15/11/18

Διαφορετική εκδοχή Κατρούγκαλου για Κοτζιά, Καμμένο και Σόρος

Σοβαρό ζήτημα ηθικής τάξεως, πλέον και για τη Βουλή, εγείρεται μετά και από τη σημερινή τοποθέτηση του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών στο πλαίσιο της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου της κυβέρνησης, αναφορικά με τις καταγγελίες Κοτζιά και Καμμένου, ως προς το εάν έχει υπάρξει ή όχι κάποιο είδος «χρηματισμού» κυβερνητικών στελεχών από τον Τ. Σόρος.
Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, συγκεκριμένα, έδωσε μια διαφορετική των όσων έχουν ακουστεί σχετικά έως σήμερα εκδοχή, «αδειάζοντας» τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και την επί του επίμαχου ζητήματος γραπτή απάντησή του, στο πλαίσιο της ίδιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
«Δεν υπάρχει καμία σύμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών που μπορεί να επηρεάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο από τον Σόρος ή που να έχει το Υπουργείο συνάψει με τον Σόρος. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ι. Κεφαλογιάννη.
Υπενθυμίζεται ότι σε ερώτηση του ιδίου βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Καμμένος έλεγε προ ελαχίστων 24ώρων εντελώς άλλα: «Αναφέρθηκα στον Τ.Σόρος, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση».
Η εμφανής διαφορά μεταξύ των δύο εκδοχών ρίχνει βαριά σκιά στο ήδη τρωθέν –εξαιτίας σειράς άλλων χειρισμών της κυβέρνησης- θεσμικό πρόσωπο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ενώ παράλληλα έρχεται να προστεθεί ευρύτερα και στη σειρά των διαφορετικών μεταξύ τους κυβερνητικών εκδοχών επί του ιδίου ζητήματος: Υπενθυμίζεται ότι πέραν των δύο προαναφερθεισών απαντήσεων (Καμμένου-Κοτζιά) έχουν ήδη καταγραφεί άλλες δύο διαφορετικές «απαντήσεις», καθιστώντας το όλο ζήτημα ιδιαιτέρως ομιχλώδες.
Η μία είναι του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημ. Τζανακόπουλου ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (ΕΡΤ, 26/10) χαρακτήρισε «λήξαν» το θέμα με τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, υιοθετώντας την εξήγηση του κ. Καμμένου ο οποίος είπε δεν υπήρχε καμία τέτοια αναφορά στα λεγόμενά του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Υπήρξε, ωστόσο, και η ηχηρή σιωπή του ίδιου του πρωθυπουργού χθες, όταν κατά την διάρκεια συζήτησης χθες σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος και σε μια στιγμή έντονης αντιπαράθεσής του με την κυρία Φωτεινή Γεννηματά, απέφυγε να δώσει την παραμικρή απάντηση όταν η επικεφαλής της ΔΗΣΥ του έλεγε με ευθύ τρόπο: «Εσείς τι κάνατε, κύριε Τσίπρα, όταν μέσα στο Υπουργικό σας Συμβούλιο οι Υπουργοί σας μιλούσαν για «βρώμικα χέρια», για χρηματοδότηση από τον κ. Σόρος της Κυβέρνησής σας για διάφορους σκοπούς; Παρακολουθήσατε άφωνος. Γιατί; Εκβιαζόμενος; Από ποιον; Από τους Υπουργούς σας; Από τους συνεταίρους σας; Αν κρίνουμε από το ποιον αποπέμψατε από την Κυβέρνησή σας, μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ποιος εισαγγελέας λοιπόν, παρενέβη για τα όσα ελεεινά, πρωτάκουστα, πρωτοφανή ακούστηκαν μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο;» Αν και οι αναφορές αυτές της κυρίας Γεννηματά αποτελούσαν ευκαιρία να λήξει το όλο ζήτημα με μια διάψευση εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε τη σιωπή.
Καθημερινή

8 σχόλια:

  1. Ο Σόρος είναι σιωνιστής, άλλο πράμα αντισημίτης, έχουμε μπερδέψει τους Εβραίους ορθοδόξους, τον ιουδαϊσμό, τους ροταριανούς που είναι ο προθάλαμος των μασόνων οι οποίοι είναι εκπρόσωποι του διεθνούς σιωνισμού!Όλοι είναι συγκοινωνούντα δοχεία μέσω των στοών που ουσιαστικά είναι ναοί του εωσφόρου αφού γίνονται τελετές
    Ρωτήστε τον Πειραιώς για όλα αυτά, για τον ιουδαϊσμό, την καμπάλα ...είναι μέλη μια ς δομής που προωθεί την παγκόσμια διακυβέρνηση..νομίζω είναι γνωστό σε όλους ...τι κάνουμε τώρα παίζουμε κρυφτό πίσω από το δάχτυλό μας...πήγε η Ντόρα στην Τουρκία τις προάλλες...τι είπες τώρα? την έπιασε κόψιμο, έλα ρε παιδιά βγάζουν μάτια όσα γίνονται!
    https://www.youtube.com/watch?v=VJYb296CRaI
    https://www.youtube.com/watch?v=Bs680icjn9c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο βίντεο π.χ. στο 28.40 φανερώνει το μυστικό των μασόνων ως προς τον "θεό" που προσκυνούν... Στο 31.50 κατονομάζει τις "αγορές" (ότι είναι ο διεθνιστικός σιωνιστικός χώρος)... και τόσα άλλα αποκαλυπτικά τα οποία λέει "με το όνομά τους" και με στοιχεία .... Άξιος ο μητροπολίτης Πειραιώς...

      Διαγραφή
    2. Επίσης να προσθέσουμε πως όλοι όπως είπαμε είναι συγκοινωνούντα δοχεία! Για παράδειγμα η σχέση του Σόρος με την Ν.Δ.! Στο ίδρυμά του στο κέντρο διερχομένων απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης open society https://www.opensocietyfoundations.org/
      εκπρόσωπος του Σόρος στην Ελλάδα είναι ο Σ.Ζαβός αδελφός του σύμβουλου του Μητσοτάκη για ευρωπαϊκά θέματα Γ. Ζαβός και κουμπάρος στον τρίτο γάμο...το open society ίδρυσε το solidarity now με υπεύθυνη την κα Λυμπεράκη ξαδέρφη του Μητσοτάκη όπως ανέφερε σε εκπομπές του ο Γ! Τράκας!Σόρος παντού ανοίξαμε και σας περιμένουμε για υπέροχες βραδιάς ευτυχίας!!
      http://www.solidaritynow.org/
      κι εδώ το διοικητικό συμβούλιο...κοιτάξτε φρούτα καθηγητές και όλοι οι καλοί φίλοι...http://www.solidaritynow.org/dioikitiko-symvoulio/
      Καλές δουλειές παιδιά, πάντα αγάπη και πρόοδο! Είναι κάτι σα νμια οικογένεια που έχουν καρυδιές, καστανιές κα ικοιτάζουν να μαζέψουν να ζήσουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς

      Διαγραφή
    3. Επίσης υπάρχουν ονόματα πέραν του Δ.Σ.όπως του Ροζάκη που γράφει μεταξύ άλλων και τα του Αιγαίου και των αιγιαλίτιδων, ζωνών, υφαλοκρυπίδων, της Αλεξάνδρα Ζαββού, του Αδρακτά που μάλλον είναι γιός του βουλευτή Αδρακτά της Ν.Δ, όλα τα "φρούτα"! Ο Αλιβιζάτος, η Τσολάκογλου που γράφει στο φιλοξενούμενο εδώ https://www.huffingtonpost.gr/author/arianna-tsolakoglou/
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ και σε τόσες δουλειές βρίσκουν χρόνο να βοηθούν τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τι κάνουν οι άνθρωποι? Χίλια κομμάτια γίνονται για την κοινωνία, τους φτωχούς, κι όλα αυτά σε συνεργασία με τον Σόρος...τους καημένους με μόλις μια διαχείρηση 15 εκ ευρώ...ρε παιδί μου κι 1.5 η Μυρσίνη Ζορμπά...κάνουν ότι μπορούν!
      Ακούστε ένα ωραίο...έρχεται ένας φίλος Ελληνοπόντιος μάλιστα στο σπίτι για φαγητό, τον ρωτάω που δουλεύει ο γιος σου, μου λέει εκεί του λέω γελώντας: "δεν πιστεύω να είναι καμιά λαμόγιο εταιρεία"! Μου λέει: "μα τι λές είναι σοβαροί οι άνθρωποι"....δεν του είπα τίποτα, φάγαμε, ήπιαμε το κρασάκι μας τσουγκρίσαμε τα ποτήρια...πάει, έφυγε, πήγε στην ευχή της Παναγίας δεν ξαναμιλήσαμε γι αυτό...το παιδί βγάζει το μεροκάματό του...

      http://www.solidaritynow.org/i-omada/

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B7_%CE%9B%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7


      Διαγραφή
    4. Όντως ο μ.Πειραιώς είναι σχεδόν ο μόνος που έχει ασχοληθεί με αυτά και τόσα άλλα θέματα, και για να διαφωτίσει, και για να προσφύγει στη Δικαιοσύνη όπως έκανε με το μάθημα των Θρησκευτικών, την κατασκευή τεμένους, και τα προσβλητικά έργα εναντίον Ιερών Προσώπων. Είναι άξιος και για το πολυποίκιλο έργο που γίνεται στον Πειραιά..

      Διαγραφή
  2. Και πολύ ιεράρχες είναι μασόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόρος και Συριζα - Μια Ιστορία Διαβολικών Συμπτώσεων
    https://www.youtube.com/watch?v=bkF2tzTSDuU



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τώρα που λέμε Σόρος με τον Σύριζα Τατσόπουλο τί έγινε με την μετεγγραφή του στην Ν.Δ.? Τώρα όσοι ψηφίζουν Ν.Δ. θα τους βγαίνει Σύριζα ή Σόρος? Κάτι σαν εκτροπή τηλεφώνου δηλαδή! Παίρνεις το 199 και σου βγαίνουν φυλακές Ναυπλίου! Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη ενός νεοδημοκράτη βάσης! Όλο και κάποιος θα υπάρχει να υπερασπιστεί το κόμμα εδώ!
    https://youtu.be/42fCK0PGUJI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.