22/11/18

Για να μην μένετε πίσω

Παιδιά για να σας βοηθήσω να μην σας πούνε τίποτα φασίστες στα σόσιαλ ακούστε έναν αλγόριθμο.

1. Αν κάποιος μαλακας σκοτώσει έναν gay άνθρωπο φταίνε όλοι οι νοικοκυραιοι.
2. Αντιθετα αν ένας μετανάστης σκοτώσει έναν νεαρό στου Φιλοπάππου δεν φταίνε όλοι οι μετανάστες. 
3. Αν ένας Ραμπο αστυνομικός σκοτώσει έναν 16χρονο φταίνε όλοι οι μπάτσοι γιατί είναι γουρούνια, δολοφόνοι. 
4. Αν σκοτωθεί ένας αστυνομικός στο καθήκον, ή τον σκοτώσει κακοποιός, φταίει ο ίδιος ή η κακιά στιγμή . Ας πρόσεχε.
5. Αν καεί μια έγκυος στην Μαρφιν δεν φταίει κανείς.
6. Αν οι μπάχαλοι φοιτητές χτυπήσουν έναν καθηγητή τους φταίει ο καθηγητής γιατί προκάλεσε.


Δεν ξέρω αν σας κάλυψα. Αν μου ξέφυγε κάτι βοηθήστε σας παρακαλώ. Μην μας πουν και νοικοκυραιους.



Antonios Darzentas

 "Όταν η δικαιοσύνη επί Σαμαροβενιζέλων δεν κάνει τη δουλειά της, φταιει η κυβέρνηση, όταν δεν την κάνει επί Σύριζα φταίει η δικαιοσύνη"

"Αν ένας τρελαμένος αλουαχμπάρης βγει παγανιά κι αρχίσει να απειλεί με μαχαίρι περαστικούς σε μια ευρωπαϊκή πλατεία, είναι ένας "μοναχικός λύκος" και δεν αντιπροσωπεύει τους φιλειρηνικούς ισλαμιστές.
 Αν του ρίξει ένας αστυνομικός στο ψαχνό και τον ξαπλώσει κάτω, είναι ένας ισλαμοφοβικός μπάτσος που χρησιμοποίησε υπέρμετρη βία."

 "Αν κάποιος ορθόδοξος χριστιανός ιερέας/μητροπολίτης πει μια ακραία γνώμη είναι φασίστας. Αν ένας μουσουλμάνος παντρεύεται ανήλικη είναι πολιτιστικό στοιχείο.

" Αν οι  αριστεροί κάνουν εκδηλώσεις και "μνημόσυνα" είναι "εκδηλώσεις μνήμης". Αν οι μη αριστεροι κάνουν εκδηλώσεις και "μνημόσυνα" είναι εκδηλώσεις μίσους. "



9 σχόλια:

  1. Όλοι οι Έλληνες είναι εν' δυνάμει κλέφτες. Αν έχουν κάποια χρήματα σε τράπεζα, για ώρα ανάγκης είναι κλεμμένα. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Απεναντίας όλοι οι αλλοδαποί (Αλβανοί, Πακιστανοί,κτλ.) είναι τίμιοι και σκληρά εργαζόμενοι. 12 δις που βγάζουν κάθε χρόνο από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους είναι όλα φορολογημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να λειτουργήσει το παραπάνω πρέπει να έχεις 5-6 ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ, να δείχνουν ένα μήνα τον «ένοχο» και να φωνάζουν «φασίστες». Το ερώτημα είναι γιατί τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι έτσι και πρέπει να καταγράψουμε ποια ΜΜΕ είναι έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα ετσι ειναι τα μεγαλα...ΜΜΕ..κι αυτο εχει σχεση με τον ...μετροποντικα....που σκαβει στοες και τουνελ απο ...κατω...οπως στις μυρμηγκοφωλιες..Αλλα ελα τωρα να σε πεισω εγω...με τις σκεψεις...Αδυνατον.Οι πολλοι εχουν διαλλεξει σαν στοιχειο την οραση..Αμα το βλεπεις φατσα το πιστευεις..Αν βγαινει λογικα σπο σκεψη...δεν υπαρχει.Ετσι.τα ...ποντικια εκαναν.κατι απλο..Στο εβγαλαν απ την οραση...για να σου βγαλουν τα ...ματια ...Εσυ απο που λες οτι βγαινει αυτος ο θαυμαστος συντονισμος εκ του μηδενος στα παντα ?? Κι ολοι μας απορουμε..πως στο καλο γινονται ολα προς μια κατευθυνση.παντα απο οπου.κι αν προερχονται ?? Ειναι πολυ απλο...Δεν προερχονται " απ οπου"
      ...Πσγκοσμιοποιηση ( αλλο κι αυτο το νεο φρουτο).. ερχεται απο δεξια...απο κεντρο...απο αριστερα..κι απ τα ακρα.Ολοι συντονισμενοι...με παραλλσγες δηθεν....στον ιδιο δρομο !! Πως διαβολο γινεται αυτο το ...μαγικο ??Την τρως απο παντου...οπου πας ...Το ιδιο λουκι...Κι απορεις μπερδεμενος...Γιατι απορεις ?? Διοτι δεν σου περασε απ το μυαλο οτι πισω ....ειναι ενα και μοναδικο ..λουκι !!! Αφανες στο ματι..αλλα καταφανερο στην σκεψη .....Και δεν ειναι χαζοι να στο δειξουν ...γιατι θα φανε ...γιαουρτι....!!...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούν απολύτως στο περιεχόμενο του σχολιασμού, το ύφος και το χρόνο σε ωρες και λεπτά που θα αφιερώσουν σε τέτοια θέματα ΑΛΛΑ φίλε μου, έχουν τεράστιες διαφορές στα δευτερόλεπτα σχολιασμού. Αλλο να σχολιάζεις 3 ώρες, 15 λεπτά και 20 δεύτερα ο ένας σταθμός, κι΄αλλο 3 ωρες , 15 λεπτά και 22 δεύτερα ο άλλος.

      Διαγραφή
    3. Το ενα το αφεντικο Κρις...φοβαται κατα δυο δευτερα πιο πολυ την.γιαουρτι...

      Διαγραφή
  3. Μικρές διορθώσεις: Μέχρι στιγμής δεν έχει καταδικαστεί κανείς μ...ς για φόνο ομοφυλόφιλου. Ο ράμπο αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό αναρχικό ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ (και που το παραβλέπουν υποκριτικά όλα σχεδόν τα ΜΜΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδατε ομως πως γινεται η χειραγψγηση του πληθους.Για να φτασουν τα ανωτερω να γινουν αξιωματα που δεν επιδεχονται οχι μονον αμφισβητηση αλλα ουτ καν κριτικη, χρειαστηκε μεθοδικη σκληρη προπαγανδα και οργανωση , οπου η τελεια στρατιωτικη πειθαρχια του καλλιτερου στρατου ωχρια μπροστα τησ.Το θεμα ειναι οτι ουδεις, εκτος ελαχιστων. ενδιαφερεται και ετσι οι λιγοι που ενδιαφερονται δεν μπορουν η δεν εξαντλησαν ολες τισ πιθανοτητες να αντιδρασουν σωστα.Διανυουμε μια περιοδο χρονου που δεν ειναι οικοδομητικη αλλα και επικινδυνη.Πρεπι να ανακαμψουμε συντομα , αλλως οδευουμε για δυσασρεστες καταστασεισ.
    Πιστευω οτι και στο παρελθον υπηρξαν τετεοιες καταστασεισ αλλα μαλλον αντιμετωπιστηκαν με τον πρεποντα τροπο.
    ειδωμεν.
    Μεχρι τοτε ας ιμαστε σε εγρηγορση.\
    τουλαχιστον να μην πιαστουμε στονν υπνο.
    Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν οι καταλληλοι για καθε δουλεια.Απλως αυτοι θα κρινουν ποτε και πως θα παρεμβουν και θα επεμβουν,Το οτι δεν το ανακοινωνουν ειναι συνηθησ τακτικη μαχης αλλως θα τους ξεπαστρεψουνε εν μια νυκτι.
    Ειδωμεν λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.