16/11/18

Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες

8 σχόλια:

  1. Εφέτος, ΕΜΕΙΣ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, θα κάνουμε πορεία από την Αμερικάνικη Πρεσβεία πρός το Πολυτεχνείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε γι' αυτά τα παλιόπαιδα του 1973, τα οποία έσπειραν τον αντιαμερικανισμό στην Ελληνική κοινωνία και, τώρα ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα τις μπίζνες μας με τους Γιάνκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλάβετε ! Φέτος θα γινει στην πρεσβεια της Κουβάς η πρεσβεια ! Μεσα Άι ΗΠΑ ,μεσα το ΝΑΤΟ !

      Διαγραφή
  2. Σαββα η θέση είναι θαμπή. Είσαι στρατιωτικός και τιμάς την δημοκρατια του 74 και όλο το μύθευμα της ενώ γνωρίζεις: 1. ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο δεν έπεσε. δεν πέθανε Κανεις. Τα θύματα ήταν στην περιφέρεια του χώρου η και πολύ μακρια. 2. Γνωρίζεις την υπάρξη ελεύθερων σκοπευτών και την εμπλοκή ξένων δυνάμεων. 3. Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου έγιναν ενοψη της πολιτικής λύσης Μαρκεζίνη. Για ποια εξέγερση λέτε; 4. Η αρχική εκτίμηση, περί προβοκατσιασ, του ΚΚΕ ήταν σωστή. 5. Γνωρίζεις και έχεις απόψη ότι η Κύπρος προδόθηκε από τους συμμάχους και τους πολιτικούς.Δεν προδόθηκε από τους συμμαθητές σου. 6. Γνωρίζεις ότι ο κοινοβουλευτισμός είναι ο δούρειος ίππος άλωσης της Ελλαδος από τους εχθρούς της. Γνωρίζοντας όλα τα επάνω που εξέθεσα συνοπτικά σωπαίνεις... ποιος είσαι τελικά; Έχεις απαντήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Εάν εμφανισθεί στο Πολυτεχνείο αντιπροσωπεία της ΝΔ για να καταθέσει στεφάνι, και κάποιοι συριζαίοι εμποδίσουν την αντιπροσωπία (όπως έγινε εις βάρος της αντιπροσωπίας του σύριζα) εσείς τότε θα επιλέξετε τον τίτλο «όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες»;;
    ΥΓ Απλή και ξεκάθαρη ερώτηση χωρίς υπονοούμενα και χωρίς κομματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν μέλη του ΚΚΕ.
    Μετά έγιναν όλοι μέλη του ΠΑΣΟΚ.
    Όταν διαλύθηκε εκλογικά το ΠΑΣΟΚ, έγιναν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
    Άρα το ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση.

    Μερικά μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ έγιναν ευρωβουλευτές και επίτροποι της ΕΕ, πχ Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κόκκινα εγγόνια τρώνε τις σάρκες τους!
    Πιό μαυρίλα κι από τους άλλους που το παίζουν πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μισές δουλειές έκανε η εξωκοινοβουλευτική αριστερά άλλη μια φορά εναντίον των Μερκελιστων μνημονιακών πρώην σοσιαλαριστερών ! Βλέπω οτι πήγαν 5 άνθρωποι μετα της κοστωδιας τους όλων των αστυνομικών με πολιτικά και τελικώς κατάφεραν να καταθέσουν στεφάνι βεβηλωνοντας το μνημόνιο των αγώνων των πρώτων.Αν δεν μπορείς να περιφρουρήσεις το σπιτι σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν ήταν ο Ολλανδός ρεπόρτερ να τραβήξει το βιντεάκι με το αρμα να σπάει την πόρτα του πολυτεχνείου, σήμερα ουδείς, και επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ θα ασχολιόταν με αυτό το πανηγυράκι.
    Και επειδή μιά εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, όλοι μένουν στην εικόνα του άρματος που ρίχνει την πόρτα, αλλά πολύ λίγοι σήμερα γνωρίζουν αυτό που κατέθεσαν και ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ πολύ αργότερα οι αρχηγεύοντες των ατόμων που ήταν μέσα (πχ σταμούλος). Οτι δηλαδή το υπηρεσιακό όχημα του Πρύτανη εμπόδιζε το άνοιγμα της πόρτας, και συμφωνήθηκε από όλους μα όλους να την ρίξει το άρμα. Αν έστω κι ένας έλεγε ρε παίδες ας δέσουμε με συρματόσχοινο αυτήν και το αυτοκίνητο, το βίντεο δεν θα είχε καμμία απολύτως αξία προπαγανδιστική.
    Όταν η αριστερά αποφασίσει να πεί έστω και μιά φορά αλήθεια, τότε ίσως καταφέρει να γράψει ένα κεφάλαιο ιστορίας το οποίο να το αποδεχθεί το σύνολο του ελληνικού λαού. Μέχρι τότε θα ταίζει τα ταγάρια της με σανό, και τους έλληνες με απέχθεια για την προπαγάνδα της.
    Το τελευταίο απαντά στον χρηστάρα, αφού νομίζει ότι οι νεοδημοκράτες (τουλάχιστον όσοι ξέρουν ιστορία) θα πάνε σ' αυτό το πανηγυράκι. Όσο για το ποιοί προπηλάκισαν ποιούς, δεν μπορεί να δοθεί απάντηση καθώς αφορά μόνο τους πανηγυρτζίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.