8/11/18

Η ώρα των λύκων: οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες



Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ 
Μέχρι και ο πιο άσχετος με τα πολιτικά συνειδητοποιεί πως η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν. Το σημαντικότερο όμως χτύπημα για την πατρίδα το 2018 ήταν η επιβολή διήμερης αποβολής σε ομάδα μαθητών Λυκείου στο Γέρακα οι οποίοι τόλμησαν την 28η Οκτωβρίου να συμπεριφερθούν σαν Ελληνόπουλα και όχι σαν κομματόσκυλα ή σαν φερέφωνα των εισαγόμενων ιδεολογιών των διαχρονικών αντιπάλων της χώρας μας – του κομμουνισμού και του φασισμού. 
Ο λόγος της αποβολής ήταν πως οι μαθητές υπέπεσαν στο θανάσιμο για τους απάτριδες αμάρτημα να τραγουδήσαν ένα υπερήφανο Ελληνικό τραγούδι το οποίο ξεκινάει με τον εξής στίχο: «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα».
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα αυτή είναι του Αλεξάνδρου. Είναι του Μελά, του Άγρα και του Αυξεντίου. Δεν είναι του Μπακούνιν και του Μαρξ και σίγουρα δεν είναι του τσίπρα. Είναι των Ελλήνων πολιτών και όχι των πρωΑλητάριων.
Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τον καθηγητή τους την άδεια να τραγουδήσουν, ο αρχιφασίστας «καθηγητής» τους είπε πως όχι μόνο δεν τους δίνει την άδεια, αλλά τους υποσχέθηκε πως αν αυτή είναι η θέληση τους, δεν θα τους επιτρέψει να παρελάσουν. Δηλαδή το αρχιφασισταριό, απαγόρευσε σε Ελληνόπουλα να παρελάσουν στο βηματισμό των ηρωικών τους προγόνων, τραγουδώντας μέσα από τα στήθια τους τον ύμνο της Μακεδονίας. Αυτή είναι η ώρα των λύκων.

Οι ψευτοκαθηγητάδες εξήγησαν πως αυτό που συνέβη δεν ήταν τιμωρία αλλά «παιδαγωγικό μέτρο». Δεν θεωρούνται πλέον «ποινές» οι αποβολές αλλά σύμφωνα πάντα με τους άεργους ινστρούχτορες της αριστεράς και της αμορφωσιάς, λέγονται «παιδαγωγικά μέτρα». Το επόμενο βήμα είναι η επιβολή «μέτρων του σωστού πολίτη» σε κάθε διαφωνία εναντίον τους. Η αριστερίστικη ιδεοληψία έχει αποτρελάνει πολύ κόσμο και έτσι τους ευχόμαστε να πιστέψουν και οι ίδιοι τα αλλοπρόσαλλα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα.

Σε μια προσπάθεια αλληλοκάλυψης αυτού του εθνικού εγκλήματος, οι απάτριδες ψευτοκαθηγητάδες υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους μιλώντας για απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δηλώνοντας πως «είναι και αυτοί Έλληνες». Προφανώς. Έλληνες είμαστε όλοι. Και για να είσαι προδότης αυτής της χώρας πάλι Έλληνας πρέπει να είσαι. Αυτή είναι η νέα καραμέλα του ανθέλληνα, πως «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί να βγάζουμε στο κλαρί το Αιγαίο, να παραχωρούμε τα δικαιώματά μας και να βάζουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Τούρκο φασίστα από τη μια και τα ψάρια της θάλασσας από την άλλη, έτσι ώστε να γίνει μια δίκαια μοιρασιά μεταξύ των «ευπαθών ομάδων» του «Ισλάμ» και του «περιβάλλοντος», αλλά ναι, «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί οι καθηγητές να έχουν χρέος να ενθαρρύνουν τα νέα παιδιά να τραγουδούν για την πατρίδα τους, και εμείς να τα τιμωρούμε και να τα τρομοκρατούμε στον βωμό της διαφορετικότητας και του εθνομηδενισμού, αλλά «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί μια δυσώδης μερίδα του τύπου να στοχοποιεί τους μαθητές ως φασιστάκια αλλά «και αυτοί Έλληνες είναι». 
Το ίδιο κατάπτυστοι είναι βέβαια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι οι οποίοι θεωρούν ανήκουστο αυτό που συνέβη, αλλά δεν τολμούν να κατονομάσουν ως προδοσία αυτό που συνέβη στις Πρέσπες, ξεπλένοντας έτσι το έγκλημα.
«Έλληνες και αυτοί». Όπως διαχρονικά «Έλληνες είναι» και οι πολιτικοί σε αυτόν τον τόπο.

Έτσι ξεκινάνε λοιπόν όλα. Έτσι σπάνε τα ταμπού οι προδότες. Πουλάνε τη Μακεδονία, αποβάλλουν δειλά – δειλά και με αστείες ψευτοδικαιολογίες κάποιους μαθητές, τεστάρουν τα νερά να δουν μέχρι που τους παίρνει, και μετά ξεκινάει η φανερή φίμωση για όσους αγαπούν την Ελλάδα, έτσι ώστε στο τέλος να μην μας μείνει μια σπιθαμή γης που να μπορούμε να αποκαλούμε πατρίδα. Ταυτόχρονα, οι αντίπαλοι της χώρας εξοπλίζονται και ισχυροποιούν τη θέση τους, την ίδια ώρα που οι προδότες πολιτικοί τιμωρούν, περιθωριοποιούν και αποψιλώνουν αυτούς που θα προστατέψουν την πατρίδα μας. Αν δεν είναι αυτό το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τότε ποιο είναι;

Προς τιμήν τους όμως οι μαθητές, και ακριβώς επειδή έχουν Ελληνική και όχι ξενοκίνητη ψυχή, με την παρακάτω δήλωση ξεφτύλισαν τον Πασόκο συνδικαλιστή διευθυντή τους, τον εμετικό σύλλογο διδασκόντων, και τους ακατανόμαστους υπουργό παιδείας και πρωθυπουργό που δεν τους έστειλαν όλους σπίτια τους και οι οποίοι δεν τόλμησαν, λόγω ανθελληνικών συναισθημάτων, να υποστηρίξουν τα παιδιά: «Δεν προσβάλλαμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, και δεν εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις. Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου».

«Τραγουδώντας το τιμούσαμε τους προγόνους που έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει για μας». 
Πώς μπορείς, ακόμα και προδότης αν είσαι, να συνεχίσεις το ύψιστο λειτούργημα της διδασκαλίας μετά από αυτό; Μαύρη ντροπή στους διδάσκοντες του μίσους για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, οι υποστηρικτές των παιδιών στο σχολείο τους και στην κοινωνία του Γέρακα προέρχονται από κάθε ιδεολογική πλευρά. Και αυτό είναι το φυσιολογικό, διότι είναι Έλληνες και δεν έχουν πουλήσει την ψυχή τους ούτε σε κομματάρχες ούτε στους εχθρούς της χώρας. Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα.

Αντιθέτως, το λοιπό πολιτικό σύστημα έχει ακολουθήσει  την φασιστερά τόσο χαμηλά στον ξεπεσμό όσον αφορά τα βασικά στοιχεία της ελληνικότητας, που είναι αδύναμο να αντιδράσει. Ο χορός με τους προδότες οδηγεί σε κατρακύλα και έτσι έχουν ξεχάσει τι εστί Έλληνας, τι υπηρετούν και τι προστατεύουν. Είναι χειρότεροι από συνένοχοι γιατί ξεπλένουν τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα της προδοσίας, εφόσον επικυρωθεί η ήδη επιζήμια, εθνοβόρα, κατάπτυστη «συμφωνία» των Πρεσπών που έφεραν οι προδότες Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμμένος, τότε σύμφωνα με το άρθρο 3§4 και το άρθρο 6, θα είναι πράγματι παράνομο να μιλάμε για αποκλειστική Μακεδονία εντός Ελλάδος. Οι προδότες θα μας πάρουν τις λέξεις Μακεδονία και Ελλάδα από το στόμα.

Εδώ και δεκαετίες όποιος πολεμούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης, ήταν πολύ απλά πολέμιος της κυβέρνησης. Σήμερα οποίος πολεμάει τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «φασίστας». Γι’ αυτό νομίζω πλέον όταν ακούς τη λέξη «φασίστας», πρώτα σκέφτεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα τα ορκ της χρυσής αυγής. Ο Στάλιν επικρατεί του Χίτλερ αλλά πραγματικός ηττημένος είναι ο Ελληνισμός.

Τέλος, είναι κατανοητό πως πλέον το κράτος, το κόμμα του και οι δομές του μισούν την Ελλάδα, τη δημοκρατία, το γαλάζιο, τα σύνορά μας που με αίμα διασφαλίσαμε και την αγάπη για την πατρίδα
Αλλά ευτυχώς υπάρχει κάτι το οποίο σας καίει: Οι εθνικές μας εορτές, όπως η 28η Οκτωβρίου που τα παιδιά τίμησαν, αποτελούν ύμνο στην ελευθερία και συνεπώς διαχρονική καταδίκη για τους απανταχού κομμουνιστές και φασίστες. 
Ας χαίρονται λοιπόν αυτοί που πρέπει να χαίρονται, και ας κρύβονται στα ιδεολογικά τους τάρταρα οι οπαδοί του σκοταδιού και της βίας. Οι προδότες στη θέση τους.

Αυτή είναι η ώρα των λύκων. Αυτή την ώρα οι ρόλοι είναι δύο και ο ρόλος των προβάτων δεν ταιριάζει σε Έλληνες.




83 σχόλια:

  1. Απλα. Κρεμαλα στους προδοτες της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι τα λάθη των πολιτικών απατεώνων, εξ αιτίας αυτών των ηλιθίων κινδυνεύει η χώρα να συρθεί σε πόλεμο και διαμελισμο απο παντού !!! Αυτοί οι σιχαμαίνοι Συριζαιοι το 3% γιατί οι άλλοι είναι των κλεφτών ΠΑΣΟΚ ων (ΠΑΣΟΚ ήμουν πολλά χρονια) !! Πρέπει να φύγουν πάση θυσία διότι αυτοί θα φέρουν και εμφύλιο !!! Να το θυμάστε αυτό! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το χέρι του αυτού που το έγραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα να γίνεται κατάληψη σχολείου για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ λόγους! Εξίσου σπάνιο να συμφωνήσω προσωπικά σε μία κατάληψη, αυτήν του Γέρακα. Εύγε στους νέους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταϋγέτη.

    Εἶμαι μεγάλη γιὰ νὰ κάνω ἐνεργητικὴ ἀντιστασι,ὅμως ἀποφάσισα νὰ ὑψώνω κάθε ἐθνικὴ ἑορτη ὄχι μόνο τὴν γαλανόλευκη,ὅπως κάνω τώρα, ἀλλὰ καὶ τὸν ἡλιο τῆς Βεργίνας·ἐπίσης μονιμως θὰ φορῶ,ἐκτὸς τοῦ σταυροῦ μου,καρφίτσα μὲ τὸν ἡλιο τῆς Βεργίνας ἐναλλάξ
    μὲ καρφίτσα φέρουσα την κεφαλὴ τοῦ Μεγαλέξανδρου,καὶ ἄς ἔρθουν νὰ μὲ κατηγορήσουν γιὰ ὁπαδὸ τοῦ φασισμοῦ.
    Ἡ χώρα τοῦ Ὁμήρου δὲν θὰ πεθάνη διότι τὸ θέλει ὁ Σόρος,καὶ τὸ ἐκτελεῖ τὸ Σύριζα.
    Ἡ Πατρίδα μας εἶναι Ἀπέθαντη.

    Κάνετα καὶ ἐσεῖς μὲ ὅποιν τρόπο μπορεῖτε ἀντιστασι ἐνεργητικὴ ἤ παθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα"υγετη αυτα που θελεις να πεις γραψτα ξεκαθαρα αυτα τα μα'ι'μουδιστικα δεν τα καταλαβαινουμε

      Διαγραφή
  6. Μονο μπραβο ..μπραβο...μπραβο...
    Ειναι τοσο βλακες ...μα τοσο πολυ βλακες..που δεν καταλαβαν ..(!!) Οτι καθε τι που κανουν ...πλεκει το σκοινι ...που θα κρεμαστουν !! Και δεν θαναι πλακιτσα αυτο....Δεν βρηκε πιο εξυπνο τροπο ο Θεος....απ το να βαλει τους ιδιους να το ..πλεξουν !!! Τοτε θα δουν το νοημα της λεξης που λενε αλλα αγνουν....τι σημαινει...."Προοδος "....Οταν τεντωσει το σκοινι ..θα ξεκινησει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το άρθρο του Αιμίλιου Σαλαζάρ σταχυολόγησα τις παρακάτω λέξεις και προτάσεις που χρησιμοποίησε ο αρθρογράφος στο άρθρο αυτό που αναρτήθηκε
    Κομματόσκυλο, προδότης,ανθέλληνας,κατάπτυστοι φασιστερά,Εμετικός σύλλογος διδασκόντων,,ξεφτίλισαν τον πασοκο συνδικαλιστή διευθυντή τους, κατάπτυστη συμφωνία,προδότες Τσίπρας- Κοτζιάς.
    Αν ο αρθρογράφος επιδίωκε να μιμηθούν οι σχολιαστές το λεξιλόγιο του, πέτυχε τις παρακάτω λέξεις από τους εξ(6) σχολιαστές
    Προδότες,ηλίθιοι σιχαμαίνοι, κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I will USE one more to the kind (Much worse could be used to describe our government) words Emilio used; coprolalomaniacs (coprolalomaneis).

      Διαγραφή
    2. Χρηστο δυο δουλειες σου ταιριαζουν παραμφερεις...λογιστης...και ιατροδικαστης..Αν ησουν στην αρχαια Αιγυπτο και λιθοξοος....Αν ησουν Σουμεριος ...ψηστης τουβλων...αν ησουν Μαγια...ιερεας σε θυσιες...αν ησουν σωματιδιο θαχες αρνητικο φορτιο...αν ησουν γυναικα θα επαιζες μπιριμπα...αν πηγαινες σε κηπο δεν θα φυτρωνε τιποτε...αν ησουν περιεργος θα κοιταζες τον καθρεφτη...κλπ.Το τι ακριβως σκεφτεσαι δεν το ξερω...αλλα δεν νομιζω οτι επιθυμει κανεις να μαθει..Οταν ο αξονικος τομογραφος σου δεν θαχει ρευμα τι θα κανεις ? Θα πληξεις σιγουρα...

      Διαγραφή
    3. Aλλη δουλειά κάνει.Καταδότης στην ΚΟΣΣΑ.

      Διαγραφή
    4. Δημήτρη Κ. είσαι υπέροχος με το χιούμορ σου.... αλλά ο Χρήστος δεν θέλει να καταλάβει.... φαίνεται να είναι καλό το μεροκάματο...

      Διαγραφή
    5. Την μερα την βλεπω ..τον καματο οχι.Αναστασια ..πατριωτακι ...βρεχει στον καμπο σημερα εε ?? Ιλ πλου..ιλ πλου μπερζερο...Ο Χρηστος εβαλε τους παπιρους των Μυστων λαοπλανων στην Κιβωτο...μπας και σωθουν στον καταλκυσμο...Ετσι θα ψυχαγωγηθουν και οι γενιες που θαρθουν...

      Διαγραφή
    6. Καλημέρα Δημήτρη! Το χωριό μου είναι στην ορεινή Αργιθέα ν. Καρδίτσας και όπως μαθαίνω ψιλοβρέχει τώρα... Το να λές την γνώμη σου με χιούμορ χωρίς να λιγοστεύει το "ειδικό βάρος" αυτής είναι χάρισμα από τον Θεό κι εσύ το έχεις.

      Διαγραφή
    7. Τσιαο Αναστασια....εχω εναν φιλο επ εκει...Κρατιεσαι ?? Ειναι γιος...παπα !!! Λαμπρος τ ονομα !! Εγω ειμαι πιο..κεντρο...Φρουριο ! Λαρισα θα πει φρουριο...( μητρος τε.και πατρος τε...και..απαντων των προγονων...απ το Σιτυ ...ολοι ).....Πραγματι ψιλοβρεχει...αφου να φανταστεις βγηκα ...και ψιλοβραχικα ..!! Ισως ..ψιλοστεγνωσω υστερα..Απο βαρος δεν εχω. Ελαφροπετρα ειμαι πληρως....Τα δε ..χαρισματα του Θεου...δεν λεω..δωρο ειναι..τι να πεις ?? Ενταξει...μαζεψαν στο πλυσιμο...αλλα δωρο ηταν...οχι αχαριστιες....ψιλοδωρο οπως θαλεγες....

      Διαγραφή
  8. Στο τέλος του άρθρου του ο Αιμίλιος Σαλαζάρ γράφει.
    «Οι εθνικές μας εορτές όπως η 28η Οκτωβρίου που τα παιδιά τίμησαν, αποτελούν ύμνο για την ελευθερία και συνεπώς διαχρονική καταδίκη για τους απανταχού κομμουνιστές και φασίστες».
    Επιθυμώ εδώ να υπενθυμίσω ότι αυτοί που συντάχθηκαν με τους κατακτητές και πολέμησαν ως συμπλήρωμα των κατοχικών στρατευμάτων τις δυνάμεις της εθνικής αντίστασης δεν απέκρυψαν τις φασιστικές - ναζιστικές απόψεις τους.Συνεπώς η παραπάνω φράση του αρθρογράφου όσον αφορά αυτή τους φασίστες που αναφέρει με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
    Στην ίδια πρόταση ο αρθρογράφος αναφέρει και τους κομμουνιστές, και εμφανώς ξεχνά ή αγνοεί ή συκοφαντεί τις δεκάδες χιλιάδες κομμουνιστές που πολέμησαν για την ελευθερία μέσα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ.49000 ήταν οι μαχητές του ΕΛΑΣ και πάνω από 900 οι αξιωματικοί του τακτικού Ελληνικού στρατού, που επέφεραν ιδιαίτερα μεγάλες απώλειες στα κατοχικά στρατεύματα. Σημαντικό ποσοστό από αυτούς ήταν κομμουνιστές.
    Συνιστά ύβρι να ισχυρίζεται κανείς ότι η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ύμνο στην ελευθερία και διαχρονική καταδίκη για τους κομμουνιστές που πολέμησαν τον κατακτητή για την ελευθερία της χώρας.
    Ο διαστρευλωτής της ιστορίας αρθρογράφος αν αγνοεί τα ιστορικά δεδομένα ας ανατρέξει στην Ιστορία του Ελληνικού έθνους (βραβείο Ακαδημίας Αθηνών) και συγκεκριμένα στον τόμο 36, σελίδες 7-71.
    Υπενθυμίζω στον αρθρογράφο- διαστρεβλωτή της ιστορίας ότι το 1940 με την έναρξη της επίθεσης των ιταλικών στρατευμάτων οι 200 κομμουνιστές κρατούμενοι στην Ακροναυπλία (επειδή ήταν κομμουνιστές) ζήτησαν από το κράτος να τους στείλει με τον Ελληνικό στρατό στα σύνορα για να πολεμήσουν και αυτοί μέσα από τις τάξεις του ελληνικού στρατού για την ελευθερία της πατρίδας.
    ΥΓ. 1)Τα ιστορικά γεγονότα και τα εθνικά θέματα αν τα εξετάζεις με φιλοκομμουνιστική ή αντικομμουνιστική εμμονή δεν θα είσαι αντικειμενικός όπως δεν είναι ο αρθρογράφος του άρθρου αυτού που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κάποιος ως εθνοκάπηλο.
    2) Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους που αναφέρω δεν έχει καμιά σχέση με τον κομμουνισμό. Εξ άλλου διακινήθηκε από την εφημερίδα Παραπολιτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα σε πω ανιστόρητο και άσχετο θα σε πω προβοκάτορα και προπαγανδιστη ευτυχώς όμως πλέον οι νέοι άνθρωποι έχουν μάθει τι ψεύτες και απατεώνες είστε δυστυχώς από πρώτο χέρι αλλά αυτό χρειαζόταν για να ψάχτουν και να καταλάβουν. Μερικες ερωτήσεις αν μπορείς να τις απαντήσεις για να δούμε ποιος συνεργάστηκε με κατακτητές

      Από που βρήκε βαρύ οπλισμό το ελας;

      Με ποιους συνεργάστηκε το ελας στη Μακεδονία και Θράκη;

      Γιατί όποιος αριστερός έφερε αντιρρήσεις στην εθνοπροδοτικη στάση του ελας απέναντι σε γερμανούς Ιταλούς και Βουλγάρους παραδίδονταν στον κατακτητή από την ηγεσία του ελας;

      Γιατί ο Βελουχιώτης καθυστέρησε την επιχείρηση στον Γοργοποτάμο;

      Γιατί το ΚΚΕ έλεγε να μην αντισταθεί η χώρα στους Ιταλούς;

      Η μοναδική παράταξη που επίσημα συνεργάστηκε με τον εχθρό, γιατί κατσαπλιαδες και δοσίλογους θα βρεις σε όλες τις αποχρώσεις, και συνεργάστηκε με όλους τους κατακτητές και τους γερμανούς και τους Ιταλούς και τους Βουλγάρους ήταν το ελας. Για αυτό και μετά το δσε ήταν το ένα τέταρτο του μεγέθους τους εάμ γιατί ο κόσμος κατάλαβε τι αλήτες και προδότες ήταν οι κομμουνιστοαυμμοριτες. Επομένως λοιπόν μην καπηλευεσαι τους αγώνες των δημοκρατικών πολιτών οι δημοκρατικοί πολίτες αγωνίστηκαν εναντίον σας . Αν πάμε πιο πίσω δε αν ας πούμε πάμε στον Βενιζέλο τότε άστα να πάνε....Αν υπήρχε Βενιζέλος σήμερα η χρυσή Αυγή θα ήταν μπροστά του φιλοκομμουνιστες για αυτό στην τρύπα σου εκεί που ανήκεις απολίθωμα της ιστορίας που θα μας πεις για Ελλάδα και για αγώνες ανεξαρτησίας. Ήσασταν και είσαστε δύναμη κατοχής γκαουλαιτερ

      Διαγραφή
    2. kanenas ...... δώσε μαθήματα !! Αν και ο Χρήστος δεν αποδέχεται οτι είναι άρρωστος γι αυτό δεν βλέπω θεραπεία !!!!

      Διαγραφή
    3. Χρηστο δεν ηταν κομμουνιστες οσοι λες τοτε.Δεν ειχαν ανοιξει βιβλιο.Δεν ειχαν ιδεα τι ειναι αυτο.Συνθηματα ωρσια ακουγαν χωρις γνωση και κριση.Πως μπορει νασαι κατι που δεν ξερεις ? Αν ειναι ετσι τοτε μπορει νασαι οτιδηποτε ..ακομη και φωκια.Ο πατερας μου ηταν σε ολα μεσα.Δεν ειχε ιδεα τι και πως.Το παραδεχτηκε υστερα..Το ιδιο και οι γυρω του.Κι σν λεγοταν αυτο βουδισμος με ωραια λογια ..θαταν ..βουδιστης.Το ιδιο κσι οι αλλοι ...οι κατιταλιστες τοτε.Ανιδεοι ηταν .Επισης δεν ειχαν ανοιξει βιβλιο.Ολοι ...νομιζαν κατι...Οι σρχηγοι ηξεραν ...Τα εκατερωθεν...πονηροσκυλα..που εβαλαν αδελφια αντιμετωπα.....

      Διαγραφή
    4. Δημήτρης Κ. (8/11/2018 5.42 ΠΜ)
      Τα χρόνια εκείνα οι καθοδηγητές του ΚΚΕ ήταν πάρα πολλοί.Ακόμα και μέσα από τα κελιά της Ακροναυπλίας έκαναν την καθοδήγηση.Δεκάδες διανοούμενοι της εποχής ήταν κομμουνιστές΄.

      Ο πατέρας σου μπορεί να ήταν από αυτούς που συντάχθηκαν με τον ΕΛΑΣ.
      Εγώ γράφω αν πρόσεξες ότι σημαντικό ποσοστό του ΕΛΑΣ ήταν κομμουνιστές.
      Αμφισβητεί κανείς ότι ο ΕΛΑΣ ήταν η κύρια εθνική αντιστασιακή οργάνωση με πάρα πολλούς μαχητές;
      Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια ας ανατρέξει στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους τόμος 36 σελίδες 7-71
      Εχω και εγώ προγόνους που δεν ήταν κομμουνιστές αλλά εντάχθηκαν και πολέμησαν τον κατακτητή από τις τάξεις του ΕΛΑΣ

      Διαγραφή
    5. kanenas (7/11/18 9.12 mm)
      Αντί να βρίζεις όπως κάνουν οι γνήσιοι φασίστες, διάβασε αυτά που γράφω, και στην συνέχεια απάντησε σε αυτά που γράφω. Ε νοείται ότι σέβεσαι την ιστορία που δεν παραγράφεται από κανένα φασίστα, όπότε αυτά που θα γράψεις θα βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα , και σε έγκυρες ιστορικές πηγές.

      Διαγραφή
    6. Δημήτρης Κ (7/11/19 9.Ο7 ΜΜ)
      Εγώ έγραψα κάποιες λέξεις και κάποιες φράσεις ενδεικτικά από αυτές που χρησιμοποίησε αυτός ο Σαλαζάρ, καθώς και κάποιες λέξεις που χρησιμοποίησαν 6 σχολιαστές, χωρίς να σχολιάσω το ποιόν των λέξεων και φράσεων.
      Πού εντοπίζεις το κακό και χυδαιολογείς εις βάρος μου;
      Γιατί δεν χυδαιολογείς και εις βάρος του Σαλαζάρ που έχει και τα.... πνευματικά δικαιώματα των λέξεων και φράσεων του;
      Μήπως έχεις ενστερνισθεί την ιδεολογία που απαγορεύει τον λόγο σε αυτούς που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσένα;

      Διαγραφή
    7. Καθε αλλο....πες...οτι θελεις.Αλλα δεν βλεπεις τι κανεις ? Δεν σωζεις τιποτε.Διαιωνιζεις τον χαλασμο.
      Αυτο με ..τους καθοδηγητες...θεε μου...ωστε ηθελαν καθοδηγηση οι σνθρωποι εε ?? Απ συτους ...που ξερουν.....Εμενα αν ελθεις πχ.εσυ να με ..καθοδηγησεις...δεν ξερεις οτι δεν σε εχω αναγκη ?? Δεν μπορεις να γινεις ..αναγκαιος..θα οδηγηθω μονος.Οπου και ναναι αυτο...Δεν υπαρχει περιπτωση να μου δωσεις ..οδηγιες !! Αρα...λεμε το ιδιο !! Ηταν αγραμματοι...( δεν ειναι μομφη..ειναι γεγονος)...δεν ειχαν ανοιξει βιβλιο ..εκατερωθεν...νομιζαν οτι νομιζαν..απ τα λογια των πονηρων καθοδηγητων....και ειδες που κατεληξαν τα ..αδελφια..Αν ηταν δυνατον ..αν....εγω θα κρεμουσα αναποδα ολους τους καθοδηγητες εκατερωθεν....Δεν θα γλυτωνε κανεις.!

      Διαγραφή
    8. ΔημήτρηςΚ. (9/11/18 6.41 πμ)
      1)Η αναφορά μου στους στους καθοδηγητές του κκε έγινε για να αποδείξω με στοιχεία ότι το κκε είχε πολλά στελέχη τα χρόνια εκείνα , και μάλιστα στελέχη που γνώριζαν καλά τα σχετικά με την ιδεολογία του κκε. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται και ερευνούν αυτά τα ζητήματα είτε είναι είτε δεν είναι κομμουνιστές.
      Αυτή η αναφορά όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να εξάγει το συμπέρασμα για την δική πολιτική τοποθέτηση
      2) Από αυτά που έγραψα πουθενά δεν βρίσκεις κάτι που να σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι επικροτώ την πρακτική της κομματικής καθοδήγησης. Πολύ περισσότερο είναι αδιανόητο να εκλαμβάνεις το γραπτό μου ως προσπάθεια να «καθοδηγήσω πολιτικά» εσένα.
      3) Οι καθοδηγούμενοι από το κκε στα χρόνια εκείνα δεν σημαίνει ότι ήταν αγράμματοι, αδαείς,κλπ.Οι καθοδηγούμενοι ήταν άνθρωποι μέλη του κκε που έγιναν μέλη μιας και είχαν ιδεολογική συμπόρευση με το κκε.Αρα δεν ήταν «αγράμματοι » πολιτικά. Την λογική της καθοδήγησης θα την καταλάβεις καλύτερα αν συσχετίσεις την καθοδήγηση με την βασική αρχή που έχε η τρίτη διεθνής δηλαδή τον «δημοκρατικό συγκεντρωτισμό»
      4)Τέλος μιας και έγραψες για αγράμματους δράττομαι την ευκαιρία και σου προτείνω να ψάξεις για αγράμματους (πολιτικά, μορφωτικά κλπ) σε μια κοινωνική ομάδα που υπήρχε στο παρελθόν και εξακολουθεί να υπάρχει και τώρα. Είναι το λούμπεν προλεταριάτο. Εξυπακούεται ότι δεν το εκλαμβάνεις ως καθοδήγηση καθότι και εγώ δεν αποσκοπώ σε κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    9. Δεν αναγνωριζω το λεξιλογιο του Μαρξ ..δεν με ενδιαφερει ..οτι κι αν ειπε.Ειναι ξενο εντελως κι αδιαφορο.Μην το χρησιμοποιεις σαν γνωση.Αν μπορεις πες ελληνικα το .λουμπεν τι...οτι.Ουτε το προλεταριατο....δεν κατανοω τι λες.Το τουγκεν μαντολατο εσυ το ξερεις ? Οχι....Πως να εχω την απαιτηση να το ξερεις ? Δεν την εχω.

      Διαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΛΙ SAVΆS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο συνέλληνες. Αυτή είναι νεολαία, μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί διαμαρτύρεστε?
    Πρέπει να καταλάβετε ότι όλοι πρέπει να τιμούμε τους προγόνους μας.
    Αυτών που οι πρόγονοι ήταν κατσαπλίαδες έχουν και αυτοί δικαίωμα να τους τιμάνε όπως νομίζουν.
    Δηλαδή, τιμή τους και καμάρι τους οι αντεθνικές τους ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξύλο που θέλουν οι αριστερόστροφοι φασίστες "καθηγητές" του κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμάς Αιτωλός Μετανοείτε κλπ κλπ(7/11/18 11 ΠΜ.
      Χάιλ Χίτλερ

      Διαγραφή
    2. πώς το λέτε εσείς οι αριστερόστροφοι???
      Α ναι «βία στην βία της εξουσίας» -
      Οι ιδέες πρέπει να εφαρμόζονται σε όλες τις περιπτώσεις – αλλιώς τι στο καλό ‘ιδέες’ θα ήταν?

      Διαγραφή
  13. @ Χρήστο -- Λές:
    "200 κομμουνιστές κρατούμενοι στην Ακροναυπλία (επειδή ήταν κομμουνιστές) ζήτησαν από το κράτος να τους στείλει με τον Ελληνικό στρατό στα σύνορα για να πολεμήσουν και αυτοί"

    Οι ταλαίπωροί 200 του ΚΚΕ ήταν μάλλον ανενημέρωτοι..
    Μάλλον την πάτησαν και αυτοί όπως και ο άλλος φυλακισμένος ο Ζαχαρίαδης με της επιστολές του…. ΧαΧα

    Εκεί στην φυλακή λοιπόν δεν διάβασαν την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ προκήρυξη του ‘τιμημένου’ ΚΚΕ που έλεγε σταράτα και αντρίκια:
    «Αφήστε τα όπλα. Τι θέλουμε εμείς στην Αλβανία»

    Ηταν τότε που ο 'τιμημένο' ήθελε να στρώσουμε χαλί στους κατακτητές.

    Οι παλιές καλές εποχές του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμας ο Αιτωλός μετανοείτε κλπ κλπ(7/11/18 11.0 πμ)
      Για λόγους αξιπρέπιας αρνούμαι να σε απαντήσω. Όταν και αν αποφασίσεις να σοβαρευτείς τότε ίσως αλλάξω γνώμη,
      Για την ώρα προσπάθησε να ξεχάσεις προσωρινά το φασιστιλίκι που σε έχουν ποτίσει , και πιθανώς να μάθεις λίγο ιστορία.

      Διαγραφή
    2. @ Χρήστος
      Πού είναι το 'φασιστιλίκη'? εγώ μιλώ με στοιχεία ενώ εσύ σαν καλός κομουνιστής βρίζεις όπως ταιριάζει στο επίπεδό σου.
      Συγνώμη αν τα στοιχεία που επικαλούμαι σε βρίζουν και ξεφτιλίζουν εσάς τους κουμουνιστές αλλά δεν το κάνω εγώ φίλε μου.
      Μήν το παίρνεις προσωπικά εναντίον μου και με βρίζεις. Βαλτα καλύτερα με την ιστορία και της προδοσίες του αμίμητου ξενοκίνητου ΚΚΕ. Η ιστορία του ΚΚΕ είναι το φασιστιλίκη όχι εγώ.

      Μία που γράφεις στον ινφογνώμονα σημαίνει ότι έχεις τον ινφογνώμονα σε κάποια υπόληψη. Εδώ λοιπόν ελάχιστα από τα στοιχεία που έδωσε ο ινφογνώμων για την φάρα σου.
      Θαύμασε το πρωτοσέλιδα ριζοσπάστη!!!

      http://infognomonpolitics.blogspot.com/2017/12/blog-post_303.html


      https://www.902.gr/eidisi/politiki/125315/hairetistirio-minyma-apo-kommoynistiko-komma-alvanias

      Επίσης, μπορώ να βρίζω καλύτερα από εσένα γι' αυτό ...
      Καλή ανάγνωση σταλινο-ΛΑΚΕ

      Διαγραφή
    3. @Χρήστος --- Εδώ οι καλοί προδότες...

      https://xalarakafe.blogspot.com/2017/10/blog-post_428.html

      ΥΓ: συγνώμη για την έκφραση αλλά είναι η πιικρή αλήθεια ...

      Διαγραφή
    4. Κοσμάς Ο Αιτωλός κλπ κλπ μετανοείτε (8/11/18 8,55μμ και 10.10 μμ) ότι και να πεις απάντηση από εμένα δεν θα βρεις, για λόγους αξιοπρέπειας

      Διαγραφή
  14. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΥΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΜΟ??? ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ή ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. These are the ideals Christo is defending. Read the message written on the wall of the school in Geraka:
    "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ», «ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», «ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», «ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΕΘΝΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» και «ΠΑΝΤΑ ANTIFA».
    Christo do you feel offended, outraged or only articles in Infognomon bother you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tsipras is not only dreaming of a new civil war, but it seems is using methods Long forgotten. Like a Neo Ottoman he is introducing a taxation system targetting the Orthodox population of Greece.
    What our enemies will do with a Greece where the majority of the population will not identify itself as Orthodox is Up to discussions.

    https://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/725672_pisteyeis-stin-orthodoxia-plirone-erhetai-hristianosimo-meta-deal-tsipra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πολιτικοι απόγονοι αυτών που συνεργάστηκαν με του Γερμανούς ναζιστες, κάνουν "κριτική" στους πολιτικους απογόνους αυτών που αντιστάθηκαν στους ναζιστές... λογικό το βρίσκω....πάντα έτσι ήταν. Μπράβο Χρίστο, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα (7:41)
    Αν δεν ήταν οι σοβιετικοι κομμουνιστές οι παραπανω πατριώτες" θα ζουσαν σήμερα στην βόρεια Αφρική. Σύμφωνα με τα λόγια του Κομνηνού Πυρομάγλου (υπαρχηγού του ΕΔΕΣ) οι Γερμανοί ναζιστες είχαν σχέδια να μεταφέρουν μαζικά ελληνικό πληθυσμό στην βόρεια Αφρικη, αν επικρατούσαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που ήθελαν για πολωνούς και αλλους από την ανατολική Ευρώπη προς Σιβηρία. Άρα οι "παραπάνω πατριώτες" ας αρχίσουν με ένα κεράκι αναμμένο στην μνήμη του Ιωσήφ Στάλιν και του κόκκινου στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσωρτσιλ στα απομνημονευματα του ελεγε οτι ο Χιτλερ ειχε σκοπο να μεταφερει τον ελληνικο πληθυσμο στην Μεση Ανατολη..οκ καποιοι μπορει να μην θεωρησουν σοβαρο τον Πυρομανογλου..Αλλα τον Ουινστον????

      Διαγραφή
    2. Desk ξέφυγε από τα "τσιτάτα" τού ΚΚΕ (σε όλες τις εκδοχές του) και μην συκοφαντείς όσους βλέπουν (έστω και εκ των υστέρων) τον προδοτικό ρόλο τού κόμματος αυτού... Προδοτικό κυρίως στα ανώτερα κλιμάκιά του ....

      Διαγραφή
  18. Εσυ οργισμενε αρθρογραφε που ησουν οταν κατακλεβανε την χωρα , οταν μαλθακοποιουσαν τους Νεοέλληνες ,οταν ανοιγαν τις πορτες διαπλατα στους λαθροεποικους- κι λευκους και εγχρωμους, ειναι παλια η ιστορια αυτη ..οταν ..οταν...προετοιμαζοντας την ελευση των σημερινων πρακτορισκων? Ελπιζω η τοτε αφωνια σου να μην ωφειλοταν στο Παγκαλειο μπουκωμα του ''μαζι του φαγαμε''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς το ξέρεις ότι ήταν άφωνος ή ότι απλώς δεν ήταν παιδάκι; Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε λίγο. Η φωνή επίσης για το ένα ακούγεται δεν εξαρτάται πάντοτε από αυτόν που την βγάζει

      Διαγραφή
    2. Παιδακι? Εσενα σου χρειαζεται εστω και λιγη σοβαροτητα..η πατριδα βιαστηκε και βιαζεται διαρκως..και ολοι εσεις οι κομματικοι δεν μπορειτε να σταθειτε απεναντι σε καποιον που ειναι εκτος του ''παιχνιδιου'' σας γιατι πολλοι απλα δε χρωσταει σε κανεναν..οσο καταρτισμενοι και να ειστε... εχετε συμμετασχει ενεργα στην καταληστευση του τοπου και τωρα σας περισσευουν οι κραυγες

      Διαγραφή
    3. Εναν κυριο που ειχε παλια ενα μεγαλο εμπορικο καταστημα " Στανταρ Αλιμπερτης " τι τον ειχατε ? Εχετε σχεση η συνωνυμια απλη ? Συγνωμη που ρωτω...μου φανηκε οικειο καπως.

      Διαγραφή
  19. Πόσο ωραία και πόσο ώριμα μιλάει αυτό το παιδί στο βίντεο.. Ευτυχώς αρχίζει να πέφτει η κουκούλα της «προοδευτικότητας» και αποκαλύπτεται ο αριστερόστροφος φασισμός..
    Η Αριστερά ηρωοποιήθηκε στην Ελλάδα μέσα από τις εξορίες και τα βασανιστήρια της χούντας, και «εξαγνισμένη» καθώς ήταν, μετά τη μεταπολίτευση απλώθηκε παντού στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία, στην κοινωνία, στις τέχνες.. έγινε το συνώνυμο του ανθρωπισμού και της δικαιοσύνης.. Αλλά όλα κάποτε αποκαλύπτονται.
    Σεβόμαστε κάποιους ανθρώπους που παρ΄ότι υπήρξαν αριστεροί κατάλαβαν με τι έχουμε να κάνουμε και δεν δίστασαν να το πουν..Όπως ο Μ.Θεοδωράκης:
    «Μας κυβερνούν μειοψηφίες που καταστρέφουν τη χώρα μας οχυρωμένοι πίσω από εκλογικές αλχημείες…Περιφρονώ και μάχομαι το Φασισμό σε όλες του τις μορφές και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή του: Την αριστερόστροφη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, πράγματι αρχίζει να πέφτει η κουκούλα τής "προοδευτικότητας" .... ευτυχώς...

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Αναστασία μου.. Από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο θυμάμαι τι κλάμα κάναμε στις γιορτές του Πολυτεχνείου με το «αδέρφια μας στρατιώτες..» και τα τραγούδια του Θεοδωράκη, θυμάμαι τους φιλόλογους στο Λύκειο που μας ερμήνευαν μέσα από τα ιδεοληπτικά γυαλιά τους το Σεφέρη και το Ρίτσο, όπως και τις αναφορές στις διώξεις των κομμουνιστών, θυμάμαι την απαξίωση και την περιφρόνηση απέναντι σε οτιδήποτε είχε σχέση με Θεό, όπως θυμάμαι ότι ήταν σχεδόν ντροπή να κάνεις τον σταυρό σου ή να αναφερθείς σε Θεό...
      Η Αριστερά μπορεί να νικήθηκε στον Εμφύλιο, αλλά κυριάρχησε αργότερα ιδεολογικά κατά κράτος και καπηλεύτηκε τα πάντα ακόμα και τα τραγικά γεγονότα του Πολυτεχνείου, και διείσδυσε παντού..
      Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανήκει στη λεγόμενη πορτοκαλί Ευρωαριστερά της πολιτικής ορθότητας, που θεωρείται εκφυλισμένη, αλλά με όσα κάνει αποκαλύπτει σε όλο της το βάθος την αριστερή ρίζα του ΜΙΣΟΥΣ, απέναντι σε όσα με λύσσα προσπαθεί να κατεδαφίσει.. Αποκαλύπτονται μέσα από όσα κάνουν.. Ουδέν κακόν αμιγές καλού..

      Διαγραφή
  20. Αυτο το σαχλο παραμυθι φασισμος ..κομμουνισμος παραγινε.Δεν νομιζετε ?? Και τι μας ενδιαφερει εμας τους Ελληνες ?? Λεπρα και τα δυο ειναι.Εφυγε η νοσος παει....Τωρα εχουμε αλλα.Τον ηθικο ξεπεσμο μας ...Αυτο ναι...μας ενδιαφερει ! Εμενα τι με ενδιαφερει αν ειναι μπλε η κοκκινο το φιασκο ?? Δεν ειναι ξεπεσμος ?? Αφηστε τον τοιχο γκρεμισμενο και μαλωστε με τα πινελα στο χερι ...τι χρωμα θα τον βαψετε !!! Ουτε ο ...Γκουφη ...ουτε...το τριο Στουτζες....ουτε ο Σαρλω ....ουτε ο Ρατανπλαν.....ουτε ο βεζυρης Ισνογκουντ ....ουτε τα ιγκουανα στην Ν .Ζηλανδια ειναι τοσο ανοητα....Βρε Ελληνες συνελθετε....δεν βλεπετε οτι...τρακαραμε ?? Ριξε Θεε μου ..κεραμιδια...κι οχι τα μαυρα φιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή : ο ηθικός ξεπεσμός μας οφείλεται για την κατάσταση μας.....
      Ωραία το πας...με άλλα λόγια ότι λέει και ο Πάγκαλος : μαζί τα φαγαμε.Ολοι μαζί φταιμε.Αρα δίνεις δίκιο στον Πάγκαλο. Όταν η ελίτ ή το κεφάλαιο της χώρας, (πέστο όπως θες), θέλει να περάσει αντιλαϊκά μέτρα διότι δεν έχει άλλη επιλογή στον διεθνη καταμερισμό παραγωγής και εργασίας πάρα μονο την "εσωτερική υποτίμηση" τότε τον λόγο έχει η μεθοδος του αυτομαστιγώματος και δημιουργίας ενοχής σε εθνική κλιμακα....ως Ελληνες φταίμε μαζί, ως ελίτ και εργαζομενοι επίσης. Σιγοντάρεις σε αυτό και θες και να συνελθουμε κιόλας.....Σορρυ δεν είμαστε όλοι οι ελληνες το ιδιο. Αν μπορείς να το καταλάβεις καλώς, αν όχι τότε μένει να τραγουδάς "το δίχτυ" για παρηγοριά αν δεν γίνεις στο τέλος θρεφτάρι της ΧΑ...με το συμπάθειο

      Διαγραφή
    2. Desk

      Άλλα αντί άλλων οι κραυγές των παπαγάλων!
      Αυτό είπε ο Δημήτρης Κ; Αυτό εσύ κατάλαβες;
      Αν ναι, τότε έχεις πρόβλημα αντίληψης αγαπητέ!

      Διαγραφή
    3. Και συ το ίδιο....
      Εθνικός ξεπεσμός τι περιμένεις!

      Διαγραφή
    4. Desk

      Από τύπους σαν εσένα, μόνο χειρότερα....

      Διαγραφή
    5. Γερολυμάτο, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ψήφιζες χρονια; Η Σοφία σου με κατασπαράζει....τόσο καλύτερα από μενα....που δεν τους ψήφισα ποτέ... άντε περαστικά!

      Διαγραφή
    6. Η προταση η πρωτη στο πρωτο σχολιο σου ειναι ασυντακτη...λαθος.Αλλα καταλαβα τι λες...

      Διαγραφή
  21. Η αριστερά δεν έχει πολιτική αλλά εκτελεί ένα-ένα τα βήματα σαν ρομπότ προς την δικτατορία του προλεταριάτου: 1. διάβρωση θεσμών, 2. αποσταθεροποίηση, 3. κρίση, 4. Κανονικοποίηση(δικτατορία). Πηγή Yuri Bezmenov.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χειρότερο πέρασε από την χώρα γιατί δεν είναι κόμμα αλλά μια ομπρέλα που περιλαμβάνει όλες τις αριστερές οργανώσεις και τους αναρχικούς.
    Τώρα αποσταθεροποιεί την χώρα βάζοντας δικούς του ανθρώπους παντού ώστε στην επόμενη κυβέρνηση να παραλύσει το κράτος. Οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν αποβολή στους μαθητές.
    Επίτηδες οξύνει τα πράγματα με την Τουρκία. Το Barbaros νόμιμα κάνει έρευνες γιατί δεν ανακηρύξαμε ΑΟΖ και 12 μίλια και η Κύπρος δεν όρισε ΑΟΖ με την Τουρκία. Αλλά ο στρατός πρέπει να είναι απασχολημένος τα επόμενα χρόνια ώστε να πετύχει το πραξικόπημα και η αριστερή δικτατορία. Τα εξάρχεια είναι κοντά στη βουλή.
    Ακόμα και τον Τσίπρα είναι έτοιμοι να δολοφονήσουν οι αριστεροί για να πετύχουν τον στόχο, θα πουν ότι το έκανε η ΝΔ, μπορεί και οι Ρώσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντεσκ...μην σπουδασεις μαθηματικα η φυσικη...Οι αλληλουχιες που αυθαιρετα εβαλες...κι εβγαλες και ...πορισμα (!!)...σατανικα ταιριαστο με τις ιδεες σου...ειναι κατω απο την βαση....πολυ..σχεδον ..μηδεν..Βρηκες μια ομοιοτητα με κατι ασχετο....στα δεκα δις διαφορες.. και τοκανες θεωρημα...Ειναι παιδαριωδες...Το μηλο ειναι στρογγυλο.....το ροδακινο το ιδιο....αρα ιδια ειναι....Ουτε νηπιαγωγειο....πιο πισω..Νασαι καλα....σχεδον ..με βρηκες και......Φασιστα !!! Ακομη ...πιο πισω...σπερματοζωαριο ισως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πνευματοκρατία και στα αλληγορικά φληναφήματα είσαι εκπαιδευμενος καλα. Ψάξε να βρεις την "νέα νόσο" του "ηθικού ξεπεσμού" του έθνους. Και πριν ανακαλύψεις για πολλοστή φορά τους κομμουνιστές ως αιτία του κακού, κοίτα πρωτα στον καθρέφτη αστροπελέκι της λογικής.... έχεις ελπίδα να καταλάβεις ότι το μήλο με το ρoδάκινο είναι ίδια (ακόμη κι αν έχουν διαφορετική γεύση), οπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ διότι είναι φρουτα, σαν αυτά που ψήφιζες χρόνια τώρα και ξαφνικά... ανακάλυψες τον ξεπεσμο.

      Διαγραφή
    2. Τελος παντων σπουδασε οτι θελεις.Υπεθυνοι οι ..καθηγητες...Φρουτο εε...? Σιγουρα...οπωροκηπευτικο ομως..
      .Καλες σπουδες...

      Διαγραφή
    3. Αρχιεπιστήμονα της μεγάλης των φρούτων σχολής, Καλή επιτυχία στην αναζήτηση των αιτιών του ηθικού ξεπεσμού του έθνους....

      Διαγραφή
  23. Η Ελληνική μυθική αριστερά και ο διεθνιστικός κομμουνισμός, μια ιστορία...
    Το 1991 ή 1992 κατά την διάρκεια πυρκαιάς στο νησί Ικαρία κάηκαν 11 άνθρωποι.
    Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί τα γράφω αυτά.
    Μήπως για να τα συγκρίνω με την περιφερειάρχη Δούρου; Βεβαίως και όχι.
    Αναφέρω το γεγονός διότι μεταξύ των νεκρών, ήταν και ένας που είχε "σκοτωθεί" στο πολυτεχνείο το 1974.
    Αυτά διότι βλέπω αποπροσανατολισμό στα σχόλια, ιδία από το έμμισθο τρολ...
    Στρέψτε τα βλέμματα και την σκέψη σας στην Κύπρο, στην Βόρειο ΄Ηπειρο, στο Μοναστήρι στα Σκόπια, οπουδήποτε γής υπάρχει ΄Ελληνας και επαγρυπνείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος (8/11/18 6.32 μμ)
      Παραβλέπω αυτά που γράφεις στις πρώτες σειρές και σε ρωτώ για όσα λίγα και ουσιώδη αναφέρεις στις δυο τελευταίες σειρές.
      Τι προτείνεις να γίνει;
      Πως μπορεί να γίνει;
      Από ποιόν;

      Διαγραφή
    2. Εσύ αγαπητέ καλύτερα να πάρεις να μελετήσεις μερικές από τις "ολομέλειες".
      Θα σου πρότεινα την 3η και την 5η...
      Μετά συζητάμε αν επιμένεις για τα ουσιώδη.

      Διαγραφή
    3. Δημήτριος (9/11.2018 2.05 πμ)
      Δεν έχω καμιά ανάγκη να μελετήσω αυτά που γράφεις΄
      Μήπως όμως θα προτιμούσες να «μελετήσω » το έργο «ο αγών μου» που γράφτηκε στη δεκαετία του 1930;
      Για να κάνουμε ουσιώδη συζήτηση θα πρέπει να απαντήσεις γιατί δεν είναι ουσιώδη αυτά που σου γράφω.
      Για να κάνουμε ουσιώδη συζήτηση θα πρέπει να αναφερθούμε στα ουσιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία σήμερα όπως και η διεθνής κοινωνία.Αυτά τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη είναι η επανεμφάνιση του φασισμού μέσω της ακροδεξιάς.
      Εσύ όμως όπως και αρκετοί ομοϊδεάτες ασχολείσαι με τον αντικομμουνισμό σε μια εποχή που ο κομμουνισμός έχει από μόνος του καταργηθεί.Γιατί γίνεται αυτό;
      Πολύ απλά. Τα επιχειρήματα υπέρ της ακροδεξιάς και του φασισμού δεν πείθουν γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Απομένει στους υμνητές της ακροδεξιάς και του φασισμού ο πολιτικός ετεροπροσδιορισμός δηλαδή η προβολή του αντικομμουνισμού. Ετσι μέσω του αντικομμουνισμού γίνεται η ακροδεξιά- φασιστική προπαγάνδα. Να σου όμως που οι Έλληνες δεν έζησαν το κομμουνιστικό σύστημα και αδιαφορούν για τον αντικομμουνισμό σας που μας είναι και αδιάφορος γιατί το κομμουνιστικό πρότυπο που γνώρισε ο κόσμος σήμερα δεν υπάρχει.
      Το μόνο που απομένει στους ακροδεξιούς και στους φασίστες είναι η ξεκάθαρη και άμεση προβολή των φασιστικών και ακροδεξιών θέσεων.

      Διαγραφή
    4. Εναλλακτικά μπορείς να μελετήσεις και τα παρακάτω:
      α. Σε ποιά χώρα της δύσεως θα πήγαιναν για "πιάτσα" οι Ελληνίδες αν είχε επικρατήσει και στην Ελλάδα ο (αν)υπαρκτός.
      β. Που έπαιζε ποδόσφαιρο όταν ήταν πιτσιρικάς ο Τζουγκασβίλι. (Ο πατερούλης)...
      γ. Πόσα πηγάδια είναι γεμάτα από πτώματα κομμουνιστών στο Μπούλκες, στην Τασκένδη, στο Σουργκούτ κ.α.
      δ. Γιατί 13 από τους 14 γ.γ. του "τιμημένου" αποπέμφθηκαν ως οπορτουνιστές, ρεβιζιονιστές, φραξιονιστές και όλα τα εις "ισές".
      Αυτά και λάβε υπόψη σου ότι δεν απευθύνθηκα σε καμία περίπτωση σε σένα...

      Διαγραφή
    5. Δημήτρης (9/11./18 5.16 μμ)
      Από αυτό που γράφεις φανερά πετάς την μπάλα στην εξέδρα από έλλειψη επιχειρημάτων.Αυτό είναι το κύριο γνώρισμα της ακροδεξιάς και του φασισμού.
      Απαντώντας στο σχόλιο σου τώρα.
      α) Ως «ανύπαρκτος» θεωρείται ο κομμουνισμός του κκε. Με ποια στοιχεία ταυτίζεις τα γραφόμενα μου με το κκε;
      β) Στις μπούρδες δεν απαντώ.
      γ) Επιμένεις στην αντί κκε φλυαρία.Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι ποτέ δεν έδωσα σε εσένα και οποιονδήποτε το δικαίωμα να με μέμφεσαι ως υμνητή του κκε
      δ) Ισχύουν αυτά που σου έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο.
      ΥΓ1) Με αυτά που έγραψες σε αυτό το σχόλιο σου φανερά πλέον επιβεβαίωσες ότι
      «Τα επιχειρήματα της ακροδεξιάς και του φασισμού δεν πείθουν γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχουν.Απομένει στους υμνητές της ακροδεξιάς και του φασισμού ο πολιτικός ετεροπροσδιορισμός δηλαδή η προβολή του αντικομμουνισμού. Έτσι μέσω του αντικομμουνισμού γίνεται η ακροδεξιά - φασιστική προπαγάνδα.»
      Αυτό ακριβώς σου έγραψα στις 9/11/ 11,15 πμ και αμέσως επιβεβαίωσες πως λειτουργεί η προπαγάνδα της ακροδεξιάς και του φασισμού.
      2) Ξαναδιάβασε το σχόλιο σου για να καταλάβεις ότι απευθύνεται σε εμένα

      Διαγραφή
    6. Εντάξει, εντάξει. Το κατάλαβα ότι είσαι "αντιφασίστας".
      Και ως γνωστόν όπως διατεινόταν και ο μακαρίτης ο Τσώρτσιλ: Οι "αντιφασίστες" θα είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του μέλλοντος.
      Σου υπενθυμίζω επίσης για άλλη μια φορά, ότι δεν απευθύνθηκα σε καμία περίπτωση σε σένα...

      Διαγραφή
    7. ...μεγάλε εσύ βλέπεις γύρω σου πληρωμένα τρολ και διώκτες σου. Κλασσικο φοβικό σύνδρομο ατόμου-εκρεμμούς μεταξύ σκληρής και άκρας δεξιάς. Πήγε αγόρι μου σε κάνε ψυχιατρο.... τουλάχιστον ο Δημήτρης Κ. είχε και λίγο χιούμορ...

      Διαγραφή
    8. Αν χρειαστώ την άποψή σου, θα σου πώ ποιά θα είναι αυτή.

      Διαγραφή
    9. Αύριο καταβάλλονται τα δεδουλευμένα σας...

      Διαγραφή
    10. Πολυ χιουμορ !!! Αν μπορεσες να το διακρινεις....ζεις !!

      Διαγραφή
  24. Δημιουργείται η εντύπωση της πόλωσης, όμως μέσα από την αντιπαράθεση φαίνεται η συνολική εικόνα, γιατί τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Υπάρχει φταίξιμο σε όλους (και σ΄εμάς). Κρίνουμε την φασιστική νοοτροπία της Αριστεράς που θέλει εμμονικά να περάσει τις ιδεοληψίες της σε μια κοινωνία που γνώριζε εκ των προτέρων ότι είναι αντίθετη, και ο ΣΥΡΙΖΑ την διαβεβαίωσε μόλις πήρε την εξουσία ότι θα την σεβαστεί, και δεν το τήρησε, και επιπλέον κρίνουμε τις πολιτικές κ...τούμπες, την ανευθυνότητα των υποσχέσεων και των χειρισμών που μας έφεραν σε χειρότερη κατάσταση.
    Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεν πρόκειται να εξαγνιστούν σε καμία συριζαϊκή «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», γιατί όχι μόνο δεν ξεχνάμε τι έγινε σε αυτή τη χώρα αλλά ξέρουμε ότι οι συνέπειες θα είναι μόνιμες και μη αναστρέψιμες. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν κοιμούνται το βράδυ οι υπεύθυνοι για όσα έγιναν.
    Άλλωστε είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα του 3% στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριοι Ποιός χε...κε για το ΚΚΕ, απλά δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε πριν 70 ή 100 χρόνια, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. Ο κόσμος καίγεται και ασχολούμαστε με τα γένια του Βελουχιώτη, και τα αρβυλα του Ζέρβα. Ο κόσμος τρέχει με 1000, και εμείς ακόμα ασχολούμαστε με ξεπερασμένες και γελοίες αριστερές ιδεολογίες. Πραγματικά όποιος ασχολείται ακόμα με αυτά, πάσχει ψυχιατρικως πλέον. Η Αριστερά σαπισε κύριοι και στο χώμα κείτεται το κουφάρι της. Μπορούμε παρακαλώ να πάμε παρακάτω τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος Βασίλη το ΚΚΕ είναι εδώ και δεν έχει αλλάξει δυστυχώς αυτά τα 70 χρόνια και ακόμα δηλητηριάζει την Ελλάδα με την τοξική ανθελληνική προπαγάνδα του. ¨Όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί φυσικά.

      Διαγραφή
  26. Τώρα που μιλαμε για ανθέλληνες ας μήν ξεχάσουμε και την ΕΡΤ πού ούτε καν έκανε μνεία για την κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ... σαν να μήν έγινε ποτέ η κηδεια για την ΕΡΤ - Την ΕΡΤ που εμείς πληρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stop paying Kosma. Can we live 2-3 days without electricity? Sure. Could DEH survive it? Nope

      Between us, we might see an increase in births if we turn off the lights for a couple of days. A welcoming side benefit ;)

      We have to realize we are the vains that feed the beast. Individual actions will not make a difference. Collectively, we could perform miracles.
      Maybe Maria P. Could play the role of a new Lyssestrate.

      Διαγραφή
    2. Νίκος υπάρχει και η λύση του μαύρου - Αμήν

      Διαγραφή
    3. Ευθυμα...Απελλες την εκαψες την ..κοπελα...Λυσσιστρατη ....!! Και πως θα την ...βγαλει ?? Κατσε μην ακουσει κι ...η δικη μου !!! Χαθηκα....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.