7/11/18

Βίντεο σοκ: Η ελληνική σημαία αγκαλιάζει τη σορό του Κατσίφα

Αποστολή Παναγιώτης Σαββίδης

Παραδόθηκε το μεσημέρι από τους Αλβανούς στους οικείους του - «Οχι, Κώστα...», ο σπαραγμός της μάνας που σκίζει όλη τη Βόρειο Ήπειρο - Εκατοντάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για να τον αποχαιρετήσουν - Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Δρόπολης

Στο σπίτι τους υποδέχθηκαν για τελευταία φορά το παιδί τους ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα. Εντεκα μέρες μετά τη δολοφονία του, η σορός του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες.
Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Ενα απόκοσμο ουρλιαχτό, ένα «όχι» ακούστηκε όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας. «Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε. Ποιά μάνα μπορεί να μείνει όρθια όταν έχει χάσει το παιδί της; Κι ακόμη περισσότερο, όταν το είδε να χάνεται υπό τις συνθήκες που χάθηκε και επί δέκα μερόνυχτα το έκλαιγε χωρίς να μπορεί να το κηδεύσει. 
soros katsifa video 3
soros katsifa video 1
Οι συγχωριανοί του Κωνσταντίνου Κατσίφα συγκεντρώνονται μέσα και έξω από το σπίτι του. Εκατοντάδες βορειοηπειρώτες που ζουν στην Ελλάδα περνούν ήδη τα σύνορα για να δώσουν το παρών στο τελευταίο αντίο στον 35χρονο ομογενή: Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 2 το μεσημέρι, με δαπάνη του δήμου Δρόπολης.
soros katsifa video 2
Στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακκαβιά τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα, κυρίως από την αλβανική πλευρά και ενισχύονται καθώς περνά η ώρα και πληθαίνουν τα λεωφορεία που μεταφέρουν κόσμο από την Ελλάδα.
mitera_katsifa
Πρώτο Θέμα

12 σχόλια:

  1. Κωνσταντίνε σε περιμένουν ή ήρωές μας στα Ηλύσια Πεδία να σε στεφανώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρωας ας ειναι ελαφρυ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ χωμα που θα σε σκεπασει κωσταντινε. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία θυσία δεν πάει χαμένη όταν με το αίμα της ποτίζεται το δέντρο της ελευθερίας. Αυτό είπε ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού και αυτό λέμε και για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Έλληνα ήρωα Αθάνατος!!! Ας φροντίσουμε η θυσία του να μην πάει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι. Αιωνία σου η μνήμη γενναίε αδελφέ Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ συγκινητικά όσα βλέπουμε, όπως και όσα είπατε στα σχόλια..
    Αιωνία η μνήμη σου αδελφέ μας Κωνσταντίνε..
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην περιμένετε τίποτα από αυτούς........
    Αιωνία η μνήμη σου ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλό παράδεισο , ο Θεός ας σχωρεσει την ψυχούλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα σε θυμομαστε παντα φιλε Κωστα ολοι οι πατριωτες που μειναμε σε αυτον τον παναρχαιο τοπο.Η θυσια σου δεν θα παει χαμενη.Ειθε καποια μερα να απελευθερωθει η μαρτρικη Β.Ηπειρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι σαν εσένα να ειμασταν πολλοι.αναπαυσου εν ειρήνη Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.