25/11/18

Πως βλέπει ο Πούτιν τον Λένιν και την Οκτωβριανή επανάσταση

10 σχόλια:

  1. 1)Βλέπουμε πως οι μεγάλες χώρες έχουν πατριώτες ηγέτες, που κάνουν το πάν για τα συμφέροντα των λαών τους.
    Οι ΗΠΑ έχουν τον Trump, οι Ρώσσοι έχουν τον Πούτιν, οι Κινέζοι έχουν τον Xi Jinping. Ακόμα και οι Τούρκοι έχουν ηγέτη, τον Ερντογάν.

    2)Στην Ελλάδα όμως, ο πατριωτισμός είναι φασισμός και ρατσισμός, η εκκλησία είναι σκοταδισμός, η οικογένεια και η ηθική είναι αναχρονισμός.
    Ο διεθνισμός, η αθεϊα και η διαστροφή, είναι, δυστυχώς, η επικρατούσα ιδεολογία, της πολιτικής και οικονομικής ελίτ (ΜΜΕ), της ταλαίπωρης χώρας μας.

    Αποτέλεσμα της γενικής κατάπτωσης? Η οικονομική υποδούλωση μας και οι αλλεπάλληλοι εξευτελισμοί εις βάρος της χώρας μας, ακόμα και από αδύναμα γειτονικά κρατίδια.

    3)Χρειαζόμαστε επιγόντος και εμείς έναν πραγματικό ηγέτη, όχι δικτάτορα, έναν πατριώτη ηγέτη.
    Να διώξει την "Τρώϊκα" (ή "Θεσμούς" όπως μετονομάσθη), καθώς και τους αλλόθρησκους εποίκους και εισβολείς, που δημογραφικά αλλοιώνουν και ισλαμοποιούν την χώρα μας.
    Να ανορθώσει την, ουσιαστικά υπό ξένη κατοχή, χώρα μας που αλυσσοδεμένη σαπίζει και αιμορραγεί, υπό το βάρβαρο καθεστώς των "Μνημονίων", (ήταν βέβαια ψευτοέξοδος το πυροτέχνημα του καλοκαιριού), που μας κόστισε, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις οικονομολόγων, κάτι μεταξύ των 500 δις με ένα τρίς ευρώ, τα τελευταία εννέα χρόνια.

    4)"Σκουπιδαριό"
    Νίκος Γκάτσος

    "Έλα, της θάλασσας θεριό
    και του πελάγου μπόρα,
    το φοβερό σκουπιδαριό,
    να διώξεις απ’ τη Χώρα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Foti:
    Πατριώτη δεν υπάρχουν πατριώτες για να εκλέξουν πατριώτες.

    Η Ελλάδα είναι ένα συνονθύλευμα αριστερών εθνο-μηδενιστών κομμάτων όπως: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΚΚΕ, κλπ. αριστεριστές και Σορο-οπαδοί Αλβανών και των λαθρό (καλή ώρα και πολλοί στο παρών ιστιολόγιο).
    Ναι ΝΔ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Υπάρχουν οι 500 χιλιάδες πατριώτες διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης και το ένα εκατομμύριο πατριωτών διαδηλωτών της Αθήνας, που διεκήρυξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

      2)Σχεδόν ο μισός πληθυσμός δεν ψηφίζει, διότι πολλοί είναι απογοητευμένοι από την στάση των κομμάτων. Εάν υπήρχαν κατάλληλοι υποψήφιοι, πολλοί που δεν ψηφίζουν θα ψήφιζαν.
      Υπάρχουν και αρκετοί που ψηφίζουν, σύμφωνα με την αρχή του "ελαχίστου κακού", δηλαδή το κόμμα που νομίζουν ότι θα βλάψει το λιγότερο την χώρα.

      3)Υπάρχει ένας κατακερματισμένος πατριωτικός χώρος που θα έπρεπε να ενωθεί, π.χ. οι Μακεδονικές ενώσεις, οι Πόντιοι, Ορθόδοξοι σύλλογοι, καθώς και άλλοι, που θα μπορούσαν να παίξουν στο μέλλον καθωριστικό ρόλο στην πορεία της χώρας.

      Διαγραφή
  3. "Από το πουθενά εμφανίστηκε" όπως λέει ο δημοσιογράφος στον Πούτιν... Μακάρι να συμβεί και στην δική μας πατρίδα να εμφανιστεί από το πουθενά αληθινός πατριώτης και Ορθόδοξος Χριστιανός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασια
      Αν δεν γινει καταστροφη μεγαλη δεν θα γινει τιποτε.Θα αργοπεθαινουμε.Δυστυχως δεν γινεται αλλιως εδω.Πιστευω η αιτια ειναι ο αφυσικος φιλοτομαρισμος.Οταν ομως γινει ..παλι επειδη υπαρχει αυτος...θα γινει εκρηξη.Φαινεται οτι μια μεγαλη καταστροφη που θα βαλει κατα προσωπο τον κινδυνο ομαδικα σε ολα τα ..τομαρια μας..σαν προοπτικη αμετακλητη ..ζωντανη..αμεση...αναποφευκτη...θαναι ο μονος λογος μιας αφυπνισης...εκρηκτικης.Μακαρι να κανω λαθος.Η λογικη ομως αυτο λεει.Αυτοθυσια δεν υπαρχει.Αυτοσυνειδηση το ιδιο.Αναλυτικη σκεψη επισης.Αποφασιστικοτητα το ιδιο.Εμπνευση απουσα οπως και θαρρος.Τι μενει ? Θα κουφαθεις..Τα ματια !! Η οραση.Μονο αυτη δουλευει εδω.Αν δεν δεις...με τα ματια...δεν πιασεις με τα χερια..κλπ.Οι αισθησεις μονο δουλευουν.Πως θα εκραγεις αν δεν δεις..πιασεις...πεινασεις...ματωσεις? Λογικα μονο με καταστροφη γενικη....απτη...ορατη...αμιληκτη...ωμη..Εγω δεν βλεπω κατι αλλο λογικα.Ευχομαι να λαθευω...Τοτε η αναγκη ..θα ξεπεταξει οτι ζηταμε εδω...Μια κορυφη.Ποτε σπας το κεφαλι σου να βρεις εναν τροπο να αναψεις φωτια ?? Ποτε εξαντλεις τον νου σου να βρεις τροπο ?Οταν κανει κρυο πολυ....Τοτε σουρχεται φλας...βρησκεις τον τροπο.Πεταγεται η ...κορυφη.Η Ρωσια πεθαινε τοτε...εντελως.Και με τον Γελτσιν μετρουσε δευτερολεπτα.Τοτε εγινε ..φλας.
      Μια γνωμη ειπα...οκ ?

      Διαγραφή
    2. @ Δημήτρη Κ. ζούμε σε μία παγκόσμια χούντα... αυτό να μην το ξεχνάμε σε συνάρτηση με τα εγχώρια χουντάκια που φορούν δημοκρατική μάσκα ... Και όπως έχει πεί ο Άγιος Παΐσιος "το κακό θα αυτοκαταστραφεί", αλλά, σημειώνω, προσοχή από μέρους μας (μιλώ γιά τον λαό μας) να μην γίνουμε μέρος αυτού τού κακού βγάζοντας τον Θεό από την ζωή μας ...

      Διαγραφή
    3. Όπως τα λες Δημήτρη, τα θωρώ κι εγώ...
      Βιβλική καταστροφή πρώτα, αναγέννηση μετά!
      "Η συμφορά είναι ο καθρέφτης όπου βλέπουμε και γνωρίζουμε πραγματικά τον εαυτό μας" - William D’ Avenant

      Διαγραφή
    4. Μπαμπυ μιλησα εκ βαθεων ..
      Για πολλα χρονια γιναμε λαος των ..αισθησεων.Αν και γονοι απο καλα υλικα πολυ πνευματικων ανδρων και γυναικων.Τα γονιδια εχουν μνημη.Ολα εχουν μνημη.Δεν ζει τιποτε χωρις ..αρχειο.Για λογους που δεν θελω να πω τωρα εδω..δεν
      ειναι ωρα..γιναμε ερμαια των αισθησεων...των αισθητηρων των βασικων.Η Αναστασια θα τολεγε...υλισμο.Και ειναι.Τα προιοντα σκεψης περασαν ...πισω...αν και η σκεψη ειναι πρωτη αφου απ αυτην ξεχωριζουμε απ τα ζωα.Ετσι θελουμε τωρα...ας πουμε...χονδροειδεις ..αποδειξεις αισθησεων.Θελουμε να " το δουμε με τα ματια κατι πασει θυσια"...και δεν εχει σημασια αν υπαρχει λογικα σαν σκεψη..Λεω πχ γυρω μου.." ολα δειχνουν οτι παμε στον γκρεμο.".Ο διπλα συμφωνει !! Αλλα μεσα.δεν.το ....πιστευει !! Σκεφτεται..." εγω θα την γλυτωσω καπως "...Αυτο γινεται γιατι η κατσστροφη ειναι μεσα του ...μη χειροπιαστη .Δεν την βλεπει εμφανως αφου κρινει απ την.σχετικα καλυτερη δικη του θεση ..Αφορα αλλους..δεν ειναι ορατη ..χοντρα .!! Δεν βλεπει πχ.σωματα πεσμενα στον δρομο.Ο δυστυχος βεβαια βιωνει την δυστυχια του μονος...σπιτι του..πισω απο τοιχους.Αλλα τοιχος θα πει ...δεν βλεπουν οι αλλοι .!! Αν το εβλεπαν.αλλαζε.Στηριγμενοι στις αισθησεις ειπαμε.Αβιαστα ετσι προκειπτει οτι ειπα για την καταστροφη.Πρεπει ναναι ορατη πολυ.Αρα μεγαλη.Αν μπει το θεμα ετσι...να δεις τι αλλαγη.θα.γινει...Θα τρεχουν ολοι στον διπλα για στηριξη...!! Θαχει κοπει το "εγω την ..βγαζω μονος "....Κι επειδη τα γονιδια ειναι καλα ...οι μνημες αρχεια πλουσιες...θα απασφαλισουν ολα....μαγικα..Φαινεται λογικα δεν γινεται εδω με κουβεντες...αλλιως...Οσες και να πουμε..λογω της μεταλλαξης σε οντα αισθησεων ..απο εμφρονα οντα...Μακαρι να κανω λαθος....

      Διαγραφή
  4. Ὅπως ἀπαντάει ὁ Πούτιν σὲ ἕναν ἀκροατὴ γιὰ τα ἄσπρα περιβραχιόνια, εἶναι μερικοὶ
    ἄνθρωποι ποὺ ἔναντιώνονται στὰ πάντα. Σωστά. Ἀλλὰ δὲν ἐναντιώνονται στὸ χέρι ποὺ τοὺε δίνει τὸ μεροκάματο γιὰ νὰ καταστρέψουν τὴν χώρα τους. Στὴν Ρωσία πολλοὶ εἶναι αὐτοὶ ποὺ δὲν ξέρουν ἀπὸ ποῦ ἦρθε ἡ χρηματοδότηση γιὰ τὴν ἐπανάσταση-ἐθνοκάθαρση τῶν Ρώσων. Ὁ Πούτιν ξέρει ἀλλὰ δὲν τὸ ἀναφέρει. Ὁ κομμουνισμὸς εἶναι σχιζοφρένεια, εἶναι ἡ κατάσταση στὴν ὁποία ἂν τυχὸν κάνεις τὸ λᾶθος καὶ ἐντρυφἠσῃς θὰ εἶσαι σὲ ὅλη σου τὴν ζωὴ σχιζοφρενής. Τί σημαίνει αὐτό; Ἀρνεῖται ὁ σχιζοφρενὴς-κομμουνιστὴς νὰ δῇ ὅτι ἔχει πρόβλημα κὰι οὶ γύρω ἀπ᾽ αὐτὸν ἐπίσης δὲν καταλαβαίνουν ὅτι εἶναι σχιζοφρενής. Ἄγεται καὶ φέρεται σὰν κανονικὸς ἄνθρωπος ἀλλὰ ὁ ἐγκεφαλός του ἔχει πάψει νὰ διαλογίζεται,εἶναι ἕνα κολορυθμισμἐνο ρομποτάκι καὶ ὑπακούει στὰ κελεύσματα τῶν ΑΘΕΑΤΩΝ. Ὁ κομμουνιστὴς δὲν δέχεται ὅτι ὁ ἄνθρωπος εἶαι σῶμα κὰι πνεῦμα μὲ ἄλλα λόγια ἀπορρίπτει τὴν ἴδια τὴν φύση. Εἶναι κάτι τελείως ἔξω ἀπὸ τὰ ὅρια τῆς λογικῆς. Αὐτὸ εἶναι ἀκριβῶς ὁ κομμουνιστης ἕνα τέλειος σχιζοφρενής. Τὰ παιδιὰ τοὺ ΣΥΡΙΖΑ εἶναι ἀκριβῶς τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαμπυ αν εισαι εδω γυρω...μια ερωτηση.
    Τι ακριβως κανουν λαθος μερικοι γραφοντας και μονιμα σ αυτους λειπουν τα μισα γραμματα ?? Φρικαρω τοσο...που δεν τα διαβαζω ποτε...τα διαγραφω νοερα...Δεν βλεπουν το αποτελεσμα ?? Γιαυτο απορω....που δεν το διορθωνουν..Δεν ειμαι πολυ γνωστης γιαυτο ρωτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.