6/11/18

Ηράκλειο: Δείτε καρέ – καρέ τη στιγμή που Αλβανοί κατεβάζουν και κλέβουν την Ελληνική σημαία

Θύελλα αντιδράσεων από ντόπιους - Τους αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.
Ένα απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους της Κρήτης σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου.
Αλβανοί σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κατέβασαν από τον ιστό την Ελληνική σημαία και την έκλεψαν.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δύο άνδρες Αλβανικής καταγωγής κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται στο όχημα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Δαφνές στο Ηράκλειο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Αλβανοί εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.
Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται (νόμιζε πως θα γίνει αλλαγή της σημαίας λόγω φθοράς) φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος.
Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες.
Ο εντοπισμός τους είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή.
Το πρωί στο σημείο συγκεντρώθηκαν ντόπιοι οι οποίοι ήθελαν «στα χέρια τους» τους δύο δράστες, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν.

14 σχόλια:

  1. They are trying hard for people to hate them and take the necessary measures. Maybe it is time to do them the favor and fullfill their wish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πείτε στον κο Καλεντερίδη, ότι μόλις βρήκαμε δύο μέλη της κίνησης για ανάπτυξη στρατηγικής συνεργασίας σε επίπεδο κοινωνίας και εθνοτήτων Ελλάδος - Αλβανίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τους αφησουν ανεργους οι Κρητικοι να πεινασουν τα Αλβανακια και να ξεκουμπιστουν απο την Ελλαδα. Οσο τους ταιζουμε τοσο πιο πολλοι θα ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ο αριθμός του αυτοκινήτου είναι ΡΕΜ 6613 και είναι μισθωμένο, να τους βρουν άμεσα, αν δεν τους έχουν βρει!Οι δε Κρητικοί που δουλεύουν μαζί δεν θα ήταν κακό να στριμώξουν σε μια γωνιά για έναν "καφέ"...ένα "κερασματάκι" τσικουδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γατόνι Sakis έκανες τελικά μήνυση στους 'Αλβανούς'?
      γιατί το διέγραψες? είχε μεγάλη πλακα

      Διαγραφή
    2. Πιό χαζός πεθαίνεις! Αλλα αντ άλλων! Ποιός το διέγραψε εγώ? Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις! Δεν το διέγραψα εγω, εσένα πάντως σε εχω γραμμένο όπου προβλέπεται

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν το διέγραψε:
      http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/11/blog-post_480.html?showComment=1541507853138#c2574588944410134772

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ οι κοπέλλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ-αυτό βγαίνει από το Βίντεο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε συνέλληνες.
    Μήπως αυτό το creta post gr είναι πράκτορας του συριζα και σας δουλεύει ;
    Μήπως δεν έχουν έτσι τα πράγματα και αυτοί που στήσαν την παγίδα αποσκοπούν στην παραπλάνηση σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Χρήστο μπορεί να είναι αλλιώς σε ότι αφορά τον χρόνο, τον τόπο, την εθνικότητα των δραστών! Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγου χάριν δεν μπορούμε να το ξέρουμε! Τώρα αν η συγκεκριμένη πηγή εξυπηρετεί κάτι που δεν έγκειται στους κανόνες δημοσιογραφίας το ξέρουν καλύτερα οι Κρητικοί! Τώρα παγίδα, τι να μας παγιδέψουν? Είναι ένα βίντεο που συντελείται μια αξιόποινη πράξη! Αυτό δεν αλλάζει ακόμα κι αν το βίντεο έχει τραβηχτεί στην άλλη άκρη του κόσμου! Εμείς δεν πήραμε θέση για την εθνικότητα! Για την πράξη μιλήσαμε! Όσο για τον χρόνο και ταυτόχρονα όλα ζητάμε απαντήσεις από την Ελληνική Αστυνομία και την Εισαγγελία και την δικαιοσύνη! Δεν μας παραπλανήσει κανένας γιατί δεν βγάλαμε κανένα πόρισμα! Αναζητούμε την αλήθεια ακόμα κι αν είναι ψέμα πάλι κάποιος ευθύνεται και ωστόσο παραμένει να δούμε αν και το βίντεο είναι ψέμα ποιός το ανέβασε, πόσο ψέμα και μέχρι που είναι! Δεν μπορεί το βίντεο να ανέβηκε μόνο του! Έστω πως βιντεοσκοπήθηκε για λόγους ας πούμε κινηματογραφικούς, είχαν άδεια να σκίσουν την σημαία? Πως και ποιός το ανέβασε! Άρα δεν ανηδυχούμε! Απαντήσεις ζητάμε από την πολιτεία που ως οφείλει αν είναι υπεύθυνη πρέπει να δώσει!Τι λες κι εσύ?

      Διαγραφή
    2. Ηξερα οτι σπανιζουν οι εξυπνοι στον ΣΥΡΙΖΑ....Λες μια και δεν εχει εργαστει ποτε αληθινα κανεις εκει να κανουν ολη μετα παγιδες για πουλακια ?

      Διαγραφή
  7. Sakis Mantas και Δημήτρης.Κ (7/11/18 1.52 ΠΜ ΚΑΙ 8.23 ΠΜ)
    Εγώ έκανα μια υπόθεση για πονηρή ενέργεια ενός site και έθεσα το απλό και νομίζω άδολο ερώτημα.
    Μαθαίνω εξάλλου ότι το fake news είναι φαινόμενο που διαπιστώνεται συχνά πυκνά.
    ΥΓ Δημήτρης Κ. Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το άτομο μου (Στο σύνολο τους και κατά λέξη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει καλή η σκέψη σου δεν είναι άσχημη ούτε και στραφήκαμε αρνητικά προς αυτήν! Απλά αυτό ανέβηκε στο face και είναι βίντεο, έχει ηλεκτρονικά ίχνη αν είναι fake μπορούν να το βρουν και να καταμεριστούν ευθύνες αν υπάρχουν! Δεν είμαστε αντίθετοι σ αυτό που είπες ίσα-ίσα ήταν και μια άλλη πλευρά πολύ σωστή!Απλά στο τέλος ότι και να είναι πρέπει να δοθεί μιαν απάντηση και να καταμεριστούν ευθύνες γιατί την σημαία την έσκισαν αυτό έχει σημασία! Αυτό ανέβηκε στο face από κάποιον δεν μπορεί το βίντεο να είναι ψεύτικο φαντάζομαι!Αυτό τουλάχιστον έθεσα εγώ! Δεν λέω πως η σκέψη είναι κακή! Στον κόσμο που ζούμες όλα έιναι εφικτά και σωστά επιφυλάσσεσαι αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει μιαν απάντηση! Αν δεν απαντηθεί θα είναι κάτι ακόμα που θα βαραίνει την κυβέρνηση κι όψι κάποιον που σκόρπισε ψεύτικα νέα!Τον τσιμπάς και του αποδίδεις ευθύνες αν υπάρχουν(υπάρχουν αφού η σημαία σκίστηκε, τι σημασία έχει αν για παράδειγμα το έκανε Έλληνας ή Πολωνός, αν έγινε στο Ηράκλειο ή στην Λάρισα, αν έγινε χθες ή πριν μια εβδομάδα αν δεν έχει παραγραφεί) και δείχνεις πως είσαι συγκροτημένο κράτος!Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να βρει στο σύνολό της αλήθεια βοηθώντας για την διαλεύκανση όλου του περιστατικού Αυτό λέω εγώ δεν τίθεται θέμα με την σωστή επισήμανσή σου! Καλό απόγευμα αγαπητέ!

      Διαγραφή
    2. Γιατί το λες αυτό ρε Χρήστο στο ΥΓ σου? Μήπως αυτά που μας γράφεις εσύ εδώ και μας "στέλνεις" καθημερινά, έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα?

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.