14/11/18

Ούτε βήμα πίσω ο Σαλβίνι - Καμία αλλαγή στον προϋπολογισμό

Απόλυτα ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στον ιταλικό προϋπολογισμό για το 2019 ήταν ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.
Προσερχόμενος στο Palazzo Gigi όπου θα υπάρξει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της ιταλικής κυβέρνησης ο κ. Σαλβίνι τόνισε σε δημοσιογράφους ότι «εργαζόμαστε για έναν προϋπολογισμό που εγγυάται περισσότερες θέσεις εργασίας, περισσότερο δικαίωμα σε συνταξιοδότηση, λιγότερους φόρους, όχι για όλους, αλλά για πολλούς Ιταλούς.
Εάν η Ευρώπη είναι εντάξει με αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι, διαφορετικά εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο μας».
Παράλληλα σε δηλώσεις του στο Bloomberg, κορυφαίο στέλεχος της Lega υποστήριξε ότι τόσο ο στόχος για έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ το 2019 όσο και αυτός για ανάπτυξη 1,5% κατά το ίδιο έτος δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Πηγή: philenews / protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Πολὺ φοβᾶμαι ὅτι ἡ Ἰταλία θὰ συμπαρασύρῃ κι ἐμᾶς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το καλό! Αν δεν κατάλαβες οι τράπεζές μας είναι " κόκαλο"! Θέλουν ανακεφαλαιοποίηση! Κλείσαν όλα τα υποκαταστήματα! Για να πάρεις ένα τηλέφωνο στο Δίστομο με την Πειραιώς τι γίνεται! Στο τέλος όλη η Ελλάδα θα εξυπηρετείται από ένα κατάστημα στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτεα-Ηρακλειο! Εγώ αγόρασα τρακτερ! Θα βάλω κήπο, πατάτες, ότι μπορώ να την βγάλω! Χειρότερα δεν πάει! Αν γίνει ντου θα ξυπνήσει κι ο κόσμος γιατί όσο παίρνει κανα 300 ευρώ τα επιδόματα έχει για ιντερνετ και δεν μιλάει...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.