28/11/18

Χειρότερο από τις άχρηστες προσλήψεις είναι οι άχρηστοι οργανισμοί

Από την πρώτη στιγμή της έλευσής τους στην εξουσία, η δημιουργία ενός «αριστερού» παρα-κράτους αποτελούσε κεντρική τους στόχευση

Παναγιώτης Καρκατσούλης
Επειδή η συζήτηση περί προσλήψεων περιορίζεται ανάμεσα σ’ εκείνους που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι δεν είναι «κακό πράγμα» το να προσφέρει το κράτος μερικές χιλιάδες θέσεις εργασίας, σε περιόδους ανεργίας και οικονομικής στενότητας, και σ’ εκείνους που πιστεύουν ότι οι προσλήψεις στο δημόσιο πρέπει να γίνονται με μεγάλη φειδώ, επειδή επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, θεωρώ χρήσιμο να ξεκαθαρίσω ένα βασικό θέμα: Την πρόσληψη του οιουδήποτε στο δημόσιο την πληρώνουμε εμείς όλοι. Όποιος δουλεύει στο δημόσιο, από τον οδοκαθαριστή μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πληρώνεται από τον ίδιο κορβανά. Άρα, είναι εξ ίσου σημαντικό με τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων να γνωρίζουμε και τι δουλειά κάνουν αυτοί που μισθοδοτούνται από εμάς.

για τη συνέχεια AthensVoice

1 σχόλιο:

  1. σημειώνω εξ αρχής ιδεοληπτικοι είναι αυτοί.. οι συριζαιοι.
    Πως μια επιτροπή για το λαθρεμποριο μπορεί να συγκρίνεται με αυτο που γίνεται εξω απο την ΑΣΟΕ! μονον ο συντακτης γνωρίζει.
    Αυτό που δεν γνωρίζει ειναι οτι το 2010 ειμασταν η ΜΟΝΗ μη πετρέλαιοπαραγωγος χώρα στον κόσμο που ειχε περισσοτερες εξαγωγές καυσίμων απο τις εισαγωγές!
    Εκεί είναι το λαθρεμποριο.
    Σαν τον απατεώνα αυτόν τον σαραφη, τον Ριχαρδο, καθημερινά ταξιδια στην Τουρκία με 500 χιλιαρικα χρυσό.
    Είπαμε έλλειψη μέτρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.