να σκέφτεστε καθαρά, και να γράφετε όσα γράφετε.
      Και συνεχίζει λέγοντας τι στόχο εξυπηρετούν όσα συμβαίνουν και ο τρόπος που προβάλλονται, απευθυνόμενος με γενικό τρόπο (παρά το 2ο ενικό πρόσωπο που χρησιμοποίησε). Δεν σας έκρινε αρνητικά, το αντίθετο μάλιστα... είμαι σίγουρη ότι αν το ξαναδιαβάσετε θα το δείτε...

      Διαγραφή
    4. Πολυ ευγενικο εκ μερους σας ...δεν ξερω αν αξιζε οτι ειπα..μπορει κι οχι...μια σκεψη ηταν..

      Διαγραφή
    5. @ Δημήτρη Κ και @ maria p,

      ζητώ συγγνώμη, δεν κατάλαβα καλά και προήλθε η παρεξήγηση.

      Διαγραφή
    6. Κ Λουκα δεν δειξατε εγωισμο.Κι αυτο σας ανεβασε στον νου μου..Τα αλλα τα ελυσε η ..νεραιδα ...( μην ..δοκιμασετε...μια φορα πηγα να την θαυμασω και ξεραθηκε το ..ποδι μου !)..

      Διαγραφή
  6. Αυτή η κίνηση μόνο τυχαία δεν είναι. Γίνεται εθνοκάθαρση φανερή και μας το λένε ξεκάθαρα. Πάνω στα γεγονότα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου, στέλνουν συγκεκριμένο μήνυμα μέσω μιας προκλητικής και θρασύτατης ενέργειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.