9/11/18

Ράμα: «Βρομερές υπάρξεις» στην κηδεία Κατσίφα

EPA/ARMANDO BABANI
Για τη συμμετοχή άξεστων και βρομερών υπάρξεων που βεβηλώνουν τον νεκρό, καθώς και για προβοκάτορες κηδειών, έκανε λόγο ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, στον απόηχο της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στις Βουλιαράτες.
«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» σχολίασε ο Αλβανός πρωθυπουργός, απαντώντας σε συμπατριώτη του που του ζήτησε να λάβει θέση για όσα διαδραματίστηκαν στις Βουλιαράτες και «ντροπιάζουν την Αλβανία σαν κράτος».
Συνεχίζοντας τις προκλητικές του δηλώσεις, τόνισε ότι «η Αλβανία δεν "ντροπιάζεται" από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρομερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους».
Και συμπλήρωσε: Ένα έθνος που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια».
Ναυτεμπορική

7 σχόλια:

  1. Αν αυτός είναι πρωθυπουργός εμείς είμαστε από την Ανδρομέδα!Αν αυτός που μιλάει με όσα λέει νομίζει πως πολιτισμένος ο οποίος έχει μούτρα να κρίνει τους Έλληνες έχει κοιμηθεί με άλλο πλευρό και καλό είναι να αλλάξει το πλευρό και να κοιτάξει να βρει μια πειστική απάντηση στο κοινοβούλιο που το λένε πρεζόνι και έμπορο ναρκωτικών!Έδωσε αυτός εντολή να ελέγχουν τους Έλληνες στην Κακαβιά μήπως μεταφέρουν ναρκωτικά στην Αλβανία? Που να τα πήγαιναν οι Έλληνες? Στους Λαζαράτες? Η Αλβανία εξάγει! Έτσι λοιπόν για να ξέρουμε ποιος επιχειρεί να παραμυθιάσει!Άμεσα μέτρα και σκληρά να καταλάβει ο πεινάλας Ράμα που αν δεν είχαν τα 5χίλιαρα των Ελλήνων θα πέρναγαν από φούρνο και λιποθυμούσαν και είχαν μούτρα να ζητάνε να έχουν πάνω τους 40 ευρώ οι Έλληνες που θα πήγαιναν με λεωφορείο στην κηδεία και θα επέστρεφαν για να επισκεφθούν την Αλβανία! Ρε έχει δίκιο ο Κρανιδιωτάκος, μάλλον ο Καρατζαφέρης κάτι ήξερε που έλεγε πως να στείλουμε ένα τάγμα να πάρουμε την σορό!Με τέτοιες δηλώσεις να δείχνουμε πολιτισμό και νηφαλιότητα? Να δούμε ποιός βάζει φωτιά στην αντιπαράθεση? Το πρεζόνι που αντί να δει τα μούτρα του στον καθρέφτη ο Ράμα αποκαλέι έτσι έναν Έλληνα που είχε καρδιά λιονταριού? Στάσου να σου απαντήσω ήπια και με "διπλωματική γλώσσα" στον δρόμο που άνοιξες εσύ Ράμα: "Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του"...σου λέει κάτι το όνομα του Αριστοτέλη Γκούμα....μάλλον άρχισες από νωρίς σήμερα τις "μυτιές" και είσαι "αλλού"..."φιλαράκο" Έντι ή όπως κάπως έτσι σε λένε δεν θυμάμαι και καλά το όνομά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλώ να διορθώσετε το επίθετό του....ακόμη κ να διαγράψετε το σχολιο αν δεν είναι εφικτό

      Διαγραφή
  3. Και υστερα σου λενε οτι οι αριστεροι ειναι κατα της ιδιωτικης εκπαιδευσης και της αριστειας.
    Οι σχολες Σωρος βγαζουν επιστημονες,οχι μονον στην αλβανια και τα σκοπια,ασε που οι υποτροφιες ειναι χοντρα πακετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκούπες, ελεγχος εγγράφων, απέλαση...Να σφίξουν οι κ@λοι...Σε λίγο θα κατέβουν στο Σύνταγμα να καταγγείλουν τον "ελληνικό εθνικισμό" οι χθεσινοί ξυπόλυτοι κοκκαλιάρηδες που τους εκάμαμε μαγαζάτορες και εργολάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηθελα να ξερω ποιος πρεπει να πει δυο κουβεντες γι αυτα που λεει ο Ραμα. ο ελληνικος λαος η κυβερνηση. η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ολο το ΚΕΝΤΡΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΞΟ που υπηρετουν την πατριδα μας που ειναι γιατι δεν μιλανε δεν ντρεπονται ολοι τους λιγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από αυτά που είχα διαβάσει πολύ πριν ξεσπάσει το θέμα με τον φόνο του Έλληνα από τη Β Ήπειρο, σχημάτισα την γνώμη ότι αυτός ο Εντι Ράμα πρωθυπουργός της Αλβανίας έχει μεγαλεπήβολα σχέδια.Στόχος είναι να ηγηθεί όλων των πολιτών Αλβανικής καταγωγής στα Σκόπια το Κόσοβο, και στο Μαυροβούνιο.
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν που έχει συχνές επαφές με τον Ράμα ευνοεί και ενισχύει τον Αλβανό πρωθυπουργό για την επίτευξη των φιλοδοξιών του.Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Εντι Ράμα είναι ένας μικρός Ερντογάν στο Ιόνιο πέλαγος.
    Η χυδαιολαγνία χαρακτηρίζει τον δημόσιο λόγο του Ράμα , που με αφορμή τον φόνο του Βορειοηπειρώτη εκφράσθηκε επιθετικά , πείθει ότι αδιαφορεί για την λύση των προβλημάτων μεταξύ γειτονικών κρατών.
    Συνεπώς η Ελληνική κυβέρνηση που ασφαλώς γνωρίζει τις «ιδιαιτερότητες του» , θα πρέπει να προσαρμόσει την διπλωματία της λαμβάνοντας υπόψη πέραν των άλλων ότι πίσω από τον Αλβανό πρωθυπουργό είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.