11/11/18

Θάθελα νάξερα πώς κοιμούνται τα βράδια ο Φίλης, ο Τσίπρας, η Καβαδία, ο Καραγιαννίδης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, μετά από αυτά τα λόγια του πατέρα του Κατσίφα - Λίγη ντροπή δεν έχουν μέσα τους;

17 σχόλια:

  1. Παλληκάρι με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι μισέλληνες αντί να σκέφτονται ότι ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου βασανίζεται και προδίδεται από παντού και να εντάξουν σε αυτό το πλαίσιο την αντίδραση του Κατσίφα, τον αντιμετωπίζουν σαν Έλληνα εγκληματία σε ξένο κράτος. Ντροπή σας ρε κτήνη. Μη σας τύχει ρε παλιάνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Και όχι εξαιρέσεις στους κατοχικούς. Όλοι ίδιοι είναι. Αλλοι θρασύτατα και άλλοι υποκριτικά. Όχι "λαϊκιστές", όχι ¨εθνικιστές στα όρια του ναζισμού" κτλ. Όλοι μαζί οι κατοχικοί υπηρέτες, ξεπουλούν την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

      Διαγραφή
  2. Κωνσταντινε ευχομαι καποια στιγμη να δειξουμε την ελαχιστη ανδρεια απο αυτη που εσυ εδειξες.Αθανατος στην μνημη μας,παλικαρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγια υπερήφανου πατέρα που έχασε το παιδί του για αξίες και ιδανικά .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἔχουν ὄχι ἁπλῶς τό λαγό τῆς δειλίας στήν κοιλιά, πού λέγει ὁ πατέρας τοῦ Κωνσταντίνου Κατσίφα, ἀλλά
    νικοῦν τόν φόβο μέ ἄλλη μέθοδο:
    Πᾶνε μέ τόν ἐχθρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό του ταξίδι!...
    συνοδεία του «Ηπειρώτικου Χορού» (*).

    (*) [ http://ebooks.edu.gr/ ]: «...είναι ο ξεχωριστά λεβέντικος - παλικαριού ηρωϊκός! - χορός, που προέρχεται από ένα ήρεμο, ελάχιστα γνωστό ηπειρώτικο μοιρολόϊ...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έχεις βρόμικη την συνείδησή σου θέλεις να βγεις έξω και να φωνάξεις ότι οι άλλοι φταίνε, ακόμα και αν όλοι συμφωνούν μαζί σου εξακολουθείς να θέλεις να φωνάξεις ότι οι άλλοι φταίνε, τι θα πεις εγώ φταίω.
    Έτσι λειτουργεί ο πρώην καντιλανάφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρα και ευχαριστημενοι κοιμουνται οι μπολσεβικοι
    πανηγυριζουν κιολας που οι δικοι τους(ταξικοι αδερφοι τους) τουρκαλβανοι δολοφονησαν εναν εχθρο τους(εναν συνηδειτοποιημενο ελληνα)
    εμεις οι ελληνες πρεπει να ντρεπομαστε που μας σκοτωνουν σαν τις μυγες και δεν αντιδρουμε και οχι οι φασιστεροι
    οι φασιστεροι θα εκαναν ανω κατω ολο τον κοσμο αν πειραζαμε εστω μια τριχα ΔΙΚΟΥ τους(μεταναστη, λαθρο, ομοφυλοφιλου, αριστεριστη, αναρχικου, κομουνιστη, λεσβια, τρανς, τσιγγανου, ρομά, κουηρ,μαυρου, μουσουλμανου, γιαχωβα,παιδοφιλου, κτηνοβατη, κοπρολαγνου, καροτοφαγου,νεκροφιλου και λοιπων προοδευτικων δυναμεων, μειονοτητων και κοινοτητων....
    εμας τους ελληνες δεν μας θεωρουν δικους τους αλλα θανασιμους εχθρους τους....αντε μπειτε στο νοημα επιτελους και παψτε και σεις οι ελληνες να θεωρειτε τους φασιστερους δικους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχουν ντροπές οι Γκρίζοι λύκοι είναι κρίμα να λέμε ότι αυτοί πι άνθρωποι είναι προδότες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν έχουν σχέση με την Ελλαδα και τον ελληνισμό είναι απλοί εχθροί της πατρίδας και του έθνους μας είναι Γκρίζοι λύκοι. Η Καββαδία ενήργησε τουιτ εναντίον του Κατσιφα και στο προηγούμενο έλεγε υποστήριξη στην Παλαιστίνη δεν είναι υποκρισία είναι υπάλληλος του Ερντογάν γκρίζος λύκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το λάθος του Κατσίφα ήταν ότι δεν κατέβηκε στη Αθήνα και με το Μιχαλάκη του να καθαρίσει το τόπο απο έστω μερικούς ληστοσυριζαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι
    για την ύπαρξη αυτού του έθνους. Μισούν οτιδήποτε ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακουτε ρε μαγκες?'Θα χε κανενας απο ολους σας (και απο εμενα ), τα κοτσια να μιλησει ετσι μπροστα στο παιδι του που θα το εθαβε με τα χερια του και μετα απο τετοια τερτιπια (να το κρατανε αταφο 10 μερεσ) απο το τερατα της κυβερνησης?
    Αυτος ο ανθρωπος που ζει στην φυλακη του νεου ενβερ χοτζα, εχει το θαρρος και τα λεει.
    Εγω ομως τον διορθωνω με σεβασμο λεγοντας του ΟΧΙ , ΔΕΝ εχεις τον λαγο μεσα σου.Μεσα σου εχεις το λιονταρι.Και μεις παιρνουμε θαρρος.Γιατι ειμαστε ολοι λαγοι.Ολοι μας ξερουμε τι πρεπει να κανουμε με τα εδω κοπροσκυλα που ατιμαζουν την μνημη του ταλαιπωρημενου νεκρου κατσιφα.ΔΕΝ τολμα κανεις.Εδω δεν μιλαμε στην Ελλαδα , που ειναι διεθνες μπαχαλο ,και θα μιλουσαμε ετσι στην αλβανια του ενβερ χοτζα?
    Καταλαβατε τι εστι προδοτες?
    Δεν χρειαζοντα αλλα σχολια.Ο καθεις ας λειτουργησει κατα προαιρεση.Ειμεθα ολοι υπευθυνοι γι αυτα.Οταν ερθει η ωρα ο καθεις θα λαβει τα δεοντα.
    Και μετα λενε για συνεργασια με την κυβερνηση τψν τερατων. Ηθελα να ξερα, εαν το πιστευουνε πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υποκλινομαι απολυτα στο μεγαλειο ψυχης αυτου του ΕΛΛΗΝΑ πατερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλείο ψυχής !!! Έλληνας πατέρας, λεβέντη γιού που έφυγε άδικα αλλά παλικαρίσια !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΈΛΛΗΝΑΣ!!!!! Κι αυτός και ο γιος του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο!
    https://www.youtube.com/watch?v=TSwKA9C1qJQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.