6/11/18

Ηράκλειο: Όλη η αλήθεια για τους δύο που κατέβασαν την ελληνική σημαία

Απαντήσεις στα όσα είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας με τους δύο άνδρες να κατεβάζουν την ελληνική σημαία από τον ιστό στις Δαφνές Ηρακλείου, έδωσε η εξονυχιστική έρευνα που έκανε η τοπική ΕΛ.ΑΣ, μετά και την καταγγελία που δέχθηκε.
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν και μεταφέρει στο ekriti αστυνομική πηγή, οι δύο άνδρες που βάσει της καταγγελία ήταν Αλβανοί, δεν είναι Αλβανοί αλλά υπήκοοι Γαλλίας.
Η ίδια αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες, φοιτητές από κολέγιο από τη Γαλλία ταξίδεψαν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Κάποιοι από αυτούς, ξεκίνησαν στις 31 Οκτωβρίου να ενοικιάζουν αυτοκίνητα προκειμένου να κάνουν τις βόλτες τους. 

Αυτό έκαναν και οι δύο άνδρες που κατέβασαν τη σημαία χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να εξηγήσει την πράξη τους. 
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, τόσο οι δύο άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο όσο και οι υπόλοιποι 36 φοιτητές, αναχώρησαν αεροπορικώς χθες από το Ηράκλειο, στις 7 περίπου το απόγευμα. 
Πάντως η προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται.
 ekriti

21 σχόλια:

  1. φοιτητής να νοικιάζει κλειστό φορτηγάκι λίγο περίεργο δεν είναι; μήπως η αστυνομία θέλει να υποβαθμίσει το γεγονός;Τοσο ραγιαδισμός πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν τους 'φιλοξενισαν' οι μουστακαληδες Κρητικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα κορίτσια (μάλλον) που τραβούν το βίντεο μετά την μέση κάτι λένε που ίσως αν φιλτραριστεί η φωνή γίνει ξεκάθαρο τι συμβαίνει!Στο τέλος λένε "την πήραν κι έφυγαν" και η άλλη κοπέλα "ναι αλλά όμως εγώ ξέρω" λέει η άλλη φωνή! Διότι αμέσως κατέβηκε το απόγευμα το βίντεο μάλλον είδαν πως έχει ανακατευτεί η αστυνομία και το θέμα παίρνει άλλον δρόμο...όταν ένα βίντεο κοινοποιείται και ο αρχικός που το ανέβασε το κατεβάσει τότε χάνεται από όλους!Αυτό συνέβη! Γιατί? Πιθανόν τα παιδιά να ήξεραν τους δράστες αλλά μια καλή έρευνα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρει τα ηλεκτρονικά ίχνη, ένας από αυτούς που είχε κοινοποιήσει το βίντεο ονομάζεται Νίκος Τσάδαρης και ασχολείται αν δεν απατώμαι με αυτοκίνητα ως οδηγός αγώνων!Αφαιρέθηκε λοιπόν ταυτόχρονα από όλους τους χρήστες!Ωστόσο γιατί αναφέρθηκε από το κρητικό μέσο ενημέρωσης πως οι δράστες γνωρίζουν ποιοί είναι!Μήπως για να μην υπάρξουν επεισόδια κάτι δεν πάει καλά...αλλιώς δεν μας νοιάζει αν είναι Γάλλοι το ίδιο κάνει και χειρότερα γιατί ας πάει κάποιος στην Γαλλία να κάνει κάτι αντίστοιχο...του έχουν βάλει βραχιολάκια με το που θα το σκεφτεί...εμείς περιμένουμε να δούμε να ασκείται δίωξη σε όποιον είναι υπεύθυνος...δεν αλλάζει τίποτα κι αν είναι κι από την Κίνα! Θα περιμένουμε να δούμε! Αφού ξέρουν ποιοί είναι να κοινοποιηθούν τα ονόματα και να ασκηθεί δίωξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εμπιστευομαι την ελληνικη αστυνομια του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τους ονομάζουμε και Γάλλους τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαρμπουτσαλα για να μην τους βρούνε σε καμία γρανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέλληνες μήπως είναι άνθρακας ο θησαυρός;
    Ρωτώ μόνο τίποτα παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάποιος παίζει με το ίντερνετ, το μαχαιρωμα μαθητή που δεν ηταν μαχαιρωμα αλλά γδαρσιμο με ξυστρα μαθητικη,
    Οι Αλβανοι που κατεβασαν τη σημαια αλλά ηταν Γάλλοι, οι δηλωσεις του τάδε που δεν έγιναν, οι λαϊκές αντιδράσεις που ηταν απο δυο ατομα ο Τάκης και ο κουμπαρος του.. .
    Μηπως κάποιοι και καλά βλέπουν τις βλακειες που αναρτουν να κανουν κλικ και το τερματισαν.
    Λεω μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα "κάποιος" τους βάφτισε Γάλλους προς αποφυγή αντιποίνων.
    ...στο ίδιο εργο θεατής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι κρύβεται γιατί μόλις επικοινώνησα με την αστυνομία και το ανεφερα σε μια κυρια από το χωριό Δάφνες που το επιβεβαίωνε και της ζήτησα να μου στείλει το πρωτότυπο βίντεο με μειλ θεωρώντας πως ήξερε αυτόν που τράβηξε προκειμένου να κάνω μήνυση αλλά με στοιχεία κι όχι ριψοκινδυνεύοντας να είναι face μετά από 10 λεπτά στην κυριολεξία το βίντεο κατέβηκε από το facebook! Έχω 2 μάρτυρες μεταξύ των οποιων ο ενσς αστυνομικός! Αρα η είδαν αυτοί που πιθανως το είχαν " στησει" πως παίνει δισστάσεις ασχημες και το κατέβασαν ή κάποιος τους ειδοποίησε ή κάποιος έστειλε παράπονο στο face και το κατέβασαν ως ρατσιστικό! Πάντως είχε ανέβει ως κοινοποίηση πριν 30 λεπτά από τον κύριο που εχω αναφέρει το όνομα του σε άλλο σχόλιο! Μαλιστα ο άνθρωπος σχολίασε αν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να επιληφθει!Τώρα ομως δεν μπορεί να μην δοθεί μια εξηγηση...τι face? Εγινε μια πράξη αλλιώς τι? Δεν υπάρχει face! Δηλαδή το βίντεο δεν απεικονίζει την πράξη?

      Διαγραφή
  10. Ας ήταν ότι να' ναι. Αλβανοί, Γάλλοι, Κορεάτες, Χετταίοι, Ασσύριοι ή ακόμη και δικά μας μπουμπούκια Έλληνες. Δεν με νοιάζει ότι κι αν γράφει το διαβατήριό τους, δεν με νοιάζει από όπου κι αν κρατάει η σκούφια τους. Ένα με νοιάζει! Ότι τα τσογλανάκια αυτά ξεσκίσαν τη Σημαία από τον ιστό της…

    …και για τέτοιες περιπτώσεις «τσογλανισμού» θα έλεγε κανείς πως είναι δυνατό να συμβούν μικροατυχήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να συμβεί στη διαδρομή από το αστυνομικό τμήμα προς τον εισαγγελέα, να «σκοντάψουν στα σκαλιά» και έπειτα χρειαστεί επίσκεψη στον ορθοδοντικό για να φέρει την κάτω γνάθο στα ίσα της. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με πράξεις βίας και αυτοδικίας (πέραν όσων προβλέπει η Νομοθεσία για την νόμιμη Αστυνομική βία), αλλά εάν έχουν σφουγγαρίσει τα σκαλιά και τύχει να περάσει ένας άνθρωπος από πάνω βρε αδερφέ, μπορεί και να γλιστρήσει, να πέσει και μετά να φαίνεται σημάδι στα μούτρα σαν αποτέλεσμα σύγκρουσης με ταχέως κινούμενη παλάμη. Άσχημα πράγματα αυτά τα βίαια και καλό είναι να μην γίνονται. Εμείς δεν το θέλουμε επ’ ουδενί - ειδικά σε ξένους που έρχονται ως φιλήσυχοι και νομοταγείς τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο και για το Έλληνες γιατί οι πιτσιρίκες στο βιντεακι που το τραβούσαν δείχνουν να κάτι να γνώριζαν! Όμως υπάρχει ενα βίντεο και πραξη! Μηπως γι αυτό πανε να το σκεπασουν λεγοντας αλλα αντ αλλων η πως είναι ψευτικο..τι είδους ψευτικο δεν εγινε η πραξη? Για να δουμε τι δικαιολογία θα υπάρχει..

      Διαγραφή
  11. Και εγω μετα απο εξονυχιστική έρευνα που έκανε η τοπική ΕΛ.ΑΣ, και
    σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν η αστυνομική πηγή δηλωσε οτι ειμαι απο τον πλανητη Αρη.
    Πρεπει να τους παρουν με τις σφαλιαρες και τους Αλβανους και τις "πηγες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατσ καποιο σατανικο τροπο ..παντα..στην χωρα...των σατανικα ικανων κυβερνησεων..των σατανικα ικανων υπουργων...και των σατανικα ικανων οργανισμων....ελεω σατανικα δικαιων οπαδων των κομματων........Τα ζαρια παντα βγαζουν ...εξαρες.....οπως και να πεσουν....Απλα παντα κατα σατανικο τροπο οι αποδειξεις ...δεν υπαρχουν...η δεν υπηρχαν.....η εφυγαν...η χαθηκαν....η τις κατασκευασαν οι ...εχθροι...!! Τα αποτελεσματα αυτων των σατανικα ικανων ανθρωπων και μηχανισμων ειναι ορατα στα ερηπεια του εκφυλισμενου πολιτισμου του Ινδου ποταμου...της προιστοριας...οπου βοιδαμαξες εσερναν τα πολλα αγαθα στα σοκακια...Εκεινοι λατρευαν τον αριθμο 16....κι εμεις εδω τον αριθμο ...3.....(τα ..τρια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ... και τώρα αναπαυθήκαμε όλοι!!!!! έρχονται μαύρες μέρες!!!! Δε πειράζει... απ΄τις στάχτες θα αναδυθούμε πάλι. Ως εθνότητα. Οσο για τους κυβερνήτες.... ας ξυπνήσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι πιο απλό από το να αποταθούν στην εταιρία ενοικιάσεως όπου έχουν όλα τα στοιχεία αυτού που νοίκιασε το αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βοιδαμαξα ηταν...δεν ειχε γραφειο στον ποταμο...ο Πουαρω ειχε ..καταληψη στο λυκειο κροκοδειλων...ειχαν ομιλια για τις μυγες ..Τσε-Τσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.