9/11/18

Ο αξιωματικός και το Κνιτάκι


Δεν πήρες ακόμη τον π*ύλο;» φώναξε το Κνιτάκι με την ξύλινη γλώσσα και τις αγκυλωμένες αντιλήψεις που προαλείφεται για μελλοντικό πολιτικό στέλεχος  στον ένστολο αξιωματικό που βρισκόταν στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας κατά την εισβολή των «μαθητών και σπουδαστών» στο γραφείο του. Και τον έβγαλε έξω σπρώχνοντας.
Το θρασύτατο αλητόπαιδο έσπρωξε τον ένστολο!  Και αυτός αποχώρησε με την ουρά στα σκέλια καθώς ξέρει πως δεν έχει κάλυψη από την πολιτική ηγεσία. Διότι επί σειρά ετών ο νυν κυβερνητικός σχηματισμός αγκάλιασε και προήγαγε την βία ως μέσο πολιτικής πίεσης και οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το δέχτηκαν υποχωρώντας βαθμιαία για να μην χαρακτηρισθούν ως απολυταρχικές και απωλέσουν το λαϊκό έρεισμα (απώλεσαν εν τω μεταξύ κάθε έλεγχο).
Στο προχθεσινό ρεπορτάζ διαβάζουμε επίσης πως ομάδα Ρομά στη συμβολή Πειραιώς και Κηφισού επιτέθηκε στο πλήρωμα περιπολικού, πετώντας μάρμαρα και πυροβολώντας στον αέρα με καραμπίνες  επειδή οι αστυνομικοί σταμάτησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα με επιβαίνοντες  μεθυσμένους Ρομά που παραφέρονταν.  Ο ένας εκ των εμπλεκόμενων φέρεται να είναι πρόωρα αποφυλακισμένος και εξέτιε ποινή για ληστεία με μαχαίρι. Αλλά οι ομόφυλοί του θεώρησαν ότι μπορούσαν να επιτεθούν στους θεματοφύλακες της τάξης χωρίς να υποστούν άμεσα την νόμιμη αστυνομική βία.  Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στον αέρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Για τη συνέχεια marketNews

3 σχόλια:

  1. Ο συντάκτης του άρθρου, ο ένστολος αξιωματικός που πήρε τον πουλο, η ξεφτυλισμενη αστυνομία και ο αλητήριο κνιτακι έχουν κοινή ιδεολογική αφετηρία. Θεωρητικά είναι ΟΛΟΙ δημοκρατες. Η δικαιολογία όλων αυτών που δεν υπερασπίζονται την καθεστωτική νομιμότητα τους, είναι ότι δεν έχουν την πολιτική δημοκρατικη κάλυψη της προσκαιρης ηγεσίας των. Είναι δειλοί ΔΥ και όχι υπεύθυνοι ένστολοι. Στο Εθνικό κρατος, οι ένστολοι Εθνικιστές υπερασπίζονται την τάξη, πατρίδα, Εθνος και Λαό και αναλαμβάνουν την ευθύνη των Εθνικών τους πράξεων, κρίνονται από το Εθνος και όχι από τα τουρκοκαναλα και προδοτικά ΜΜΕ...Αυτή είναι μια ακομη διαφορά μας με τους δημοκράτες μπατριωτικές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν βαζεις στολη πρεπει να σαι ετοιμος για ολα.Απο ξυλο μεχρι θανατο.Η αρχη μια. ΟΧΙ ξεφτιλα και οταν χρειαστει να ποληθει το τομαρι, να πουληθει ακριβα.Ο ενστολος με την γραβατα δεν κρατησε ουτε τα προσχηματα.Ενα γερο χερι βρωμοξυλο, (οχι ξυλο,( και αναλογη μεταχειριση θα νουθετουσαν το τσογλανακι δεοντως.Εχω δει πολλα τετοια βουτυροτσογλανια οπου με τις πλατες του εκαστοτε χαζομπαμπα η και χαζομαμας , και του ινστρουυχτορα(συνηθως ερχετασι με καμερα) κανανε τον νταη.Η παραμονη σε δωματιακι , μετα εγχρωμων με ιδιαζουσες εξεις και αντιληψεις οσον αφορα το ιδιο φυλο συμπληρωναν την νουθεσςια, καθοτι οι σπαρακτικες κραυγες του εκαστοτε ψευτονταη καλουσαν απεγωσμενα , ωστε να εξελθει εκ του κελλιου οπου οι εγχρωμοι ειχαν ηδη ξεκινησει την διαδικασια νουθεσια.Φυσικα ενηνμερωνετο ,οτι βασει νομου δεν μπορει να απολαμβανει ξεχωριστο χωρο κρατησης διοτι αυτο ειναι ρατσισμος εναντι των παρατυπων μεταναστων.Μετεπειτα λοιπν αγαπητοι ο εκασττε ψευτονταης εγενετο το καλλιτερο παιδι. (Ισως η μονη φορα που ο ..Χασαν εφαινετο πραγματικα χρηδσιμος στα δρωμενα της παγκοσμοιοποιησης και νεας ταξης πραγματων )Εαν δε του επεδυκνειεντο και σχετικες ληφθεισε ς φωτογραφιες , για λαθροφοβια η λαθρολαγνιαεια δηθεν, σας βεβαιω οτι λειτουργουσε ο νομος ομερτα και αυτος εγενετο μεταλλαγμενος πλεον ,αξιος διδασκαλος αγωγης του πολιτη διαχρονικα.
    Σας μιλαω εκ πειρας.
    Τωρα εις το θεμα.Καποιος να νουθετησει τον νεαρο αναλογως ασχετου κομματικης τοποθετησεως του.Ποτε δεν μου αρεσαν οι νταηδες που λειτοργουσαν με πλατες αλλων.Εξ ου και.....επικαταρατος οστις στηριζεται σε βραχιονα ανθρωπου....
    και φυσικα μετα απο μελετη του ...περι παιδων αγωγης....
    και τελειωνω εγω με δικο μου συγγραμα....απο την θεωρια στην πραξη....
    τριαντα χρονια ...
    φουρναρης......


    Υγιαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.