10/11/18

Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής υπηκόων Αφγανιστάν στη χώρα καταγωγής τους

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής υπηκόων Αφγανιστάν στη χώρα καταγωγής τους
Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής (26) υπηκόων Αφγανιστάν, στη χώρα καταγωγής τους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, με ειδική πτήση τσάρτερ από τον διεθνή αερολιμένα της Βιέννης.
Στην επιχείρηση επιστροφής των αλλοδαπών, που διοργανώθηκε από την Ουγγαρία, με την οικονομική στήριξη και συντονισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής FRONTEX , συμμετείχε επίσης, αποστολή από την Ελλάδα και την Αυστρία.
Συγκεκριμένα από την Ελλάδα επιστράφηκαν (2) υπήκοοι Αφγανιστάν και (24) από την Αυστρία, ενώ σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης παρευρίσκονταν αστυνομικοί συνοδοί και παρατηρητές.
Σημειώνεται ότι κατά το έτος 2018, η χώρα μας συμμετείχε σε ακόμη (2) κοινές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επιστροφής με προορισμό το Αφγανιστάν, στις 8-5-2018 και 9-10-2018, κατά τις οποίες επιστράφηκαν συνολικά (4) υπήκοοι Αφγανιστάν.

4 σχόλια:

  1. Ελα ρε! Συναρπαστικό! 2+4=6. Φοβερό νούμερο. όσοι δηλαδή μπαίνουν από τα σύνορα ανά 5 ώρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοιξε σαμπανιες...θελουμε μονο εδω αλλες 200.000 πτησεις...η ..200.000 σαμπανιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήμασταν σοβαρή χώρα θα παίρναμε μόνο ένα είδος λαθρομεταναστών και θα κάναμε άμεση απέλαση τους άλλους. Δεν μπορείς να παίρνεις Σύριους πρόσφυγες και να τους βάζεις μαζί με τους Αφγανούς.
    Οι λαθρομετανάστες είναι ρατσιστές, έχουν θανάσιμο μίσος αναμεταξύ τους και χωρίζονται σε φυλές. Οι Αφγανοί χωρίζονται σε φυλές που αλληλοσκοτώνονται, όποτε πρέπει να πούμε την φυλή Α ανεχόμαστε να την κρατήσουμε, την φυλή Β που είναι πιο βίαιη άμεση απέλαση, επαναπροώθηση στην Τουρκία ή αποστολή σε κάποια αφελή χώρα της ΕΕ όπως η Γερμανία.
    Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε μία χώρα με 25% ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προυποθεση που εβαλες " αν..κλπ..:" στερειται λογικης.Διοτι ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειμαστε σοβαρη χωρα....ουτε σοβαροι πολιτες..ουτε τιποτε σοβαρο. Επρεπε να την βαλεις ..μετα....αφου αλλαζαμε πρωτα ολα..Αυτο ειναι το πρωτο βασικο !! Τοτε ναι...Αλλαξαμε..παμε να δουμε πως θα περπατησουμε στο εξης...Δεν ειναι δυνατον να σπαταλαμε φαια ουσια για το μετα....οταν ουτε καν καναμε το βασικο πρωτο !! Ειναι τρελο....Δεν ειναι ?? ( δεν λεω για σενα..αλλα γενικα πολλοι σε ολα..αυτο κανουν..Μιλανε σαν Μεσσιες..για ολα τα μετα....κι ολα τα ..πριν.....εκτος απ τα ...τωρα....Αυτο τι σου λεει ? Τι συμπερασμα βγαζεις ??? Θαχε ενδιαφερον να πεις μια γνωμη )

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.